Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gözlerim doldu.. çok sevindim kader arkadaşım.. dikkat et.. herkese hemen söyleme.. dinlen.. bebişine çokk ii bak cnm.. darısı bizlerin başına ben halen beklemedeyim cnm inanılmaz baş dönmesi ve mide bulantım var bugün.. henüz kırmızılar gelmedi..
ay çok sevindim.. hadi hayırlı olsun.. biliodum ben umutluydum senden zaten..

Canlarım ya hepinize çok teşekkür ederim. Ben çıkmalıyım, dün gece hiç uyuyamamıştım heyecandan ve hastalıktan.. Sonra görüşürüz, öptüm hepinizi

Handecim canım benim, kader arkadaşıyız biz ben de yakınlarda seninkine böyle sevineceğim inşallah. Bana öyle geliyor ki yarın ya da cuma müjdeyi vereceksin sen de. İyi dileklerin için çok sağol

ay çok sevindim canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin darısı başımıza

cnm ya süper bi haber buuuu biz zaten hamilesin demiştik sen silik çizgiyi gördüm deyince süper oldu bu haber ya gözün aydın olsun canm benim. peki bebiş ne kadarlıkmış

Handecim canım benim, kader arkadaşıyız biz ben de yakınlarda seninkine böyle sevineceğim inşallah. Bana öyle geliyor ki yarın ya da cuma müjdeyi vereceksin sen de. İyi dileklerin için çok sağol

hadi dinlen dicem ama ne kadarlıkmış onu da sölersen bize:) sonra yat dinlen iice.. sıcak tut kendini.. artık 2 canlısın..

cnm ya süper bi haber buuuu biz zaten hamilesin demiştik sen silik çizgiyi gördüm deyince süper oldu bu haber ya gözün aydın olsun canm benim. peki bebiş ne kadarlıkmış

bugünü güzel haberle sonlandırdık sanırım.. darısı yarının başına inşş.

tebrik ederimAllah tamamına erdirsin

tebrik ederim canım belirtilerin nelerdi bhcg testi için kaç gün bekledin rahimine vuran sanılar varmıydı karnının alt kısmında batma flan oldumu hiç benim rahime aşırı baskı var ve sol tarafımda rahim kası çok ağrıyo karın altkısmı sancı yapıyo sağ kasık ta batma var acaba diyorum daha önce böyle şeykller hiç olmazdı adetim geldiğini bile anlamazdım ağrısız gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…