Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bir sorum olacaktı: Gebelikte sıcak suyla duş almanın zararı var mıdır? Bir yerde öyle okumuştum sanki. Yani ben kaynar suyla duş almazsam üşüyorum, alışkanlık sanırım. Yani eğer gebe kalmışsam düşüğe neden olur mu bu? Kafam karıştı. Bilgisi olan var mı?

kızlar bi de benim yüzümde kulaklarımda bi yanma oluyo bazı zaman. özellikle geçen akşam uyku bastırdı, daha doğrusu gözlerim kapanıyodu. uzandım kanepeye hemen. yanaklarım kulaklarım alev alev yanıyodu ama beni bi üşüme aldı. 2 battaniye örttü eşim yok donuyorum sanki. kocacım grip olcam sandı ama o sıra kasıklarımda da şişkinlik ve kramp vardı. ama ona bişey demedim. onuda heveslendirmiyim şimdiden. sonra çok üzülüyo kuzum, sonra bende daha çok tabii

Son düzenleme:
ilk kez çift çizgiyi gördüğüm zaman çok şaşırmıştım kan testi yaptırdım 27 çıktı ve değer düğmeye başladı kimyasal gebelikmiş. diğer denediğimde hüsran. ama bu ay çift çizgiyi görmem bazı çalışmalar sonucu oldu daha kan testi yaptıramadım ama sizinle bunları paylaşmak istiyorum her ay bekleyipte çift çizgiyi göremeyenler belki bu yolları deneyerek hamile kalabilir diye düşündüm. ilk önce adetimin ilk gününden başlayarak saraçoğlunun incir kürünü uygulamaya başladım. eşim için ise harput pekmezi günde en az 2 kere ve 1 kerede çakşır çayı içirdim.adet bitiminden başlayarak hergün düzenli ilişkimize devam ettik bir sonraki adet dönemime 1 hafta kalana kadar. bu arada ben adet düzeni olan bir insanım yani yumurtlama günüm belli. son bir hafta içinde hamile kaldığımı test yapmadan anladım 3. hataya girdiğimde gözbebeklerim gözümün 4 te 3 ünü kaplayacak kadar büyüdü kirpiklerim karıştı iştahım açıldı. diğer belirtiler olur mu diye beklemeye başladım çünkü kimyasal gebelik geçirdiğim zaman göğüslerim aşırı büyümüştü iğne batırsan patlatacakmış gibi. adetime 4 gün varken göğüslerim şişmeye başladı ertesi gün göğüs ucum kararmaya başladı.ve bu gün ise bel ağrım başladı.bu arada ilişki bittikten sonra eşiniz hemen dışarıya çıkması 1-2 dk beklesin meni kaçağı çok oluyor sonra ayaklarınızdan havaya kaldırıp 1 dk kadar bekleyin ardından 2 yastığı kalçanızın altına koyup 30 dk yatın öyle bir ayarlayın ki bir daha o yataktan sabah kalkın.ben böyle yaptım yarın adet günüm %100 hamileyim demiyorum ama yumurta döllenmiş nihayetinde bir çok insanın bunu yaşamak istediğini okudum bir çok sayfada bende bunları yazmak istedim umarım faydasını görürsünüz

canım valla bende oleyım sıcacık su olucak yoksa donarım ama yavas yavas kestım bu son bır kac aydır ılıgın bıra sıcagı (anlamıssındır ınsallah) ole banyo yapıyorum gebelıkte ve oncesınde de onemli
+ normalde de ole yapılması lazımmıs hem cılt ıcın hemde saclar ıcınde

benımde ole oluyor arada yaa bırden bır ates basıyor bırden de usume gırıyor hele ayaklarım hıc ısıtamıyorum zaten iyi düşünelim iyi olsun şekerimm inşallah hadi bakalım

ay canım hadi inşallah hakkında hayılrısı dilediğin olur inşallahhhh ben hıc kur falan denemedım sadece yumurtlama gunlerımı takıp ettım ılıskı sırasındada esım heme cıkmadı beklettim bıttıkten sonrada hıc kıpırdamadım yerımden hatta sabaha kadar sabahları temızlenıyordum

sabır canım sabırrrr bekle aklına baska seyler getır bekleeee bence ıdarardan bakma bebişin göbişindeyse eğer süpriz olsunn inşallah ta oledır

bende kıbelırtılerde sole kabataslak heme hemen bezzıyor ama bende sankı vaji su içinde hıssedıyorum herseferınde lavaboya gıdıyorum anlamadım adet mı olucam dıyorum bır yandan goguslerımde dolgunluk var yanlarda bendede elımı vuramıyacak kadar hassas degıl ama halkası baya genıs ama bacaklarımda hafıf hafıf agrılar oluyorr uyku bende de oluyor ve asırı derce bas agrılarım varr (ama akıntıların yerını hıc bırsey tutamaz akıntım olduktan sonra genelde sol kasıgımıda agrı gırıyorrr) Az once ablamla gorustum oda dedıkı benım ıkı cocukta da once adetımın gunu bole sarkmıstı dr gıttım bebek yer arıyor demıs dıger aya da bole sık ılıskıye gır demıs ve ole de olmussss...Hadi Hayırlsı)

ne güzel anlatmışsınız walla

kızlar bi şey sorcam ama önemli nolur cvp yazın, benim sanırım yumurtlama günüm , ama eşim hasta, ilaç kullanıyor, antibiyotik felan, zararlı olur mu acaba

kızlar bi şey sorcam ama önemli nolur cvp yazın, benim sanırım yumurtlama günüm , ama eşim hasta, ilaç kullanıyor, antibiyotik felan, zararlı olur mu acaba

valla canım zannetmıyorum bayanın almasıyla alakalı galıba ama yınede bılgısı olanlar varsa yazsınnn :26:

Sevgili arkadaşlar, belki sizlere yardımım dokunur diye bende size hamile kalma hikayemi anlatmak istiyorum. Herkeste farklı oluyor yanlız bu durum bunu da göz ardı etmemek gerekiyor. Bir kere stres ve hesaplama hamile kalmamak için yapılan tek şeydir! Bunu bizzat yaşadım. 2,5 yıllık evliyim ve son 3 aydır korunmadan ilişkiye girmeye başladık çünkü bebek istiyorduk.Hamile kalmadan 6 ay önce doktora gidip yumurtalıklarıma baktırdım ve folic asit kullanmaya başladım. İlk korunmasız ilişkimde adetim gecikti ve 1 hafta geçmesine rağmen az az geldi, ve ben 10 yıldır adet oluyorum hayatımda ilk kez başıma böyle birşey geldi. Kan testi yaptırmıştım 3,89 çıktı. Sonra doktora gittim, doktor dediki; ya düşürmüşsün tutunmadan yada hamilelik beklentisine girdiğin için böyle olmuş dedi.Kan testi tekrarı istedi bu sefer 6,35 çıktı yani demekki tutmadan düşmüş. Neyse 2. seferde internetten baktım işte şu aralar ilişkiye girmem lazım diye. Hemde bekledim yatarak. O ayda gecikti ama hamile değildim hemde 10 gn gecikti. Sonra dedim ki kendi kendime ulen dedim yerim böyle işi, ne zaman tutarsa tutar hesap falan yapmıyorum dedim kendi kendime. O ayda hangi güne denk geldi bilmiyorum ama şuna eminim ki internetin hesaplarından daha geç bir gündü.Bu ay da geçti dedim kendi kendime, ama 9 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı,çok şaşırdım.Kan aldırdım ondada 1000 küsür çıktı. Adet olmadan 1-2 gün önce öylesine adet ağrısı çektim ki ölüyorum sandım ilaçta almak istemedim ne olur ne olmaz diye. Onun dışındada hiç bir belirtim olmadı. Bebek isteyen arkadaşlar lütfen hesap yapmayın, aklınızı karıştırıp strese girmeyin. Ayrıca daha önce gecikme yaşamayan kişiler hamile kalmak istedikleri zaman gecikme yaşıyorlarmış, rahim kendini hamileliğe hazırlıyormuş bunu bizzat yaşadım. Lütfen strese girmeyin, ki ben hiç yatmadım hemen wc ye koşup çişimi yaptım, yuh be dedim kendi kendime sonra, o kadar bekledim geçen ay tutmadı, bu ay hiç bişi yapmadım tuttu diyip güldüm kendi kendime. Şimdi 9 haftalık hamileyim. 6. haftadan sonra belirtiler başlıyor, ondan önce kesinlikle belirti olmuyor. Mide bulantısı , uyku isteği vs. bu yüzden boş yere kafanızı bulandırmayın. Allah hepinize en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin. Tekrar diyorum lütfen hesap kitap stres yapmayın. Hepinize sevgiler

ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın

canım ağzına sağlık ne de guzel anlatmıssın valla cok teşekkür ediyorummm Allah sağ salim sağlıklı bır sekılde kucagına almayı nasip eder inşallahhh eve dedıgın cok dogru aslında haklısın ıste bır umut dıyoruz eger bende bu ay bısey oolmazsa dedgın gıbı yapıcam zaten yemişim takvımı hs bı yanı kişiden kişiye degısıyor o zankı ruh halıne gorede degısıyor Allahın ıstedıgı zamanda ve vakıtte gelıyor hanı bazende belkı bır umut dıyoruzz kısmet artık canıım hakkımızda hayırlısııı tekrardan cok teşekkür ediyorumm

Teşekkürler tatlım...

inşallah pınarcım, iyi haberlerimizi tez elden alırız hayırlısıyla. belirtilerimiz de benziyo akıntı kısmı hariç. benim çok fazla akıntım olmuyo

ne güzel anlatmışsın canım. doğru stres herşeyin düşmanı.. ama benim durumum biraz kritik hesap yapmak zorundayım. 6 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz ama hiç bişi olmadı. doktora gittik o söyledi hatta adet döngüsünün 10 ile 14. günleri ilişkiye girin, ayakların havada yarım saat bekle diye.. bizim kuyruklular(sperm) biraz uyuşukmuş da
ayy aklım karıştı şimdi.. hesap yaparsam strese giricem kalamıcam, yapmazsam kuyruklular yolunu bulamıcak... napıyım ben şimdi:44:

benim adetim yaklaşık 10 gün gecikti göğüslerim nerdeyse 1 aydır çok acıyo patlıcak gibi şişti ,kasıklarım da arada hasta olucakmış gibi ağrıyo ,mide bulantım filan yok ,ama bi kaç gündür uykuya hiç düşkün olmamama ramen tv karşısında uyuklayıp duruyorum, yılbaşına doğru adet geciktirici almıştım 3 gün kullandım ama bu kadar gecikmesi normal mi yoksa hamile miyim ? =( çok korkuyorum daha çocuğa hazır değilim ilk bebeğimi de aldırmak istemiyorum ,bana bilgi vere bilicek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…