- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
güzelim geldimi herşey üst üste gelir ama sıkmacanını.. sana sadce bişi sölemek istiyorum..ABlamın eltisi büyük bir aşka 31 yaşında evlendi.. 4,5 yaşında bir kızı var ancak.. Son 2 senedir annesi kanser oldu onunla ilgileniyor, kocası hastalık hastası kıza destek olmuyor.. BAbası 2 gün çnce kalpkrizi geçirdi yoğunbakımda.. Kızı faranjit oldu serum alıo..
Allah'tan hayırlısını ve önce sağlıklı olmayı dileyelim ne olur.. Önce sağlık olsun sonra herşey hayırlısı ile olur.. Lütfenkendini sıkma cnm..
Bu arara benim kayınvalidemde antalyada yaşıyor.. biz her yaz geliyoruz cnm.. Bi geldiğimde tanışmak isterim..
tabiiki önce sağlık,bende hep öyle diliyorum rabbimden.
demek sen bizim gelinimiz oluyorsun,tabii canım geldiğinizde haber verirsen görüşürüz,bende memnun olurum.
Kızlar bana müsaade biraz arkadaşım geldi kahvaltıya.
sibelcim günaydın senden varmı bir haber bugun senin bat ın yanlış hatırlamıyorsam bu arada bana dua et birazdan doktora gidicem :26:
hadi hayırlısı cnm.. dönünce bizede yazarsın .. pozitif ol.. herne olursa olsun ok ??
aaa yarenhande profiline baktım,17 kasım doğumlumusun?
bende 16 kasım 1980.
neyse kızlar hamile olmadığıma göre,bekleme durumundada olmadığıma göre,topiği fazla kirletmeyeyim,ama ara ara böyle girip bakıcam yeni haberler varmı diye,dualarım sizlerle...
Elagulumden ses yok naptı acaba meraktayım inşallah müjdeli haber ondan gelir bugün.
elagülüm nerelerdesin? nedir durumun....merak ediyorum seni.
cnm hepinize merhabalar önceki sayfalara bakınıyordum ancak yazabildim. öncelikle yamukprensescime çok üzüldüm. keşke kırmızılara bürünmeseydi ancak yapacak bişe yok. kendini üzme cnm benimbirkaç güne kendini daha iyi hissedeceksindir.
ben dünden beri bekliyorum henüz regl olmadım. bu iyi biişey olsa da dün çok kötü bişey oldu. eşim akşam test almış gelmiş. tutturdu hadi bi yap testi bence kesin hamilesin diye. benim gözler doldu. yok yapmam dedim çünkü değilim biliyorum şimdi negatif çıkarsa üzülürüm dedim. zorla testi yaptırdı, bi görseydiniz nasıl heyecanla bekliyor.
tabiki negatif çıktı. beni aldı bi ağlama. o kadar ağladım ki gözlerim kan çanağına döndü. kendi üzülse de bu defa üzüntüsünü belli etmemeye çalışan eşim beni teselli etmeye başladı. çocuğumuz olmsa bile biz karı kocayız hayatım nasip bunun için üzülünür mü falan diyor ama dokunsam o da ağlayacak. epey kendime gelemedmi. sonra duşa attımn kendimi bi süre de banyoda ağladım. migrenim tuttu bu defa da
eşim gece boyunca boş yere ağladın bence hamilesin deyip durdu. bu defa kendim için değil onun hayallerinin yıkıldığına üzüldüm. çok feci bi sahneydi anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?