valla hayatım beeeen içenn biri olarak artık kokusundan nefret ediyorum veee duyduğumda soluduğumda tıkanıyorumm ben sizlere açık açık söylüyorum duyduğumu okuduğumu sigara içenler bebeğe fazla ümitli olmasın.... dost acı söyler.. ama bunları söylemedende kimseyi teşvik edemezsin bakın ben kumbara yaptım eskiden bozuk paralarmla sigara alırken şimdi kumaraya atıyorum eee bebek gelicekkkkkk....
sen bence bu geceden başla yine çalışmalara ne olur ne olmaz yumurtluyorsan kaçırmaaaa tut yumurtayı yapıştır rahimeinşallah tabiii hadi bakalım sana bol şans canım sigarada artık içme onun yavaşı yok bende 1 günde bıraktım... bana şimdi biraz müsade güzel haberler duymak ümidiyle şimdilik hoşçakalınn
ayy kızlar yaa. benim belimde ağı var diyodum yaa. az önce geçtiydi. az bişi vardı. ben de temizliğe kalkıştım. mecburen ev battı :78: ama bi odayı süpürmeden yine ağrı başladı.. karnımda da belimde de.. bende korktum bıraktım.. (eğer varsa) mercimeğime zarar verir mi bu.. bi de varsa da giderse
yok canım sen yınede fazla zorlama kendını ne olur ne olmaz mercımege ıyı bakkk
yaa aranızda sıgara ıcen varmı ben sıgara ıcıyoprum ama ıcımde bır acı var her ıcısımde içmek ıstemıyorum hep derdımkı hamıle kaldıgım gun bırakıcam ama hamılemıyım neyım onuda bılmıyorummm ıcsemmı ıcmesemmı arada kaldım canım sıkılıyor bu olayaa şimdi kızmayın bırakmayı dusunuyorum aslında hamıle olsakda olmasakda içmemek lazım sağlık açısından ama ıstee
ben de sadece ben mi bu durumdayım diye düşünüyordum.bebek fikri aklıma geldikçe sigaraya sarılıyorum.öğrendiğim an bırakıcam diyorum ben de.Ama ya şimdi hamileysem.offfffffffff çok sıkılıyorum böyle düşündükçe ve canım sigara istiyor.hamile olunca tiksineneler,kokusuna bile dayanamayanlar varmış allahım ben de öyle olur muyum acaba
tamam canım.. kalsın ev öyle.. mercimeğimden olcağıma pisss pasaklı desinler bana napıyım
ben de sadece ben mi bu durumdayım diye düşünüyordum.bebek fikri aklıma geldikçe sigaraya sarılıyorum.öğrendiğim an bırakıcam diyorum ben de.Ama ya şimdi hamileysem.offfffffffff çok sıkılıyorum böyle düşündükçe ve canım sigara istiyor.hamile olunca tiksineneler,kokusuna bile dayanamayanlar varmış allahım ben de öyle olur muyum acaba
herkese kocaman slmmmmmm
kızlar eğer bugün ve yarın da regl olmazsam hamile olduğuma inanacağım çünkü hiç bu kadar gecikmezdi. idrar ve kan testleri negatif çıkınca umudumu kesmiştim. en fazla dün regl olurum diyodum ama olmadım. hiç bu kadar gecikmezdi reglim. şimdi geç döllenme ihtimali ile umutlarım yeniden yeşerdi. dua edin noluurrr
3. gunudesın sekerbir de kızlar bat 26 sıydı bugün ayın 29u ya 3 gün mü yoksa 4 gün mü gecikme olmuş oluyor:44:
Olursunuz.Bende hamilelik öncesi içiyordum.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta günde 3-4 tane içime çekmeden ve nikotini az olan sigaralardan içmiştim.Bu benim sigaran zevk almamama sebep oldu.Sonra 2 günde 1, hafta da 1 falan düştü sigara içmelerim.Ve daha sonra kokusundan bile tiksinir oldum, hamilelik boyunca da içmedim.Yaa zaten içgüdüsel olarak içmiyorsunuz, pişman oluyorsunuz falan.Şu an bebeğim 40 günlük sigara dan halen tiksiniyorum -ki ben 12 senelik bir içiçiydim.
Olursunuz.Bende hamilelik öncesi içiyordum.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta günde 3-4 tane içime çekmeden ve nikotini az olan sigaralardan içmiştim.Bu benim sigaran zevk almamama sebep oldu.Sonra 2 günde 1, hafta da 1 falan düştü sigara içmelerim.Ve daha sonra kokusundan bile tiksinir oldum, hamilelik boyunca da içmedim.Yaa zaten içgüdüsel olarak içmiyorsunuz, pişman oluyorsunuz falan.Şu an bebeğim 40 günlük sigara dan halen tiksiniyorum -ki ben 12 senelik bir içiçiydim.
herkese merhaba ben didem sürekli vakit buldukça işten güçten evden hep sizi okuyorum iyi geliyor valla :)
içinizde bilen var mı ? idrarımda kepek gibi şeyler oluyor adetime 2 gün var bayağı bir belirti var ama biliyorum regl belirtileriyle aynı olunca ayırtedici farklı şeyleri bulmak da zor oluyor...
hepimiz inşallah muradımıza erelim bebeklerimizi kucağımıza alalım. Allahım sen büyüksün tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versin...
2010 aralık anneleri topiğinden bende aranızda olucaktım ama bebeğim beni yarı yolda bıraktı bende sizi uzaktan takip ettim hep..Eliz bebek sağlıcakla büyüsün inşallah..darısı bizlerin başına..
arkadaşlar merhaba,benim adet tarihim bugün ama adet olmadım.göğüslerim de ağrımıyo bi belirtim yok.hamile olunca illa göğüslerin ağrıması gerekiyo?
canım cok gecmıs olsun Rabbım sağlıklı ve tez zamnda tekrardan nasip eder inşallah (amin)
benim araştırmalarım itibariyle öğrendiğim şey herkesin her bünyenin farklı göğüs şişmesi dolgunluk var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?