önemli olan döllenmenin ne zaman gerçekleştiği canım.sen 23 ocak diye biliyosun ama belki 25 ocakta döllenme olmuştur
günaydın arkdaşlarrrr hamişlerimize sağlıklı bebek,anne olmak isteyenlerede bende dahil hayırlı sağlıklı hamile kalmayı diliyorummmm benimde bat 13 şubat
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
buay çatlama iğnesi oldum ovitrelle ve yumurtlama takibim yapıldı drum yumurtların çok sağlıklı çatladığını söyledi bakalım hayırlısı 1 düşüğüm var 9+4 te kalbi durdu bebişimin
sizde durum nedir
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
bebegim 8 hftlıkken kalbi durdu 2 ay öncede kimyasal gebelik yşadım bu aydn ümitliydim m bugun kan testi yptırdım 0.03 çıktı ama adetime 6 gün var daaha gene içimde miniminnacık bir umut var
minarcım benim de gelen gidenim yok.bugünü de geçirirsem adetim 1 gün gecikmiş olcak.ateşimi ölçüyorum 3 gündür hiç 37den aşağıya düşmedi.hamilelerin mi ateşi düşmüyodu?yoksa tam tersi miydi?bi bilgin var mı bu konuda?
yumurtlama günüm 23 ock ve 21 ocak 23 ocak 25 ocakta birliktelik oldu 3 kere benim geç yumurtlaama diye bir şansım olamaz heralde boşuna heveslenmesem daha iyi olacak galibaa
günaydın arkdaşlarrrr hamişlerimize sağlıklı bebek,anne olmak isteyenlerede bende dahil hayırlı sağlıklı hamile kalmayı diliyorummmm benimde bat 13 şubat
bebegim 8 hftlıkken kalbi durdu 2 ay öncede kimyasal gebelik yşadım bu aydn ümitliydim m bugun kan testi yptırdım 0.03 çıktı ama adetime 6 gün var daaha gene içimde miniminnacık bir umut var
canım hakkında hayılrısı olsunbuay çatlama iğnesi oldum ovitrelle ve yumurtlama takibim yapıldı drum yumurtların çok sağlıklı çatladığını söyledi bakalım hayırlısı 1 düşüğüm var 9+4 te kalbi durdu bebişimin
sizde durum nedir
kızlar selam kalabalıksınız bısey sorucam da
suan bırden bısey geldı regl oldum veya akıntı sandım gunum yarın normalde
bi baktım resmen beyaz falan degıl seffaf aynı su gıbı akıskan bırden akıntı geldı
heyecan yaptım sankı ya umutlanmak ıstemıyorum ama 15 aydır ılk defa bole bısey yasıyorum
camasrım altıma kacırmısım gıbı ıslandı
bole bı belırtı olabılır mı yada kotu bısey mı acaba
canım ayynı sekılde bende de oldu adetımı beklıyordum o gun ıcın hıc sasmazdı rglı oldum sandım mısafırlerımde vardı lavaboya gıttım bırde ne gorım camasırım sankı altıma kacırmıs gıbı resmen su ve seffaf bır akıntım olmus hıc bole bende yasamamıstım ve bu ıkıkes az olmak la beraber 3 kere oldu ılkını unutamıyorum ama ve adetım gectı bugun 17. gunum 4.gunde kan testı yaptım 2.00 cıktı negatıf 9. gunu tehrar baska bır hst nede kan testı yaptırdım 0.100 cıktı o da negatıf ve hala beklıyorum kırmızı kartlar gorunmedı hakkımızda hayırlısı olsun
canım ayynı sekılde bende de oldu adetımı beklıyordum o gun ıcın hıc sasmazdı rglı oldum sandım mısafırlerımde vardı lavaboya gıttım bırde ne gorım camasırım sankı altıma kacırmıs gıbı resmen su ve seffaf bır akıntım olmus hıc bole bende yasamamıstım ve bu ıkıkes az olmak la beraber 3 kere oldu ılkını unutamıyorum ama ve adetım gectı bugun 17. gunum 4.gunde kan testı yaptım 2.00 cıktı negatıf 9. gunu tehrar baska bır hst nede kan testı yaptırdım 0.100 cıktı o da negatıf ve hala beklıyorum kırmızı kartlar gorunmedı hakkımızda hayırlısı olsun
17 gun adetın nasıl gectıkı cok ılgınc
gec yerlesmıs olmasın en son negatıf dedıgın gecıkmenın 9. gunundekı testın mı yanı :26:
hayrılısı olsun nası bekledın valla masallah doktora nıe gıtmedın adetım 17 gun gectı dıye kı
canım kist falan olmasın bence doktora gitt bu kar geçmesinin başka bir nedenide olabilirr:94:
Şekerler, kan testi sonucum şimdi geldi. bHCG değerim 127 çıkmış. Yani hamileyiiim. Allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahBu arada fena grip oldum kafamı kaldıracak halim yok yarın işe gidemeyeceğim bugün de öğleden sonra izin almıştım.
dr baya bır baktı ama bısey yok kıstte yok temız dedı havalardan dolayıdır dedı.:26:
cnmmm çook tebrik ederimm dilerim benim yaşadığımı yaşamazsın sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin çok sevindim yaaa darısı tüm isteyenlerin başına inşalllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?