Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tabiki de geç döllenme olabilir. Bu şekilde gebeliğini 1.5 - 2 ay sonra öğrenenler var. Çok yorum okudum böyle. Testlerde hep negatif çıkmış. Olabiliyormuş öyle.

inşallah canım Allah duysun sesiniiiiiiii hele bır gelsınde hayılrısıylaa sağlıklı bir şekilde gelsınn 40 gun 40 gece eğlence yapacammmmm

Tabiki de geç döllenme olabilir. Bu şekilde gebeliğini 1.5 - 2 ay sonra öğrenenler var. Çok yorum okudum böyle. Testlerde hep negatif çıkmış. Olabiliyormuş öyle.

o zaman bendede olabilir yaniii bu ay 3 kere ilişki oldu bugun kan testimde 0.03 çıktı bakalım zaman gösterecek

her bılgıyı degerlendırmek lazımm cannnım benım inşallah gec döllenme olmustur (sağlıklı olsunda)yeterkı

inşallahhhhh
sol kasıgında hiç batmaalar oluyomu yada zonkluyormuş gibii birde akıntın varmıı

Son düzenleme:
o zaman bendede olabilir yaniii bu ay 3 kere ilişki oldu bugun kan testimde 0.03 çıktı bakalım zaman gösterecek

Evet olabilir. Bir yazı okumuştum nerde bilmiyorum. ''Aksi ispat edilene kadar korunmayan her kadın hamiledir.'' diye. İnşallah seninki de geç döllenmedir canım.

inşallah canım Allah duysun sesiniiiiiiii hele bır gelsınde hayılrısıylaa sağlıklı bir şekilde gelsınn 40 gun 40 gece eğlence yapacammmmm

:80::79::79::79::79::79::79: hakkındır yap canımcımmmm.. allah peygamber sabrı vermiş sanki, bu kadar sabıra havai fişekli gösteri bile haktır

ben de raporumu vereyim. dün akşam sol kasığımda batma hissi oluştu. ani 1-2 sn. 10 dk arayla 2 defa.. bel ağrımda devam etti ama hafif.
bugün her zamanki saatte (12.30 -13.00) sol kasığımda yine bi ağrı ve şişkinlik oldu. ama bel ağrısı yok şimdilik. ama ilginç bişey; az önce bir anda bi ıslaklık oldu çamaşırımda. şeffaftı. çok fazla değil ama heveslendim galiba biras

kızlar selamn.. ben artık dayanmakta zorlanıyorum.. meraktan ölcem. yarın akşamüstüne kadar kan testi sonucunu nasıl beklicem bilemiyorum ama sanırım sabah bir idrar testi alıp deneyeğim.. ben tüm varlığımla hamile olduğumu sanıyorum.. adet olsam üzülmeyeğim ama pelvisimdeki batmalar var ve şiş....bacak içi ağrılşarım bacaklarım şiş.. göüslerimin yanları doldu.. göğüs uçlarım irileşti.. içimde hep bir kıpır kıpır his var.. ara ara üşüyorum bzaen yanıyorum... ellerim titrer gibi oluo.. idrarımın rengi çok açık.. ve sık...ve hani bazen bademciğiniz kaşınır ya elinizi sokup kaşımak isterseniz, karnımın içi öle kaşınıo...

biran önce sadece sonucu öğrenmek sitiyorum.. olumlu olumsuz.. ama içimden olumnlu diyor bilemedim..

kılzar aynı durum reglimden 1 hafta önce banada oldu.. hadi bakalım hayırlısı kızlar...inşş diyelim..

inşallahhhhh
sol kasıgında hiç batmaalar oluyomu yada zonkluyormuş gibii birde akıntın varmıı

evet canım oluyor az once yıne vardı ara ara oluyor

:80::79::79::79::79::79::79: hakkındır yap canımcımmmm.. allah peygamber sabrı vermiş sanki, bu kadar sabıra havai fişekli gösteri bile haktır

valla ne bılım canım benımmm eger varsakiii inşallah vardır fazla da umut etmek ıstemıyorum cunku sonu acı bır hüsrannn

hadi canım hakkında hayılrısı guzel belırtıler bunlarr

inşallah olumludur canımmm benımde arada kıpı kıpır oluyor hayılrısı allahtannnn benımkı de senınkıne benzer belırtılerım varrr

kılzar aynı durum reglimden 1 hafta önce banada oldu.. hadi bakalım hayırlısı kızlar...inşş diyelim..
inşallahhhhh canımmm gülsün artık yüzlermizzzzzzzzzzzz

içimden bir ses nöbetçi eczaneye git test al diyor... eşim maç izlio.. bilemedim kızlar söylesemmi söylemesmmi.. ne edimm??

canım hamile olabilirsin dikkat et ben düşük yaptım haberim yoktu hamilelikten dikkat et çektiğim o hersey gebelik belirtisiymiş dikkatli ol

Tesekkür ederim canimin ici. Acaba kan tahlili yapsam cikar mi simdiden bu sali yapsam
Adetime 15 gün kala cikar mi acaba kanda ????

Tesekkür ederim canimin ici. Acaba kan tahlili yapsam cikar mi simdiden bu sali yapsam
Adetime 15 gün kala cikar mi acaba kanda ????

ben yapma derim ben 1 hafta kala kan verdim çıkmadı.. adet olmam günün akşmı verdimn kan çıkmadı.. halen regl olmadım..tüm belirtiler var..dün dr. tekrar kan istedi.ç. yarın çıkacak bekliyorum.. ama dayanaöıyorum...

bence bekle.. varsa bile çıkmaz.. bence..

ayy bende bilemedim ama, BAT günü geçince idrarda çıkar diyolar. ben de merak ediyorum. olumlu sonucunu alıcaz inşallah.. beklemek de güzel bi heyecan.. ben olsam kesin yapmıştım her konuda çok sabırlı bi insanken bu konuda o sabrın zerresi yok maalesef

bilemedim walla:) napım kızlar yardımcı olun.. maç arası gdelim geleliö diimii?

ayyy... benim içimden gidin demek geçiyo ama idrarda negatif çıkıp kanda pozitif görenler var. eğer öyle olursa yarına kadar ağlamaktan helak olursan diye de korkuyorum. ki yok yere üzülmüş olacaksın diye de kahrolurum.. beklemek çok zor biliyorum ama istersen bekle canımcım yaa..

Kalsin ozaman ya

Belkide adet olurum bilmiyorum icimde hamilelik kipirtisida yok bilmiyorum. Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…