eeeeeeeeeee peki şimdi ???
BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen
*
*
*
*
*
sabahtan beri ağzımda acı bi tat var yediğim hiç bir yiyeceğin tadını alamadım
normalde hiç böyle bi şikayetim olmamıştır...
beklenen adet tarihim 12 şubat biliyorum çok erken bi zaman ama
yinede sormak istedim buaağızda acılık belirtiler içinde mi???
Ciddimisin Serapcım ne kadar erken gelmiş daha bizimkiler gelmeden seninki gelmiş ne bu acele.Bu regl sandığın başka bişey olmasın mesela implantasyon kanaması falan :)) İnşallah öyledir çünkü çok erken geldi seninki hemen moralini bozma canım bu ihtimali de düşün.
Serapcım çok üzdün beni ya yapma böyle hem demedikmi moral bozmak yok diye.Ben dünden beri hop oturup hop kalkıyorum.Bak hala gelmedi kırmızılar ama eli kulağında sanki öyle sancım var belim ağrıyo ayakta gezesim yok hiç.Biz kadınların işi çok zor malesef erkekler anlamaz halimizden.Biz anlarız en iyi birbirimizi.O yüzden hiç üzülme hem erken gelmesi beni şüphelendirdi ,normal yoğunluktamı geldi reglin? Yani pembe,kahverengimsi ?
Ağızda metal tadı oluşması belirtiler içinde ama bu kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişebilir emin diilim.Sanırım belirti oluşması için daha erken gibi.
canım geçen ay 30unda olmuştum ama 2 gün geç gelmişti,normalde 28 günde bir olurum,normalde 28 ocak gibi olmalıydım yada en geç 30 ocak ama aralık 31 çekince bugüne denk gelmesi normal,geçen ay 2 gün geç geldi ya,bu ay ayıp olmasın diye erken geldi,gıcık oldum.
yok canım yerleşme kanaması değil bu ,gündüz önce ben geliyorum diye haber verdi zaten,hafif açık geldi,emin olamamıştım ama şimdi eminim,oldum yani,vatana millete hayırlı olsun ne diyim.
ama artık çok sıkıldım sibelcim ya,her ay ümitlenmiycem desemde,bilinçaltı öyle demiyor işte,sonuçta böyle olunca pes ediyor insan artık,bugün çok mutsuzum,ço ağladım,eşime demedim daha,artık her ay onada yine adet oldum demeye utanıyorum,canım o benim,hep teselli etsede,önemli değil isterse hiç olmasın desede öyle değiş işte,biliyorum ki oda ister baba olmak ve isterimki bende isterim anne olup bebeğimin beni emerken uykuya dalıp gidişini seyretmek...
senin kırmızılar daha gelmemiş canım,inşaallah gelmez,inşaallah.bunu o kadar çok okadar çok yürekten diledimki anlatamam.inşaallah senin mutlu haberini alırım.
evet biliyorum çok erken ama yine sabırsılığım tuttu
:18::18:
Hala beklemedeyiz canım .
artık ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum,kafam karmakarışık şuan,boşboş ekrana bakıyorum,sonra yazılanları tekrar tekrar okuyorum,şaşkınım.geçen ay ve diğer aylar umursamamıştım ama bugün hislendim işte.gerçekten sıkıldım ve yoruldum,hayalkırıklıkları yordu beni,beklentiler bitmiyor,her ay bir yenisi,neyse kızlar bugün iyi değilim gerçekten,kendimi toparlayayım biraz,sibelcim seni mutlaka takip edicem,dualarım seninle,bari sen iyi haberler ver,herkese sevgiler...
:79::79::79::79::79::79:
Günaydin !! Cici anne adaylari
Nasilsininiz ?
artık ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum,kafam karmakarışık şuan,boşboş ekrana bakıyorum,sonra yazılanları tekrar tekrar okuyorum,şaşkınım.geçen ay ve diğer aylar umursamamıştım ama bugün hislendim işte.gerçekten sıkıldım ve yoruldum,hayalkırıklıkları yordu beni,beklentiler bitmiyor,her ay bir yenisi,neyse kızlar bugün iyi değilim gerçekten,kendimi toparlayayım biraz,sibelcim seni mutlaka takip edicem,dualarım seninle,bari sen iyi haberler ver,herkese sevgiler...
Günaydın kızlarrr , bugün güneş var dışarıda harika parlıyor doğanın tüm güzelliğini dökmüş ortaya.İnşallah hepimizin günü de böyle ışıl ışıl aydınlık olur.Çalışan arkadaşlara başarı dolu güzel çalışmalar dilerim.Benim gibi evde olup sabırsızlıkla sonucu bekleyen arkadaşlara da bol sabır diliyorum.Bu arada kırmızı kartı görmedim hala ve görmemek için direniyorum.Sizde ne var ne yok ? Elagulum,yarenhande ne durumdasınız ? Serapcığımın morali bozuldu çok kırmızıları erken görmüş( Umarım biz iyi haberler verebiliriz bugün , gerçi ısrarla bugünde test yapmicam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?