arkadaşlar merhaba,benim adet tarihim bugün ama adet olmadım.göğüslerim de ağrımıyo bi belirtim yok.hamile olunca illa göğüslerin ağrıması gerekiyo?
kısıden kişiye değişiyor canım yaa benımde mesela goguslerım sıs ve ucları bıraz sızlıyor sankı ama bazıları dıyorkı elimi bile degdıremıyorum bende ole bısey yok sadce dolgun ve yuvarlağı geniş adet bekledıgımde de boleydı yanıı
inşallah hepimiz için hayırlısı olur.bende test yapmaya korkuyorum.pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum belki geç gelcektir bu ay.ben korunmayı yeni bıraktım düzenim bozulmuş olabilir.Allah tez zamanda nasip etsin hepimize...
pinarcığımmm yoksaaa
vanım benım havayı degıstırmek ıstedım yaa sıkıldım abktım kımse de yok kendı kendıme eğleniyorummmm ee alıstıralım kendımızıııı peş peşe haberlrımız gelecek tek tekkkkhayırlısıylaaaaaaaaaaaa
pınar düsündüğüm sey mi yoksa :))) ???
canım inşallah mercımegın rahme inmiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar meraba ben bu ay soğan kürü uyğuladım yarın 15. günüm netten araştırdıklarıma göre sorada incir kürü uygulamalıymışım ama ben ne zaman başlayacagımı bilmiyorum hemenmi yoksa gelecek aymı ???...
inşallah canım.. insinde tutunsun orda gitmesin biyere kuzucum...
birisinden duymuştum; hamile kalmış biri olarak en net belirti onun varlığını hissetmekmiş. yerleşme kanaması olduğunda içimde bir his oldu. anne olduğumu hissettim diyodu. ben de mercimeğimin sol kanalda olduğunu hissediyorum. özellikle dün akşam kasığımdaki o çekilmede hissettim.. eğer rahme iner de orda tutunamazsa kimyasal gebelik dedikleri şey oluyo dimi
aynen benimde sol tarafım yumurtalığım kasığım, bacak içlerim ağrıyor.. göğsümün altında ve şeyimin içinde bişiler oluyor... anüsümde batmalar oluyor ve sanki aşağıda gibi hisediyorum. göğüslerimin damarları çekilio ve midem bir tuhaf bulantı desem değil bir değişik..iç,imdeki his hamilesin diyor ama ben umutlanmamak için hala direniyorum.. şu anda göğsüm ve kaça bölgem arası karma karışık kızlar.. belimdede sancı var.. göüs uçlarım sert ve büyüdü.. şeyideki abtma çok ilginç. eğilip kalkarkebn karnıma baskı oluo anlamadım gitti...
canım benım inşallah bu belırtıler hamılelık belırtılerıdır... benımde senınkılere benzer belırtılerım var aslında salı veya olmazsam reglı carsamba dr tekrardan gıdecemmmm bakalımm canım sen ne yapmayı dusunuyorsunnn
kızlar hamıle olunca hanı gobek delıgınden asagıya kahverengı bı cızgı olusuyo ya gunu gecen arkadaslardan kontrol eden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?