Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tabiiki önce sağlık,bende hep öyle diliyorum rabbimden.
demek sen bizim gelinimiz oluyorsun,tabii canım geldiğinizde haber verirsen görüşürüz,bende memnun olurum.

sibelcim günaydın senden varmı bir haber bugun senin bat ın yanlış hatırlamıyorsam bu arada bana dua et birazdan doktora gidicem :26:

tabiiki önce sağlık,bende hep öyle diliyorum rabbimden.
demek sen bizim gelinimiz oluyorsun,tabii canım geldiğinizde haber verirsen görüşürüz,bende memnun olurum.

gelininiz sayılır diyelim.. aslen samsunlular ama eşimin kardeşinin işi orda olduğundan k.validemde orada.. Sen yerlisi isen belki duymuşsundur. REKLAM ATAY diye firma.. yüzüncılda yerleri.. o da eşimin dayısı cnm..

merhaba kızlar allahım dualarınızı en kısa zamanda kabul eder inş.
uzun zamandır giremedim nete hastanedeydim çünkü biliyosunuz ki hamileyim 7 haftalık ama kese gözükmesine rağmen bebeğim görünmüyor psikolojim alt üst morelim sıfır ne yapacağımı bilemiyorum dr 10 gün beklemek için süre verdi haftaya cuma tekrardan gidicem eğer yine bebeğim görünmezse gebeliği sonladırıcaklar o kadar çok kötüym ki anlatamam uykular haram oldu bana bugün iş başı yaptım raporluydum bakalım herşyin hayırlısı

Allaha emanet olun. Yardımlarınızı bekliyorum çünkü sizden çok şey öğrendim.
ihtiyacım var size kızlar

neyse kızlar hamile olmadığıma göre,bekleme durumundada olmadığıma göre,topiği fazla kirletmeyeyim,ama ara ara böyle girip bakıcam yeni haberler varmı diye,dualarım sizlerle...

Elagulumden ses yok naptı acaba meraktayım inşallah müjdeli haber ondan gelir bugün.

neyse kızlar hamile olmadığıma göre,bekleme durumundada olmadığıma göre,topiği fazla kirletmeyeyim,ama ara ara böyle girip bakıcam yeni haberler varmı diye,dualarım sizlerle...

ayıp ediosun.. bizimde hamile olup olmadığmız belli değil.. "kirletmek" ne demek aşk olsun canım ya..

Elagulumden ses yok naptı acaba meraktayım inşallah müjdeli haber ondan gelir bugün.

inşş bugünde birimizen güzel bir haber gelir.. ben halen beklemedeyim.. alltan hiçbirbelirti yok.. göğüslerim fena.. şeyime içinde sanki kelebeler uçuşuo.. bacaklarımın içç bölgeleri ağrıo.. göbğim kaşınıo:)

elagülüm nerelerdesin? nedir durumun....merak ediyorum seni.

cnm hepinize merhabalar önceki sayfalara bakınıyordum ancak yazabildim. öncelikle yamukprensescime çok üzüldüm. keşke kırmızılara bürünmeseydi ancak yapacak bişe yok. kendini üzme cnm benim birkaç güne kendini daha iyi hissedeceksindir.
ben dünden beri bekliyorum henüz regl olmadım. bu iyi biişey olsa da dün çok kötü bişey oldu. eşim akşam test almış gelmiş. tutturdu hadi bi yap testi bence kesin hamilesin diye. benim gözler doldu. yok yapmam dedim çünkü değilim biliyorum şimdi negatif çıkarsa üzülürüm dedim. zorla testi yaptırdı, bi görseydiniz nasıl heyecanla bekliyor.
tabiki negatif çıktı. beni aldı bi ağlama. o kadar ağladım ki gözlerim kan çanağına döndü. kendi üzülse de bu defa üzüntüsünü belli etmemeye çalışan eşim beni teselli etmeye başladı. çocuğumuz olmsa bile biz karı kocayız hayatım nasip bunun için üzülünür mü falan diyor ama dokunsam o da ağlayacak. epey kendime gelemedmi. sonra duşa attımn kendimi bi süre de banyoda ağladım. migrenim tuttu bu defa da
eşim gece boyunca boş yere ağladın bence hamilesin deyip durdu. bu defa kendim için değil onun hayallerinin yıkıldığına üzüldüm. çok feci bi sahneydi anlatamam

günaydın şekerler
kk yı kıskanan kocişkomu işe yolladım ve geldim
innnnnşşaaaaalllllahhh kimseler kırmızıları görmez bugün yarabbim AMİN

cnm senin kadar olmasada benzer birşeyi sabah bende yaşadım ki, ben eşimi bebek sahibi olmaya zor ikna ettim.. bu sabah elini karnıma koyup küçük çınar mı gelio dedi.. bakakaldım.. (çınar soyadımız)
bende henüz regl olmadım ama sanırım şimdi daha çabuk anne olmak istiyorum. eşimin bu hareketi yapmasını hiç hayal edemiyordum düşünün..

ama önce sağlığımızı düşünnemiz gerekiyor.. cnm lütfen direyetli ool.. biz iyi olalımki bebişimiz yola girsindimi cnm..şöle düşün ne mutlu sana böle bir kocan var.. ona bir kere daha aşık ol bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…