- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
gözlerim doldu.. çok sevindim kader arkadaşım.. dikkat et.. herkese hemen söyleme.. dinlen.. bebişine çokk ii bak cnm.. darısı bizlerin başına ben halen beklemedeyim cnm inanılmaz baş dönmesi ve mide bulantım var bugün.. henüz kırmızılar gelmedi..
ay çok sevindim.. hadi hayırlı olsun.. biliodum ben umutluydum senden zaten..
Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
Handecim canım benim, kader arkadaşıyız biz ben de yakınlarda seninkine böyle sevineceğim inşallah. Bana öyle geliyor ki yarın ya da cuma müjdeyi vereceksin sen de. İyi dileklerin için çok sağol
cnm ya süper bi haber buuuu biz zaten hamilesin demiştik sen silik çizgiyi gördüm deyincesüper oldu bu haber ya gözün aydın olsun canm benim. peki bebiş ne kadarlıkmış
bugünü güzel haberle sonlandırdık sanırım.. darısı yarının başına inşş.
sibel abla da yok sanırım ütüye daldı en son ütü yapcam diyodu
evde ne var ne yok döktü herhalde kafası dağılsın diyee.. ütü ye verdi kendini:)
Test yaptım pozitif çıkıtı....
Test yaptım pozitif çıkıtı....
haddiiiii çok güzel canım günün ikinci hamile haberini almış bulunmaktayız gözün aydın olsun
süper haberler arka arkaya.. hayırlı olsun hayatım.. geçmişmiydi günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?