Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

herkesi aşağı yazsak :))))

Son düzenleme:

canım benim evet oluyormus ole gaz sıkıntısı dıkkat et kendıne yorma sakın bıtanemm inşallah dedğin den olmustur ama bi üç ay daha bekleyemıyecem kendını bır gösterse (adet olacaksam olim olmıyacaksamda bebiişşş)yanii bakalım kısmet hayırlısı canımmmmmm benimmm bakalım cumaya kadar gelen gıden olmazsa belediyenın dr bır goruneyım tekrar dıye dusunuyorummm ne dersin

Kızlar ben çıkıyorum koca geliyo yemek ister açtır adamım :)) Öptüm hepinizi fırsat bulursam girerim gece.Umarım kötü haberler vermem size.

canım bence de eğer kırmızıları görmezsen başka bi doktora daha git ve bu sıralar ilaç falan kullanma sakın...bebişşş göster artık kendini neyse canım bana şimdilik müsade görüşmek üzere akşam girerim ben yine hoşçakalınnnnnnn

canım inşallahh dilediğin gibi olurr amin dıyorummm ggörüşmek üzereeee

merhaba kızlar ben uzun süredir takip ediyorum sizleri ama hiç yazmamıştım.Hepinizi çok yakından tanıyorum arkadaşlarım gibisiniz sanki.hergün merak edip bakıyorum neler yaptınız diye:)ben de 1.5 yıllık evliyim artık bebiş istiyoruz.ama geçen ay olmadı maalesefbu ay devam ediyoruz.şimdi yumurtlama dönemindeyim çalışmalar son hız yani:)lütfen dua edin bu ay olsun.ben isteyen herkes için hep dua ediyorum.bir de beni listeye ekler misiniz rica etsem.10 şubat beklenmeyen adet tarihim.iyi ki varsınız:)

BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)

*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen
*
*
*
*
*

CALIKUSU_439 HOSGELDIN ARAMIZAAA İNŞALLAH HERSEY DILEDIGIN GIBI OLURRR CANIMMM

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim:)

meraba arkadaşlar bende yeni geldim bende ocka sonu şubat başı gibi adet olucam belli değil tam günüm beni de ekler misiniz inşallah bu ay isteyen herkesi rabbim sevindirir :)

kızlar selam benide ekleyin listeye günü geçenler bölümüne benim durumum yarın kesinleşecek yada yarın haber veririm doktordan gelince ozaman eklermisiniz:26:

Test yaptım pozitif çıkıtı....

süper ne güzel haberler bunlar,tebrikler kızlar,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,darısı tüm isteyenlerin başına.

veeee kırmızılar geldi,hiç şaşırmadım,zaten olmasam şaşırırdım,sıkıldım gerçekten sıkıldım,yeter artık bu ne ya,yok şunu iç,yok bu kürü yap,offff yeter artık,sinirimden ağladım artık,polyanacılık oynamaktanda sıkıldım,olmuyor işte olmuyor.kafam karmakarışık şuan,hadi çıktım ben.

veeee kırmızılar geldi,hiç şaşırmadım,zaten olmasam şaşırırdım,sıkıldım gerçekten sıkıldım,yeter artık bu ne ya,yok şunu iç,yok bu kürü yap,offff yeter artık,sinirimden ağladım artık,polyanacılık oynamaktanda sıkıldım,olmuyor işte olmuyor.kafam karmakarışık şuan,hadi çıktım ben.

canım üzme kendini beni de üzdün valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…