Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ay bende bunu görünce hamilesin sandım valla hemen hızlıca aşağılara indim,heyecanlandım yaaa.

valla canım hazırlık yapalım dıye bıraz heycan katmak ıstedım uyuyanları uyandırmak ıstedım nasıl yapmısım ıyı degılmııı yakında herkes bole (içinde bende) elıne alıcak mendılı sallıyacak ınsss

kızlar hamıle olunca hanı gobek delıgınden asagıya kahverengı bı cızgı olusuyo ya gunu gecen arkadaslardan kontrol eden var mı

valla onu bılıyorum duydum canım bende bu aralar bakıyorum ama bısey yok yada anlamıyorum en azından bakıyorum ama goremedım :26:

minarcım koydugun resim ççookk güzel nasıl içim gitti görünce birden gözlerim doldu

valla canım bende aynı sekılde senın gıbı düşünüyorum bole tatlı bebeişler nasip etsin Rabimmm hepimizeee

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorcam benim yazılarıma verilen cevapları geçmiş sayfaları tek tek okuyarak mı görebiliyorum bunun kolay bi yolu var mı?yani yazıma yorum yaptığınızda bi uyarı falan geliyo mu?cahillik işte:)

canım valla bana uyarı gelmıyor ben kendılıgımden tek tek bkıyorummm eger ole bısey varsa banada solesınnnn

yaa kizlar benim ince belim acayip agriyor

daha adetim15 subatta

bir tek adet olmadan 1 gün önce agrirdi belim ama simdi agriyor anlam veremiyorum ????

canım benım inşallah bu belırtıler hamılelık belırtılerıdır... benımde senınkılere benzer belırtılerım var aslında salı veya olmazsam reglı carsamba dr tekrardan gıdecemmmm bakalımm canım sen ne yapmayı dusunuyorsunnn[/QUOTE]

ay canım ya inşallah bebiş sana en yakın zamanda gelir .bu belirtiler bendede var ama daha benim reglime 10 gün var diyorumki belki oluşmaya başlamıştırda ondan böle tatlı belirtiler veriyodur allahım inşallah ya soğan kürüm bugün bitti belki yararı olmuştur allahım hepimizi duyuyodur ve yardım eder inşallah

Kızlar bişey sorcam benim yazılarıma verilen cevapları geçmiş sayfaları tek tek okuyarak mı görebiliyorum bunun kolay bi yolu var mı?yani yazıma yorum yaptığınızda bi uyarı falan geliyo mu?cahillik işte:)

slm ben gelişmiş aramadan bakıyorum istersen onu bi dene

Son düzenleme:

canım benim adetimde şubatın 10 unda benide ekle ve bence sen hamilesin allah yardımcın olsun tatlım yawww : )))

yaa kizlar benim ince belim acayip agriyor

daha adetim15 subatta

bir tek adet olmadan 1 gün önce agrirdi belim ama simdi agriyor anlam veremiyorum ????

canım hamile olabilirsin dikkat et ben düşük yaptım haberim yoktu hamilelikten dikkat et çektiğim o hersey gebelik belirtisiymiş dikkatli ol

slm kızlar yumurtlamadan beri hiç agrımayan gögüslerim bu akşam sızlamaya başladı ve çok kaşınıyorlarr adetime 6 gün var acabamı demekten kendimi alıkoyamıyorum sizce olabilirmi bişeyler:26::26:

slm kızlar yumurtlamadan beri hiç agrımayan gögüslerim bu akşam sızlamaya başladı ve çok kaşınıyorlarr adetime 6 gün var acabamı demekten kendimi alıkoyamıyorum sizce olabilirmi bişeyler:26::26:

slm canım olabilir kan testi yaptır bi kesin sonuç inş hamişşindir

canım a.s hg valla soğan kurunu duydum ama arkasından ıncır kurude varmı bılmıyorum bende eger reglı olursam bır dahakı aya böğürtlen kökü yada soğan kurune başlamayı dusunuyordum

canım sen kaç gün geçiktin daha öncedende böyle gecikirmiydi peki ???

slm arkadaşlar;sizlere birşey danışmak istiyorum.4 gündür adet olmuyorum,bugün ateşim çıktı çok sıcaklıyorum,bacaklarım acayip ağrıyor ayrıca belim ve kasıklarımda,eczaneden test aldım yaptım bugün negetif çıktı.sizce durumum ne,hamile olabilirmiyim????

kızlar bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim belirtileri hemen aktarayım size yardımcı olmak amaçlı 25 aralıkta en son adet olmuştum adetim bitti 1 hafta sonra gögüslerim acımaya başşladı ve halada acıyo yani 1 aydır acıması var sonra çok açık sarı idrar belimde inceden bi ağrı kasıklarıma aniden bi kramp şeklinde ağrı girip çıkıyodu sağ bacağımda ağrı 3 gün adetim geçikmişti ve pozitif çıktı benim en belirgin belirtilerim bunlarr
arkadaşlar göbeğin ortasındaki çizgi belirginmi diye yazmışsınız o çizgi karnınız büyüdüğünde beliginleşmeye başlıyor yani bir hamileik belirtisi değil hadi bakalım güzel haberleriniz bekliyorumm :)))

günaydın kızlar sabah dayanamayıp kan verdim adetime 6 gün var umarım bebişim gelmiştir şansıma makina bozulduu saat 2 de arayıp sonucu verecekler çok tedirginim:18::18::18::18::18::18::18::18:acaba 6 gün kala çıkarmıı

canım eğer hamileysen kan testinde muhakkak çıkar.neden adetinin geçmesini beklemedin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…