Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Serapcım çok üzdün beni ya yapma böyle hem demedikmi moral bozmak yok diye.Ben dünden beri hop oturup hop kalkıyorum.Bak hala gelmedi kırmızılar ama eli kulağında sanki öyle sancım var belim ağrıyo ayakta gezesim yok hiç.Biz kadınların işi çok zor malesef erkekler anlamaz halimizden.Biz anlarız en iyi birbirimizi.O yüzden hiç üzülme hem erken gelmesi beni şüphelendirdi ,normal yoğunluktamı geldi reglin? Yani pembe,kahverengimsi ?

çok sağol canım

sabahtan beri ağzımda acı bi tat var yediğim hiç bir yiyeceğin tadını alamadım
normalde hiç böyle bi şikayetim olmamıştır...
beklenen adet tarihim 12 şubat biliyorum çok erken bi zaman ama
yinede sormak istedim buaağızda acılık belirtiler içinde mi???

Ağızda metal tadı oluşması belirtiler içinde ama bu kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişebilir emin diilim.Sanırım belirti oluşması için daha erken gibi.

canım geçen ay 30unda olmuştum ama 2 gün geç gelmişti,normalde 28 günde bir olurum,normalde 28 ocak gibi olmalıydım yada en geç 30 ocak ama aralık 31 çekince bugüne denk gelmesi normal,geçen ay 2 gün geç geldi ya,bu ay ayıp olmasın diye erken geldi,gıcık oldum.
yok canım yerleşme kanaması değil bu ,gündüz önce ben geliyorum diye haber verdi zaten,hafif açık geldi,emin olamamıştım ama şimdi eminim,oldum yani,vatana millete hayırlı olsun ne diyim.
ama artık çok sıkıldım sibelcim ya,her ay ümitlenmiycem desemde,bilinçaltı öyle demiyor işte,sonuçta böyle olunca pes ediyor insan artık,bugün çok mutsuzum,ço ağladım,eşime demedim daha,artık her ay onada yine adet oldum demeye utanıyorum,canım o benim,hep teselli etsede,önemli değil isterse hiç olmasın desede öyle değil işte,biliyorum ki oda ister baba olmak ve isterimki bende isterim anne olup bebeğimin beni emerken uykuya dalıp gidişini seyretmek...

senin kırmızılar daha gelmemiş canım,inşaallah gelmez,inşaallah.bunu o kadar çok okadar çok yürekten diledimki anlatamam.inşaallah senin mutlu haberini alırım.

Son düzenleme:

Canım benim çok duygulandırdın beni şimdi bak , yapma böyle düşünme elbette sabır nereye kadar diyosun çok haklısın tabi ama teknoloji ne aşamada görüyosun imkansızı başarıyolar en fazla aşılama yaptırırsın önümüzdeki ay olur biter.Sakın umudunu kırma kendi kendine.Kimbilir eşin bilse bu üzüntünü senden daha fazla üzülür eminim.Bence reglin bitince git doktora yine daha fazla beklemek istemediğini söyle o ne yapılması gerekiyorsa yapar ,rahim filmini çeker vs.Bak benim bir arkadaaşım var evlendikten sonra hep korundular hapı bırakınca 2 yılolmadı bebiş sonra ilk aşılama da tuttu tamamen psikolojikmiş neden mi diceksin 2.ciye hamile kalışı tamamen sürpriz kendiliğinden.Evet biz çok fazla kuruyoruz takıyoruz elimizdediil ama yapıyoruz.Bu da çok etkiliyor hormonlarımızı doktorlar bile diyor.O yüzden en iyisimi reglin geçsin sen stresini at üzerinden başka şeylere odaklan keyfini çıkar güzel günlerin,bebiş olunca nasılsa bu kadar özgürlük olmayacak.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bende pek ümitli diilim ama hayırlısı bakalım.

ilk kez yazıyorum bu foruma. hamilelik şüphem var, bilgi edinmek için geçmiş yazıların çoğunu okudum. inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..
ben 6 aylık evliyim ama eşimle çok istiyoruz bi bebişimiz olmasını :) doktora gittim ateş ölçme yönteminden bahsetti, hergün sabah ateşini ölç yüksek olduğu gün yumurtlama günündür dedi. bi de reglin başlangıcından sonraki 10-14. günler yumurtlama dönemi olabilir dedi. ona göre çalışmalara başladık bizde :)
ateş ölçümüne göre pazartesi günü yumurtladım :))
ilginç olan bugün sabahtan beri belimde bir ağrı var. vajinamda da, kasığıma doğru bir sızı, yanma hissi var.. adet olacakmışım gibi bi açılma hissi (her adette bu hissi yaşarım) reglime daha 10-12 gün var.
hamilelik belirtisi olabilir mi bu. psikolojik bi saçmalık mı yapıyorum kendime (

Kızlar bana müsaade uykum geldi çok Serapcım çok öpüyorum seni de iyi geceler tüm güzel dileklerim seninle ve hepinizle kızlar.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Aminnnnnnnnnnn.

artık ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum,kafam karmakarışık şuan,boşboş ekrana bakıyorum,sonra yazılanları tekrar tekrar okuyorum,şaşkınım.geçen ay ve diğer aylar umursamamıştım ama bugün hislendim işte.gerçekten sıkıldım ve yoruldum,hayalkırıklıkları yordu beni,beklentiler bitmiyor,her ay bir yenisi,neyse kızlar bugün iyi değilim gerçekten,kendimi toparlayayım biraz,sibelcim seni mutlaka takip edicem,dualarım seninle,bari sen iyi haberler ver,herkese sevgiler...

az daha sabret gecenin an karanlık anı güneş doğumuna en yakın zamanmış ...yani sıkıntılar dertler bastırdığında bilki güneş doğacak dertler bitecek demektir mevlam deniyor olabilir az daha bekle ...ben 3 buçuk aylık evliyim beklemek bana bile okadar zor geliyorki bazen kafayı yiycek gibi oluyorum işte o zaman dua ediyorum allahım sıkıntımı al diyorum bi bakmışımki unutmuşum sende 1 ay daha böyle dene yani görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Günaydın kızlarrr , bugün güneş var dışarıda harika parlıyor doğanın tüm güzelliğini dökmüş ortaya.İnşallah hepimizin günü de böyle ışıl ışıl aydınlık olur.Çalışan arkadaşlara başarı dolu güzel çalışmalar dilerim.Benim gibi evde olup sabırsızlıkla sonucu bekleyen arkadaşlara da bol sabır diliyorum.Bu arada kırmızı kartı görmedim hala ve görmemek için direniyorum.Sizde ne var ne yok ? Elagulum,yarenhande ne durumdasınız ? Serapcığımın morali bozuldu çok kırmızıları erken görmüş ( Umarım biz iyi haberler verebiliriz bugün , gerçi ısrarla bugünde test yapmicam diyorum

Bende zaman zaman senin gibi hissediyorum Serapcım.Bunu en kolay atlatmanın yolu bol bol dua etmek herşeyi Allahtan istiyorum sabrı da herşeyi de, çok şükür alıyor hemen sıkıntımı,sabırsızlığımı.Eminim sende bugün daha farklı hissedeceksin sıkıntıların gitmiş olucak.

Günaydın canım, gerç.ekten hava ne kadr güzel.İnsana umut veriyorHerkesin umudunun yaşadığı gün olması dileğimle.

Ben iyiyim canım, sen nasılsın ? inş kırmızı kartı 9 ay hiç görmezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…