Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah hamıle kalırsak tamamen bırakıcam hep beraber tam ve kesın olarak terk edelım lanet meretiii

İnşallah tatlım. Rabbim isteyen herkesin göbişinide kucağınıda doldursun inşallah. Biz bebek diyip gün sayarken millet aldırıyo ya onları görünce kafayı yiyorum ya

amin canım aminnn inşallah tez zamanda hayırlısıylaa
sorma bende cok sınır oluyorum allahtan yakınlarımda yok

canım inşallah mercımegın rahme inmiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah bir an önce pozitif sonucunu öğreniriz beklemek sahiden zormuş. benim çarşambadan beri belirtiler var ama sanki 2-3 haftadır yaşıyorum gibi. BATım 8 şubat. o zamana kadar huniyi takarım heralde kafaya

hayatım doktoruma sordum hiç bir problem olmıycağını söyledi belki bu ay yumurtlamamış olabilirmişsin o yüzden adet olmamışsındır sen ilişkiye gir belki her an yumurtlarsın eğer yumurtlamadıysan

tubacm sen hamile kaldığını reglinden öncemi sonra mı öğrenmiştin bir de kan testinde mi idrar testinde mi?

canım inşallah mercımegın rahme inmiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

inşallah canım.. insinde tutunsun orda gitmesin biyere kuzucum...
birisinden duymuştum; hamile kalmış biri olarak en net belirti onun varlığını hissetmekmiş. yerleşme kanaması olduğunda içimde bir his oldu. anne olduğumu hissettim diyodu. ben de mercimeğimin sol kanalda olduğunu hissediyorum. özellikle dün akşam kasığımdaki o çekilmede hissettim.. eğer rahme iner de orda tutunamazsa kimyasal gebelik dedikleri şey oluyo dimi

valla mı ben gırım oleyse yaa adamıda bekletıyom valla elını akrnıma bıle kaysa agırlık yapma dıy cırlıyorum hemen evet her altarnetıfı degerlendırmek gerekıyor peki bu akıntılarım sımdı yumurtlama mı acaba normalde adet olsaydım zamanında cok ran bıtmıstı cunku bugun yumurtlama gunummm oleyse bugun gırım ben yaa herıfı daha fazla bekletmıyım

QUOTE=elagulum;17387400]tubacm sen hamile kaldığını reglinden öncemi sonra mı öğrenmiştin bir de kan testinde mi idrar testinde mi?[/QUOTE]

önce öğrendim canım 2 gün önce idrarda öğrendim ilk ama çok açık pembe çizgiydi 2. çizgi adet günümde kan testi yaptırmıştım

ya kızlar benimde belimdeki ve kasığımdaki ağrı arttı akıntımda arttı kokusuz ve beyazzz acaba diyorum ya offff

yaa inşallah hadi bakalım benımde bugun akıntım arttı yaa bilemiyorum ama

inşallah canım.. insinde tutunsun orda gitmesin biyere kuzucum...
birisinden duymuştum; hamile kalmış biri olarak en net belirti onun varlığını hissetmekmiş. yerleşme kanaması olduğunda içimde bir his oldu. anne olduğumu hissettim diyodu. ben de mercimeğimin sol kanalda olduğunu hissediyorum. özellikle dün akşam kasığımdaki o çekilmede hissettim.. eğer rahme iner de orda tutunamazsa kimyasal gebelik dedikleri şey oluyo dimi [/QUOTE]

inşallah istediğin gibi olur herseyyy canımmm sağlıklı bır sekılde

inşallah hamıle kalırsak tamamen bırakıcam hep beraber tam ve kesın olarak terk edelım lanet meretiii

pınarcım hemen şu sigarayı bırak demesi kolay mı evet kolay bende içiyordum fakat korunmayı bıraktığımız an ben bıraktım sigarayı 3 ay oluyo ve canımda istemiyor artık lütfen dirençli ol ve içme şunu geçen bi programda söylediler düşüklerinin büyük sebebi sigaradanmış... ve biliyorsunuzki sigara hamile kalmayı zorlaştırıyor..içildiğinde rahimden bi sıvı salgılanıyormuş ve oda spermleri kesinlikle öldürüyormuş bilgilerinize sunayım ki içerken bebek istemeyin bırakınnnnn lütfeeeennnnnnnn

sibelcım ordamısın hıc sesın gelmıyor canımmmmm özlettin kendınıı ne var ne yok hayırlı haberlerını beklıyoruzz

canım evet cok haklısın almıyacam sıgara bugunden ıtıbarennnn yarından ıtıbaren kendıme yenı bır sayfa acıyorumm hadı bakalım hayırlısı hadı bayanlar kac ksıs ıcen var topicte herkes yarından ıtıbaren bırakıyorrrr ger sayım başladıııı duydunuz tubişii

yaa hayatım hamile de olabilirsin şimdi doktora alattığım kadarıyla bunları dedi yani sadece bi tahmin ama hamile bile olsan bi ağrın sızın olmuyorsa ilişkiye girebilirsin bana da girebilirsiniz dedi bi problem yok sadece hamile kaldığını öğrendiğinde korunmalı ilişkiye giriceksin ama sen şimdi korunma bakalım...
korunmanın sebebide şunu söyledi spermlerden dolayı rahim ağzında tahriş oluyormuş sanırım o tarafı pek dinlemedm sonra spermler çıkarken hafif kanlı gelebilirmiş o yüzdn bana korun dedi artk

valla hayatım beeeen içenn biri olarak artık kokusundan nefret ediyorum veee duyduğumda soluduğumda tıkanıyorumm ben sizlere açık açık söylüyorum duyduğumu okuduğumu sigara içenler bebeğe fazla ümitli olmasın.... dost acı söyler.. ama bunları söylemedende kimseyi teşvik edemezsin bakın ben kumbara yaptım eskiden bozuk paralarmla sigara alırken şimdi kumaraya atıyorum eee bebek gelicekkkkkk....

anladım canım evet ölede olabılır her seyı degerlendırmek lazım ama bugun fazlasıyla akıntım var dıger gunlere nazaran normalde bugun yumurtlama gunumdu eger hersey normal aksında olsaydı tabıkı ma bız devam edelım baya bır ara verdık zaten midemde bulanıyor aslında adet gunume yakın bırde yumurtlama gunlerımde bol mıde bulantısı gıbı karısık seyler oluyor dunde oldu akşam
sen evet korunar gırr canımm bende ole duymustum ve pozıyonları varr canımmm ona da dıkkat et

ayy kızlar yaa. benim belimde ağı var diyodum yaa. az önce geçtiydi. az bişi vardı. ben de temizliğe kalkıştım. mecburen ev battı :78: ama bi odayı süpürmeden yine ağrı başladı.. karnımda da belimde de.. bende korktum bıraktım.. (eğer varsa) mercimeğime zarar verir mi bu.. bi de varsa da giderse

sen bence bu geceden başla yine çalışmalara ne olur ne olmaz yumurtluyorsan kaçırmaaaa tut yumurtayı yapıştır rahime inşallah tabiii hadi bakalım sana bol şans canım sigarada artık içme onun yavaşı yok bende 1 günde bıraktım... bana şimdi biraz müsade güzel haberler duymak ümidiyle şimdilik hoşçakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…