benim adetim yaklaşık 10 gün gecikti göğüslerim nerdeyse 1 aydır çok acıyo patlıcak gibi şişti ,kasıklarım da arada hasta olucakmış gibi ağrıyo ,mide bulantım filan yok ,ama bi kaç gündür uykuya hiç düşkün olmamama ramen tv karşısında uyuklayıp duruyorum, yılbaşına doğru adet geciktirici almıştım 3 gün kullandım ama bu kadar gecikmesi normal mi yoksa hamile miyim ? =( çok korkuyorum daha çocuğa hazır değilim ilk bebeğimi de aldırmak istemiyorum ,bana bilgi vere bilicek olan var mı?
slm kızlar z önce karnımın sol kısmında ve kasıgımda bir agrı olduki sormayın gitsin karnımın sol kısmı zonkluyor resmensizledede oluyormu:26::26:
slm kızlar z önce karnımın sol kısmında ve kasıgımda bir agrı olduki sormayın gitsin karnımın sol kısmı zonkluyor resmensizledede oluyormu:26::26:
evet canım bende de oluyo öyle hatta şuan da sol kasığımda bir yumru var sanki. ani harekette kramp gibi sancı giriyo.. inşallah orada mercimeğim vardır da o yüzdendir diyorum. inşallah senin de o yüzdendir
sabır canım sabırrrr bekle aklına baska seyler getır bekleeee bence ıdarardan bakma bebişin göbişindeyse eğer süpriz olsunn inşallah ta oledır
bende kıbelırtılerde sole kabataslak heme hemen bezzıyor ama bende sankı vaji su içinde hıssedıyorum herseferınde lavaboya gıdıyorum anlamadım adet mı olucam dıyorum bır yandan goguslerımde dolgunluk var yanlarda bendede elımı vuramıyacak kadar hassas degıl ama halkası baya genıs ama bacaklarımda hafıf hafıf agrılar oluyorr uyku bende de oluyor ve asırı derce bas agrılarım varr (ama akıntıların yerını hıc bırsey tutamaz akıntım olduktan sonra genelde sol kasıgımıda agrı gırıyorrr) Az once ablamla gorustum oda dedıkı benım ıkı cocukta da once adetımın gunu bole sarkmıstı dr gıttım bebek yer arıyor demıs dıger aya da bole sık ılıskıye gır demıs ve ole de olmussss...Hadi Hayırlsı)
bende de suda hissi gibi bişi işte.. devamlı çişim ucunda sanki affedersin.. batma var.. böle sanki içinde bişi var elimi soksam alıcak gibiyim.. halkam genişledi doğru.. ama akıntım geçen haftalarda 3 gün oldu öle ıslatcak kadar sonra olmadı.. hayırlısı cnm ya bekliyoruz işte.. ama ben böle adet 15 yıldır olmadım.. buı belirtilere hiç rattslamadım onu da diim ..
dr lar bazen diyorki hamile olmaktan korkanlar bu yalancı hamılelıgı yasarlar ıstemıyorsan gercekten ınsallah hamıle degılsındır (bole bısey yazacagımı hıc zannetmesdım ama) degım gıbı egerde hamıleysen sakın aldırmayı dusunmeee sakınn canımm bak goruyorsun bızlerı en kucuk belırtıyı ızlıyoruz belkıde kendımızı dınlıyoruz.. hakkında hayırlısı olsun canımm Allah gönlüne gore versın
kızlar selammm inşallah guzel belırtılerdırrrr canoomm ays80 ceronika bende de ara ara oluyve benım az once ılk defa bobreklerıme agrı gırdı degısıktıve ordan da belıme gectı veya yoruldum ondandır dıyorum hadı hayırlısııı
yokmu şu testten kullanannnn
kızlar selammm inşallah guzel belırtılerdırrrr canoomm ays80 ceronika bende de ara ara oluyve benım az once ılk defa bobreklerıme agrı gırdı degısıktıve ordan da belıme gectı veya yoruldum ondandır dıyorum hadı hayırlısııı
sağol canım ya keşke bi bilen çıksada bana cevap yazsaaaa:2::2::2:keşke yardımcı olabilsem ama hiç bilmiyorum ben arkadaşım.. nası yapıldığını bile bilmiyoruminşallah bilen arkadaşlardan hemencik cevap alırsın
kızlar ben hamilelik belirtilerine inanmıyorum çünkü ben 13 ay boyunca hep hamilelik belirtileri yaşadım.akıntım oldu,göğüslerim dolgunlaştı,belim ağrıdı,göğüslerim ağrıdı,midem bulandığı bile oldu..ama her seferinde adet oldum şuan hamileyim ve aynı belirtileri yaşıyorum.hatta sivilcen çıkarsa kesin adet olursun derlerdi bende ehr seferinde olurdum buayda sivilcem çıkınca üzüldüm ama hamileyim.
yani kısacası adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı.
kızlar selam sabahtan beri karnıma batmalar oluyor..hafiften midem ekşiyor gibi. çatlatma iğnemin 15. günü.. sat 24 aralık yarın gdiyorum doktora. inşallah hamileymdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?