Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

dr lar bazen diyorki hamile olmaktan korkanlar bu yalancı hamılelıgı yasarlar ıstemıyorsan gercekten ınsallah hamıle degılsındır (bole bısey yazacagımı hıc zannetmesdım ama) degım gıbı egerde hamıleysen sakın aldırmayı dusunmeee sakınn canımm bak goruyorsun bızlerı en kucuk belırtıyı ızlıyoruz belkıde kendımızı dınlıyoruz.. hakkında hayırlısı olsun canımm Allah gönlüne gore versın

slm kızlar z önce karnımın sol kısmında ve kasıgımda bir agrı olduki sormayın gitsin karnımın sol kısmı zonkluyor resmensizledede oluyormu:26::26:

slm kızlar z önce karnımın sol kısmında ve kasıgımda bir agrı olduki sormayın gitsin karnımın sol kısmı zonkluyor resmensizledede oluyormu:26::26:

Benim daha 4 gün var ama benim de ara ara oluyor öyle. Pek takılmak da istemiyorum açıkcası belirtilere. Benim için erkenmiş gibi geliyor. Günüm geçsin önce diyorum. :) Umarım gebeliktendir... :)

az önce eşim geldi sabh test yptıgımı ve negatif çıktıgını söyledim sarıldı üzülme genciz biz dedi bende dha 6 gün vardı niye yptım ki deyince sana para bırakmıcam bidaha gidip kendini boş yere üzüyosun dediizügürt aga oldum paramda çok bebemde

evet canım bende de oluyo öyle hatta şuan da sol kasığımda bir yumru var sanki. ani harekette kramp gibi sancı giriyo.. inşallah orada mercimeğim vardır da o yüzdendir diyorum. inşallah senin de o yüzdendir

evet canım bende de oluyo öyle hatta şuan da sol kasığımda bir yumru var sanki. ani harekette kramp gibi sancı giriyo.. inşallah orada mercimeğim vardır da o yüzdendir diyorum. inşallah senin de o yüzdendir

kızlar selammm inşallah guzel belırtılerdırrrr canoomm ays80 ceronika bende de ara ara oluy ve benım az once ılk defa bobreklerıme agrı gırdı degısıktıve ordan da belıme gectı veya yoruldum ondandır dıyorum hadı hayırlısııı

Son düzenleme:

bende de suda hissi gibi bişi işte.. devamlı çişim ucunda sanki affedersin.. batma var.. böle sanki içinde bişi var elimi soksam alıcak gibiyim.. halkam genişledi doğru.. ama akıntım geçen haftalarda 3 gün oldu öle ıslatcak kadar sonra olmadı.. hayırlısı cnm ya bekliyoruz işte.. ama ben böle adet 15 yıldır olmadım.. buı belirtilere hiç rattslamadım onu da diim ..

aynı sekılde ben de ılk defa yasıyorum helekı bu akıntı ısını hadı hayırlısı ben salı kısmetse gıdecem bakalım eger reglım daha erken gelmesse bakalım artıkk hayılrısı beklıyecez ve gorecezz ınsallah sonu guzel olurrrr

ben bırazdan gelıyorum bayanlar

slm kızlar nasıl gidiyo çalışmalar bende ovulasyon testine başladım bugün 3. gün bugünkü test sanki biraz zaçıktı sanırım yumurtlama günüm yaklaşıyo inşallah bu ay olur atık ama tam anlamadın bu testten kullanan oldumu bana yardımcı olurmusunuz

öncelikle cvbın için teşekkür ederim, çocuk ilerki vadede benim de en istediğim şey ama şu an dünyaya getiriceğim bi çocuk mutsuz büyüyücek bi çocuk olur .planlanmış geleceği garanti altına alınmış bir bebek yapmak isterim çünkü mutlu sağlıklı bi birey olsun isterim .inşallah beklediğin bebeğin en kısa zamanda olur , sana eşine ve doğacak çocuğunu mutluluklar dilerim ...

pınarcım, benim perşembe sabah ve cumartesi öğlene doğru böbreklerimde sancı olmuştu. geçmişte böbrek taşı da düşürdüğüm için biliyorum. benzerdi sancı, hatta mercimeğim acaba sandığım gibi değilde böbrek taşı mı diye düşündüm ama taş düşürdüğüm zamanlarda o ağrıdan 1 gün sonra düşürürdüm. yani bu taş değil. taşın idrar yollarına girişini düşüşünü hepsini hissediyodum. kırmızı mercimek büyüklüğünde 3 taş düşürdüm ve hepsinin hareketini tek tek hissediyodum..
ayyy çok heyecanlandım... sen hamileysen ben de hamileyim arkadaşım hadi hayırlısı

İnşallah canım yaa... :) Benim akıntım var ama öyle çok fazla değil ve beyaz renkli süt kesiği gibi.
Sizin de öyle miydi?

kızlar ben hamilelik belirtilerine inanmıyorum çünkü ben 13 ay boyunca hep hamilelik belirtileri yaşadım.akıntım oldu,göğüslerim dolgunlaştı,belim ağrıdı,göğüslerim ağrıdı,kasıklarım çok ağrırdı,midemin bulandığı bile olurdu..ama her seferinde adet oldum şuan hamileyim ve aynı belirtileri yaşıyorum.hatta sivilcen çıkarsa kesin adet olursun derlerdi bende her seferinde olurdum buayda sivilcem çıkınca üzüldüm ama hamileyim.
yani kısacası adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı.

Son düzenleme:

tebrikler.. allah sağsalim doğmasını nasip etsin.. inşallah bizlerde o günleri görürüz. bu arada benim bugün sivilcem çıktı hatta eşim takılıp durdu "ergen mi oldun sen" diye ağlasam mı gülsem mi.. hamilemiyim diilmiyim.. ayyy düşünmicem artık bunu.. senin de dediğin gibi hiç beklemediğin anda oluverir.. nasip...

kızlar selam sabahtan beri karnıma batmalar oluyor..hafiften midem ekşiyor gibi. çatlatma iğnemin 15. günü.. sat 24 aralık yarın gdiyorum doktora. inşallah hamileymdir..

kızlar selam sabahtan beri karnıma batmalar oluyor..hafiften midem ekşiyor gibi. çatlatma iğnemin 15. günü.. sat 24 aralık yarın gdiyorum doktora. inşallah hamileymdir..

inşallah canım hayırlı, pozitif haberler alırsın.. ayy bişi merak ettim çatlatma iğnesi SATtan 20 gün sonra falan mı vuruluyo.

amin,hayırlısı neyse odur inşallah..normalde çatlatma 14 .gün falan vuruluyor genelde o zaman büyümüş oluyor yumurtalar..bir 14 gün sonra da adet günü gelmş oluyor normalde..ama benim yumurtam 23.gün büyüyünce mecbur o zaman vuruldu iğne..doğal olarak ta adetim sarktı.. yarın sonuç alırım.. kesn olsun diye beklettim.idrar testlerne pek güvenmiyorum..poztifi kesin de negatif yanıltıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…