Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yani 30 ocakta başlim yada 28 inde falan başlim dimi riske atmim 10 tane var zaten

aayy evet hamile kalirsam bende belirtilerimi yazicam die soz vermistim..
simdi benim damla seklinde beyaz akıntım ve 5 gundur devam eden sag kasik agrim testi yapmam icin ikna etti beni... gogusler foraa.. mavi damarlarimda var sag gogsumde.. uyku pşayim cok duznsiz.. geceleri uyuyamiyorum. gunduz esenemekten agzım yırtılıyo.. menapoza girmis karilar gibi ates basiyo beni.. bacaklarim cok agriyordu.. belirtilerim bunlar..
ya inanilmaz bi duyguu.. kadin bana sonucu verdiginde hasteneden aglayarak cıktım.. nasi cıktıgımı bilmiyorum. 3 te gel al dedi sonucunu ama ben 2 den beri cıktımı cıktımı die devamlı sordum cok komiktim yaaaa...

yani 30 ocakta başlim yada 28 inde falan başlim dimi riske atmim 10 tane var zaten

evet canım ben senın yerınde olsam önce 29unda yaparım bır bakarım nasıl dıye yoksa 31 ınde baslarım ama dıkkat et hep aynı saatte yap ve satt 4 gıbı falan yapmaya calıs canım ve yapmadan 4 satt su ıcmemn gerekıyor sanırım vede wc cıkmaman gerekıyor dıye bılıyorum testı yapmadan once yanı cıft cızgıyı gordugunde ama koyu bır sekılde net cıkması gerekıyor hemen ılıskıye gır zaten ilişki gün asırı olucak yanı ıkı gunde bır r anlyacagın canım telaş etme aklına getırmemeye calıs relax

canım benimm yyaaa ne kadar heycanlı oldugun tahmın edebılıyorum ve buradakı arkadaslarda bır cok kes yasadık bu duyguları cok guzel helede sonuclar pozatıf oluncaaa darısı bızlere valla hayırlısıylaa
benımde sole aslında gozulerım benım de foraaD sol kasıgımda ozellıkle agrılar oluyor akıntım cok fazla benımde her defasında adet oldugumu sanıyorum ama sonuclar negatıfff 14. gunum sıyırıcamm yaaa olacaksam olimde onumuzdekı maçlara bakalım artıkk

bitanem ya beklemek ne zor bilirim. 3. ayda haile kaldim sanirim akıntı ole cok olmuyor. damla damla. ama senin coksa akıntın bir doktora git. gecen ay benimde ole olsu duphastan mı ne ole bi adet sokturucu verdi . bu ayda hamile kaldim iste sanirim.. sen bi gorun doktora .. en azindan iicin rahatlar

Son düzenleme:

evet canım dr gıttım hıc bır problem yok dedı allaha sukurrrr.ole cok oluyor demede wc ye gıttıgımde damla ama bana sankı cok oluyormusum gıbı gelıyorr

ayyyy şimdiden hyecanlanıyorum ya artık sıkıldım beklemekten gün hesaplamaktan bıkkınlık geldi inşallah bu ayson ollur hepimiz içinnn

benimkide oleeee amaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

ama senınkı pozatıf benımkı negatıfff aramızdakı fark bu bakalım eger cumaya kadar gıden gelen olmazsa ben bır yoklamaya cekıcem yıne dr gıdecem bır gorunecem adam artık benı hst kovalıyacakkk

haydın kızlar ben kacar yarın ıs var allaha emanet olunn hoşçakalınnn ben yavastan uzayım uykum geldıııı yarın gorusmek dılegımlee byyy

Son düzenleme:
ama senınkı pozatıf benımkı negatıfff aramızdakı fark bu bakalım eger cumaya kadar gıden gelen olmazsa ben bır yoklamaya cekıcem yıne dr gıdecem bır gorunecem adam artık benı hst kovalıyacakkk

kovalayacagına adam akıllı baksınlaaar yaaaaa. sinir olyom hepsineee.. incine cincinee baksalaar olmaz...

arkadaşlar benim 3*4 gündür kasık bölgemde acayip ağrı var bazen kramp şeklinde birden geliyo ve dayanılmaz oluyo adet dönemimede daha var en az 1 hafta acaba hamilelik belirtisi olabilirmi bu değilsede başka ne olduğu hakkında fiğkri olan varsa yazsın lütfen

Ciddimisin Serapcım ne kadar erken gelmiş daha bizimkiler gelmeden seninki gelmiş ne bu acele.Bu regl sandığın başka bişey olmasın mesela implantasyon kanaması falan :)) İnşallah öyledir çünkü çok erken geldi seninki hemen moralini bozma canım bu ihtimali de düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…