aynı durumdayız cnm benimde 10 u buluyor yarıda kapttığım çok oluyor içim almıyor zaten ama nasıl bi alışkanlıksa rahat bırakmıyor Allahın izniyle gebelikte bırakalım geç olucak ama en azından o zamn içmeyiz inşallah
İnşallah tatlım. Rabbim isteyen herkesin göbişinide kucağınıda doldursun inşallah. Biz bebek diyip gün sayarken millet aldırıyo ya onları görünce kafayı yiyorum ya
kızlar yaa benim belim felaket ağrıyo. yarım saat önce belime bi ağrı girdi sonrasında karınımda kasıklarımda bi şişkinlik oluştu. yukarı doğru baskı yapıyodu. 10 dk sonra geçti o şişkinlik ama belimdeki ağrı hala devam ediyo.. özellikle sol tarafımda.. sol bel boşluğunda geçende de böyle ağrı batma hissi olmuştu. dün akşam da sol kasığımda ağrı vardı. aşağı doğru çekiyolar sanki
acaba sol kanalda döllenme oldu da mercimeğim rahme doru inmeye mi çalışıyo
ne dersiniz...
önemli değil cnm.. inşş öyledir.. hepimiz hayırlısı ile biran önce meleklerimize kavuşuruz..
yani ben o kadar hazırlıklıyımki regl olsam üzülmeyeğim ama ne olacağınıu bilemem artı üstümdeki belirtiler ..walla şaşırdım kaldım..
inşallah bir an önce pozitif sonucunu öğrenirizbeklemek sahiden zormuş. benim çarşambadan beri belirtiler var ama sanki 2-3 haftadır yaşıyorum gibi. BATım 8 şubat. o zamana kadar huniyi takarım heralde kafaya
hadi bakalım inşallah bende tık yok ama yaaa hale regli olmadım bir an once olsn barıde önümüze baksak bu sekılde ılıskıye gırılırmı onada bılemıyorum tubacım olabılır demıstı ama tırsıyom problem falan olurmu dıye ne bılımmm yaa şaşırdım valla ne yapıcagımı
hayatım doktoruma sordum hiç bir problem olmıycağını söyledi belki bu ay yumurtlamamış olabilirmişsin o yüzden adet olmamışsındır sen ilişkiye gir belki her an yumurtlarsın eğer yumurtlamadıysan
ya kızlar benimde belimdeki ve kasığımdaki ağrı arttı akıntımda arttı kokusuz ve beyazzz acaba diyorum ya offff
inşallah hamıle kalırsak tamamen bırakıcam hep beraber tam ve kesın olarak terk edelım lanet meretiii
pınarcım hemen şu sigarayı bırak demesi kolay mı evet kolay bende içiyordum fakat korunmayı bıraktığımız an ben bıraktım sigarayı 3 ay oluyo ve canımda istemiyor artık lütfen dirençli ol ve içme şunu geçen bi programda söylediler düşüklerinin büyük sebebi sigaradanmış... ve biliyorsunuzki sigara hamile kalmayı zorlaştırıyor..içildiğinde rahimden bi sıvı salgılanıyormuş ve oda spermleri kesinlikle öldürüyormuş bilgilerinize sunayım ki içerken bebek istemeyin bırakınnnnn lütfeeeennnnnnnn
valla mı ben gırım oleyse yaa adamıda bekletıyom valla elını akrnıma bıle kaysa agırlık yapma dıy cırlıyorum hemenevet her altarnetıfı degerlendırmek gerekıyor peki bu akıntılarım sımdı yumurtlama mı acaba normalde adet olsaydım zamanında cok ran bıtmıstı cunku bugun yumurtlama gunummm oleyse bugun gırım ben yaa herıfı daha fazla bekletmıyım
canım evet cok haklısın almıyacam sıgara bugunden ıtıbarennnn yarından ıtıbaren kendıme yenı bır sayfa acıyorumm hadı bakalım hayırlısı hadı bayanlar kac ksıs ıcen var topicte herkes yarından ıtıbaren bırakıyorrrr ger sayım başladıııı duydunuz tubişii
yaa hayatım hamile de olabilirsin şimdi doktora alattığım kadarıyla bunları dedi yani sadece bi tahmin ama hamile bile olsan bi ağrın sızın olmuyorsa ilişkiye girebilirsin bana da girebilirsiniz dedi bi problem yok sadece hamile kaldığını öğrendiğinde korunmalı ilişkiye giriceksin ama sen şimdi korunma bakalım...
korunmanın sebebide şunu söyledi spermlerden dolayı rahim ağzında tahriş oluyormuş sanırım o tarafı pek dinlemedmsonra spermler çıkarken hafif kanlı gelebilirmiş o yüzdn bana korun dedi artk
anladım canım evet ölede olabılır her seyı degerlendırmek lazım ama bugun fazlasıyla akıntım var dıger gunlere nazaran normalde bugun yumurtlama gunumdu eger hersey normal aksında olsaydı tabıkı ma bız devam edelım baya bır ara verdık zaten midemde bulanıyor aslında adet gunume yakın bırde yumurtlama gunlerımde bol mıde bulantısı gıbı karısık seyler oluyor dunde oldu akşam
sen evet korunar gırr canımm bende ole duymustum ve pozıyonları varr canımmm ona da dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?