- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
günaydın şekerler...
ben de henüz kırmızı kart görmedim.. bakalım ne olcak.. hoş görecem gibi bir hisstiyarım var ama hayırlısı normalde göğüs uçlarımın acıması falan lazım sadece koltuk altı tarafındakşi göğsümün yanları sızlıo..
Günaydın.Canım zaten benim bildiğim en büyük belirti göğüs yanlarındaki sızlamalar :) Hadi inş ya...
candaşım walla mı diosun???ay bilmiorum idrar da hiçbişi çıkmıo..anlamadım bende bekliyorum??
Günaydın kızlarrr , bugün güneş var dışarıda harika parlıyor doğanın tüm güzelliğini dökmüş ortaya.İnşallah hepimizin günü de böyle ışıl ışıl aydınlık olur.Çalışan arkadaşlara başarı dolu güzel çalışmalar dilerim.Benim gibi evde olup sabırsızlıkla sonucu bekleyen arkadaşlara da bol sabır diliyorum.Bu arada kırmızı kartı görmedim hala ve görmemek için direniyorum.Sizde ne var ne yok ? Elagulum,yarenhande ne durumdasınız ? Serapcığımın morali bozuldu çok kırmızıları erken görmüş( Umarım biz iyi haberler verebiliriz bugün , gerçi ısrarla bugünde test yapmicam diyorum
Günaydın canım, gerç.ekten hava ne kadr güzel.İnsana umut veriyorHerkesin umudunun yaşadığı gün olması dileğimle.
Ben iyiyim canım, sen nasılsın ? inş kırmızı kartı 9 ay hiç görmezsin :)
günaydın şekerler...
ben de henüz kırmızı kart görmedim.. bakalım ne olcak.. hoş görecem gibi bir hisstiyarım var ama hayırlısı normalde göğüs uçlarımın acıması falan lazım sadece koltuk altı tarafındakşi göğsümün yanları sızlıo..
günaydınn sibel ablaaa... valla baya sabırlı görüyorum seni bu ay bravobenmde göğüslerimde dolgunluk arada kasıklarıma kıramp girior sanki adet belirtileri başladı gibi
Kız arkadaşım beni kandırmaya çalışıyo test yap diye ama direniyorum şimdilik :)) Bu arada arkadaşım da evli ve bir oğlu var , geçen gün belirtiler konusunda ondan fikir alırken meğerse o da hamileymiş yeni farketmiş belirtileri konuşurken :)) Sonuç kötü olmuş ama gidip aldırmış bebeği keseyi de görmüşken( İstemiyolar kesinlikle ikinciyi.Dedim ki ahh ahh biz yırtınıyoruz olsun diye sen gidip aldırıyosun dedim.Hayat bu ne kadar garip diil mi.
günaydın kızlar,sibelcim günaydın
walla doğru diosun cnm ya.. biz yırtınıoruz ama napalım.. bu da onların tercihi.. saniye saniye göğüslerimim şiştiğini hissediyorum sanırım kırmızılar yolda:
walla doğru diosun cnm ya.. biz yırtınıoruz ama napalım.. bu da onların tercihi.. saniye saniye göğüslerimim şiştiğini hissediyorum sanırım kırmızılar yolda:
Sanırım bebiş yolda
Günaydın güzel prensescimm bugün keyifler iyi olucak inşallah.Hava da güzel bizim günümüzde güzel olsun.Hayat güzel sağlıklıyız çok şükür bugün de yeni güne uyanabildik ve nefes alıyoruz.Bundan daha değerli bişey olabilirmi.Antalya da harikadır eminim şimdi orda olmak vardı , sen çok şanslısın canım.Bizimde içinde gez sahile in.
evet en azından sağlıklıyım,bunun için binlerce şükür.Antalya bugün güneşli ve hava pırıl prıl,öğleden sonrasahilde bir yürüyüş yapılır...
kızlar 5 dk önce zil çaldı ve gelen kargocu,geçen sene hamileyken milupaya üye olmuştum,girdiğim tarihlere göre bebeişim doğsaydı şimdi tam 5.aynı bitirecekti,onlarda bana bebek için eşantiyon birşeyler göndermişler,ne diyim şimdi ben,rabbim beni gerçekten sınıyor,tam bu üzüntünün üstüne birde bu
günaydın kızlar ben birazdan çıkıyorum doktora gidicem ve ultrasona giricem benim için dua edin çok heyecanlıyım böyle kararsızlık ALLAH kimseye vermesin bebiş olduğunu sanmıyorum hiç ümidim yok bu ay adet olayım başka bişey istemiyorum hayatımda ilk defa bu kadar gecikme yaşadım belkide psikolojık bişey bilmiyorum :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?