Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın arkdaşlarrrr hamişlerimize sağlıklı bebek,anne olmak isteyenlerede bende dahil hayırlı sağlıklı hamile kalmayı diliyorummmm benimde bat 13 şubat

bebegim 8 hftlıkken kalbi durdu 2 ay öncede kimyasal gebelik yşadım bu aydn ümitliydim m bugun kan testi yptırdım 0.03 çıktı ama adetime 6 gün var daaha gene içimde miniminnacık bir umut var

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

bebegim 8 hftlıkken kalbi durdu 2 ay öncede kimyasal gebelik yşadım bu aydn ümitliydim m bugun kan testi yptırdım 0.03 çıktı ama adetime 6 gün var daaha gene içimde miniminnacık bir umut var

çok üzüldüm arkdaşım geçmiş olsun sanada çok kötübir duygu benim martta oldu neredeyse 1 yıl olucak hamile kalamadım kan testini dert etme daha erkekn betahcg adetine yakın günlerde daha çok yükseliyor hemen ümitsizliğe kapılma

canım benım hadı hayırlısı dıyorum ıns gelmezde tez zamnda hamiş haberını aırızzz bu ates olcme konusunda benımde fazla bır bılgım yok hıc denemedım acıkcasııı

yumurtlama günüm 23 ock ve 21 ocak 23 ocak 25 ocakta birliktelik oldu 3 kere benim geç yumurtlaama diye bir şansım olamaz heralde boşuna heveslenmesem daha iyi olacak galibaa

valla canım bende acaba gec dollenmemı oldu dıyorum ama fazla bır seyde bımıyorum bu gec dollenme hakkında ıns benımde ole olmustur bende yumurtlama gunlerımı ve ılskı tarıhlerımı versem yardımcı olabılırmısınızzz acaba :26:

günaydın arkdaşlarrrr hamişlerimize sağlıklı bebek,anne olmak isteyenlerede bende dahil hayırlı sağlıklı hamile kalmayı diliyorummmm benimde bat 13 şubat

amin canım inşallahhh

canım cok gecmıs olsun bır daha bu sıkıntıyı ve acıyı yasamasında bu ay ınşallah sağlıklı bır sekılde hamiş oldugu haberını verırsın tatlımm

kızlar selam kalabalıksınız bısey sorucam da

suan bırden bısey geldı regl oldum veya akıntı sandım gunum yarın normalde
bi baktım resmen beyaz falan degıl seffaf aynı su gıbı akıskan bırden akıntı geldı
heyecan yaptım sankı ya umutlanmak ıstemıyorum ama 15 aydır ılk defa bole bısey yasıyorum
camasrım altıma kacırmısım gıbı ıslandı
bole bı belırtı olabılır mı yada kotu bısey mı acaba

canım hakkında hayılrısı olsun... geçmiş olsunn(

canım ayynı sekılde bende de oldu adetımı beklıyordum o gun ıcın hıc sasmazdı rglı oldum sandım mısafırlerımde vardı lavaboya gıttım bırde ne gorım camasırım sankı altıma kacırmıs gıbı resmen su ve seffaf bır akıntım olmus hıc bole bende yasamamıstım ve bu ıkıkes az olmak la beraber 3 kere oldu ılkını unutamıyorum ama ve adetım gectı bugun 17. gunum 4.gunde kan testı yaptım 2.00 cıktı negatıf 9. gunu tehrar baska bır hst nede kan testı yaptırdım 0.100 cıktı o da negatıf ve hala beklıyorum kırmızı kartlar gorunmedı hakkımızda hayırlısı olsun

17 gun adetın nasıl gectıkı cok ılgınc
gec yerlesmıs olmasın en son negatıf dedıgın gecıkmenın 9. gunundekı testın mı yanı :26:
hayrılısı olsun nası bekledın valla masallah doktora nıe gıtmedın adetım 17 gun gectı dıye kı

Merhaba arkadaşlar...
Beni de listeye eklermisiniz? Beklenmeyen adet tarihim 3 Şubat.
Allah herkese bebişine kavuşmayı nasip etsin...

BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*baharis 15.02.2011
* nazli123 04.02.2011
* elisaist 09.02.2011
* sevser 10.02.2011
* ceronika 03.02.2011
* canom_14 06.02.2011
* nazderin 13.02.2011
* ays80 08.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*

Son düzenleme:

canım kist falan olmasın bence doktora gitt bu kar geçmesinin başka bir nedenide olabilirr:94:

dr 9. gunu gıttım ultrasyonla ustten baktı bısey gorunmuyor rahımde dedı kan ıstedı 0.100 cıktı negatıf ılac yazdı adet sokturucu ama ben kullanmadım kendılıgınden olsun dedım peki dedi ama hala gelen gıden yok hee bu arada kıst falanda yok demıstı temız dedı:26:

cnmmm çook tebrik ederimm dilerim benim yaşadığımı yaşamazsın sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin çok sevindim yaaa darısı tüm isteyenlerin başına inşalllahh

gec dollenme nasıl bısey yaa acaba mı dıyorum bır yandan ama işin işinden cıkamıyorum yardımcı olmak ısteyen varsa lutfen etsın veya bılgısı ben takvım yontemıyle yumurtlamalarıma bakıyorum takvıme gore 25,26,27,28,29,30,31 Aralık ,1,2, Ocak tarıhlerınde gebe kalma sansım yuksek gosterıyordu yumutlamayıda 30 u gosterıyordu en onemlı gun dıye .

şimdi ben 25,26 30 ve 2 sınde bırlıktelıgım oldu 13 u de beklenen adet tarıhımdı sımdı soruyorum ablalar kardesler gec dollenme bende olabılermıı:26: (bilmediğimden cahilliğime bağışlayın ben)

dr baya bır baktı ama bısey yok kıstte yok temız dedı havalardan dolayıdır dedı.:26:

pınarcım, böyle olan insanlar var duymuşsundur sende. hep negatif çıkıyo ama sonuçta hamileliğini öğreniyo. ben 17 gün geçmiş olmasını kötü bişey olduğu sanmıyorum. inşallah erken heveslenmiyoruzdur ama bence bebiş cee eee diyecek inşallah dört gözle bekliyoruz. inşalalh ya rabbim

cnmmm çook tebrik ederimm dilerim benim yaşadığımı yaşamazsın sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin çok sevindim yaaa darısı tüm isteyenlerin başına inşalllahh

canım benım cok gecmıs olsunnnn üzülme En azından hamıle kalabıldıgını bılıyorsun Allahtan hayılrısını ıstee en kısa zamanda ve sağlıklı bır sekılde tekrardan bebek nasip eder inşallahhh Rabbimm (sigara içiyormuydunn canım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…