Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın şekerler...

ben de henüz kırmızı kart görmedim.. bakalım ne olcak.. hoş görecem gibi bir hisstiyarım var ama hayırlısı normalde göğüs uçlarımın acıması falan lazım sadece koltuk altı tarafındakşi göğsümün yanları sızlıo..

Günaydın.Canım zaten benim bildiğim en büyük belirti göğüs yanlarındaki sızlamalar :) Hadi inş ya...

candaşım walla mı diosun???ay bilmiorum idrar da hiçbişi çıkmıo..anlamadım bende bekliyorum??

Valla :) Ben en çok yanlarda sızı hissetmiştim ve bilmediğim içnde hamile olduğumu anlayamamıştım.İnş seninkide bu sebepledir ya :))

günaydınn sibel ablaaa... valla baya sabırlı görüyorum seni bu ay bravo benmde göğüslerimde dolgunluk arada kasıklarıma kıramp girior sanki adet belirtileri başladı gibi

Bende iyiyim canım beklemedeyim stresliyim bugün ak mı kara mı belli olucak.İyi dileklerin için çok sağol canım.

Hadi gözünaydın seninde Handecim inşallah bugünde görmeyiz , bende adet olucakmışım gibi ağrı çekiyorum dünden beri ama görmedim daha kırmızıları.

günaydınn sibel ablaaa... valla baya sabırlı görüyorum seni bu ay bravo benmde göğüslerimde dolgunluk arada kasıklarıma kıramp girior sanki adet belirtileri başladı gibi

Günaydın Gülşencim , sabırlı olmaya sabırlıyım da yedim bitirdim kendimi bi görsen.Bugünü de böyle atlatabilirsem iyi.Dünden beri bir belim ağrıyo,bir sırtım bir karnımın alt kısmı anlamadım gitti.Göğüslerimi de kontrol ediyorum arada büyümüşlermi diye ama dolgunluk var da çok sızı acıma yok yani.Stresten de gecikiyor olabilir reglim malum çok taktık psikolojiyi bozduk hormonları da :))

Kız arkadaşım beni kandırmaya çalışıyo test yap diye ama direniyorum şimdilik :)) Bu arada arkadaşım da evli ve bir oğlu var , geçen gün belirtiler konusunda ondan fikir alırken meğerse o da hamileymiş yeni farketmiş belirtileri konuşurken :)) Sonuç kötü olmuş ama gidip aldırmış bebeği keseyi de görmüşken ( İstemiyolar kesinlikle ikinciyi.Dedim ki ahh ahh biz yırtınıyoruz olsun diye sen gidip aldırıyosun dedim.Hayat bu ne kadar garip diil mi.

walla doğru diosun cnm ya.. biz yırtınıoruz ama napalım.. bu da onların tercihi.. saniye saniye göğüslerimim şiştiğini hissediyorum sanırım kırmızılar yolda:

günaydın kızlar,sibelcim günaydın

Günaydın güzel prensescimm bugün keyifler iyi olucak inşallah.Hava da güzel bizim günümüzde güzel olsun.Hayat güzel sağlıklıyız çok şükür bugün de yeni güne uyanabildik ve nefes alıyoruz.Bundan daha değerli bişey olabilirmi.Antalya da harikadır eminim şimdi orda olmak vardı , sen çok şanslısın canım.Bizimde içinde gez sahile in.

Sanırım bebiş yolda

sabah eşim elini karnıma koydu.. küçük çınar (soyadımız) mı geliomuş dedi.. bir tuhaf oldum.. adamı zor ikna ettim çocuk yapalım diye.. şimdi çocuk olmaz adam çocuk ister çıldırıcam.. ben kafayı bozmaya başlıyorum snırım..

evet en azından sağlıklıyım,bunun için binlerce şükür.Antalya bugün güneşli ve hava pırıl prıl,öğleden sonras ahilde bir yürüyüş yapılır...
kızlar 5 dk önce zil çaldı ve gelen kargocu,geçen sene hamileyken milupaya üye olmuştum,girdiğim tarihlere göre bebişim doğsaydı şimdi tam 5.ayını bitirecekti,onlarda bana bebek için eşantiyon birşeyler göndermişler,ne diyim şimdi ben,rabbim beni gerçekten sınıyor,tam bu üzüntünün üstüne birde bu

Son düzenleme:

güzelim geldimi herşey üst üste gelir ama sıkmacanını.. sana sadce bişi sölemek istiyorum..ABlamın eltisi büyük bir aşka 31 yaşında evlendi.. 4,5 yaşında bir kızı var ancak.. Son 2 senedir annesi kanser oldu onunla ilgileniyor, kocası hastalık hastası kıza destek olmuyor.. BAbası 2 gün çnce kalpkrizi geçirdi yoğunbakımda.. Kızı faranjit oldu serum alıo..

Allah'tan hayırlısını ve önce sağlıklı olmayı dileyelim ne olur.. Önce sağlık olsun sonra herşey hayırlısı ile olur.. Lütfenkendini sıkma cnm..

Bu arara benim kayınvalidemde antalyada yaşıyor.. biz her yaz geliyoruz cnm.. Bi geldiğimde tanışmak isterim..

günaydın kızlar var mı güzel haberler benimde nedense belim çok ağrıyo ve nedense göğüslerimde sızlama var ama daha yeni bitti adetim sanırım beynimin bana oynadığı bi oyunnn

günaydın kızlar ben birazdan çıkıyorum doktora gidicem ve ultrasona giricem benim için dua edin çok heyecanlıyım böyle kararsızlık ALLAH kimseye vermesin bebiş olduğunu sanmıyorum hiç ümidim yok bu ay adet olayım başka bişey istemiyorum hayatımda ilk defa bu kadar gecikme yaşadım belkide psikolojık bişey bilmiyorum :26::26::26:

hadi hayırlısı cnm.. dönünce bizede yazarsın .. pozitif ol.. herne olursa olsun ok ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…