Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haklısın ne kadar güzel yapmıssın bırıktır sen devam ettt canımmm

tamam canım ole yapıcamm benden kurtulamazzz hadı allaha emnate ol canım görüşürüzzzz

yok canım sen yınede fazla zorlama kendını ne olur ne olmaz mercımege ıyı bakkk

ben de sadece ben mi bu durumdayım diye düşünüyordum.bebek fikri aklıma geldikçe sigaraya sarılıyorum.öğrendiğim an bırakıcam diyorum ben de.Ama ya şimdi hamileysem.offfffffffff çok sıkılıyorum böyle düşündükçe ve canım sigara istiyor.hamile olunca tiksineneler,kokusuna bile dayanamayanlar varmış allahım ben de öyle olur muyum acaba

kızlar eğer bugün ve yarın da regl olmazsam hamile olduğuma inanacağım çünkü hiç bu kadar gecikmezdi. idrar ve kan testleri negatif çıkınca umudumu kesmiştim. en fazla dün regl olurum diyodum ama olmadım. hiç bu kadar gecikmezdi reglim. şimdi geç döllenme ihtimali ile umutlarım yeniden yeşerdi. dua edin noluurrr

Olursunuz.Bende hamilelik öncesi içiyordum.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta günde 3-4 tane içime çekmeden ve nikotini az olan sigaralardan içmiştim.Bu benim sigaran zevk almamama sebep oldu.Sonra 2 günde 1, hafta da 1 falan düştü sigara içmelerim.Ve daha sonra kokusundan bile tiksinir oldum, hamilelik boyunca da içmedim.Yaa zaten içgüdüsel olarak içmiyorsunuz, pişman oluyorsunuz falan.Şu an bebeğim 40 günlük sigara dan halen tiksiniyorum -ki ben 12 senelik bir içiçiydim.

aynı sekılde canım inş tiskınırızzz

herkese kocaman slmmmmmm

as hosgeldın canım nasılsın

canımm hayırlısı olsun ınsallah gonlundekı gıbıdır bende ole hıssedıyorum ama bır bakım tubacık yumurtlama eger olmamıssa adet gecikmesi olabılıryormus dedı bır onu arastıracam sımdı ınşallah oleyızdır gec dollenme olmustur seker

bir de kızlar bat 26 sıydı bugün ayın 29u ya 3 gün mü yoksa 4 gün mü gecikme olmuş oluyor:44:
3. gunudesın seker

cok sevındım Allah sağlıklı bır şekilde kucağına nasip eder ınallah darısı bızlerınde basına ınşallah (amin) inşallah bızlerde tiksinirizzzz:26:

herkese merhaba ben didem sürekli vakit buldukça işten güçten evden hep sizi okuyorum iyi geliyor valla :)

içinizde bilen var mı ? idrarımda kepek gibi şeyler oluyor adetime 2 gün var bayağı bir belirti var ama biliyorum regl belirtileriyle aynı olunca ayırtedici farklı şeyleri bulmak da zor oluyor...

hepimiz inşallah muradımıza erelim bebeklerimizi kucağımıza alalım. Allahım sen büyüksün tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versin...

2010 aralık anneleri topiğinden bende aranızda olucaktım ama bebeğim beni yarı yolda bıraktı bende sizi uzaktan takip ettim hep..Eliz bebek sağlıcakla büyüsün inşallah..darısı bizlerin başına..

çok sevındım oku tabıkı herkes bırbırınden bılgı alıyor kısacası motıve oluyor sende arada katılmaya calıs ıste ne guzel.
ıdrarından kepek gıbı seyler gelıyor derken kasınma da oluyormu canım gercı bılmıyorum ama mantar olabılırmı ılk defa duydum canım daha oncede olmusmuydu oda var tabıkı canım hakkında hyırlısı senın de tez zamanda kucağına verır rabbım ınşallahh

2010 aralık anneleri topiğinden bende aranızda olucaktım ama bebeğim beni yarı yolda bıraktı bende sizi uzaktan takip ettim hep..Eliz bebek sağlıcakla büyüsün inşallah..darısı bizlerin başına..

canım cok gecmıs olsun Rabbım sağlıklı ve tez zamnda tekrardan nasip eder inşallah (amin)

arkadaşlar merhaba,benim adet tarihim bugün ama adet olmadım.göğüslerim de ağrımıyo bi belirtim yok.hamile olunca illa göğüslerin ağrıması gerekiyo?

saol canım yok mantar gibi değil kaşınma yok...biraz önce diğer topiclere baktım da adet öncesi de olabiliyormuş...ya keşke kesin bir belirtisi olsa bu kadar şüpheli tedirgin olmasak:) bir de değişik bir belirti de meme yuvarlağında kahvernginde yağ kabarckları gibi şeyler çıktı... bir de bacaklarım kasıklar sürekli hararetli yanma var ,yüzümde ellerde hep ısınma var...offf off :)))
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…