Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de çilek'e katılıyorum. Bence de 2 günde bir ilişikiye girilmeli çünkü benim de yumurtlama tarihim tam 14ü değildi. 20si 21i falandı.

herkese iyi haftalar
bende minarcım bunu bir yerde okudum ve test almadan önce yaptım evde ve kabardı.bende ihtimal vermedim ama ertesi günü test yaptığım zaman pozitif görünce doğruluğunu biraz kesinleştirdim.geçenlerdede görümcemle konuşurken günüm geçti dedi dedimki test al yap bakalım dedim onunda küçük çocuğu olduğu için şimdi çıkamıcam nasıl yapsamki falan deyince bende bu karbonat testini uygula dedim.sonra yaptı karbonat dibe çöktü dedi.bir kaç gün sonrada test yaptı negatif çıktı.yani doğruluk payı var bence.

bunu bende okumuştum. o topikte tüm yazılara baktım kimisi doğru olabilir diyor kimisi saçma buluyor. ama sanırım hamileliği 3 ay falan olanlarda yanıltıcı olabiliyor. kimisi musluk suyunda bile denemiş. musluk suyunda da köpürme olmuş o yüzden biraz kafa karıştırıcı :)

merhba kızlar. nasılsınız. geçmiş syafları okuyamadım henüz. haberlerde ne var ne yok. ben kendi haberimi vereyim 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı gördüm

Selam Baharcım kırmızı kartı görmüşsün sende sonunda.Bu gecikmeleri bix kendimiz yarattık hep farkındamısın,kafaya taka taka kendimizi dinleye dinleye belirti çıkardık vücudumuzda sonra ümitlendik ümitlendik üzüldük.Gelin bu ay kafaya takmadan hatta umursamadan bir ay geçirelim , hem sabrımızı sınayalım hem eziyet etmeyelim günlerimizi kendimize.

cnm allah razı olsun. iyi ki varsınız. burada çok şey öğrendim.hepinizi çok seviyorum bu kür işe yararsa herkese tavsiye edeceğim. sizlere de her zamanki dua etmeye devam edeceğim...

Allah senden de razı olsun canım. Ben de işe yararsa herkese tavsiye edeceğim. Hatta zorla yaptıracağım. :) Bu arada aç karna içiyormuşsun tatlım.

Pcolu bayanlara özellikle tavsiye ediliyor. Yumurtlamayı düzene sokuyormuş ve yumurtanın yeterince büyümesini sağlıyormuş.

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn... daha erken kalktım ama net başına ancak oturabildim. ev işleri malum.
kimse kırmızı kartları görmedi inşallah bugün.

bilmiyorum ki canım, 4 saatlik idrarla yaptım testi ama ben hissetmiyorum bişey var gibi değil yani.Göğüs şişmesi hiç yok.Pek beklentim yok yani.Ama bakalım kısmette varsada çok sevinirim tabi :))
tatlım sonuçta talimata uygun yaptığında çok istisnai durumlar hariç sıkıntı yok.Önceki gebeliğimde gece yarısı yapmmaa rağmen çıkmıştı.Kan testi tabi güvenilir ama oraya gidip hayalkırıklığıyla dönmeyide göze almak gerek.

kızlar bencede birdahaki aya en az 1 hafta geçtikten sonra durumları değerlendirelim..

bencede.Canım hayırlısı olsun.İnş öbür aya gelsin melek :))

Yalnız hala kızıl mavi nin durumunu öğrenemedim ?

rahimde kızarıklık hamilelikte normal bişise hamilelik olabilir o zaman. mantar ya da enfeksiyon gbi bişeyden olsa doktor niye kan testi istesin ki dimi.. ayy adam gibi bi açıklama yapmıyo şu drlar sinir yaa... inşallah iyi haberini alırız canım.. kaçta belli olacakmış sonuç

Kızlar soğan kürü gerçekten çok etkili ben geçen ay adetimin 7.gününden başlayıp 15 gün uyguladım.Miyomum 3.5 cm di geçen doktora gittiğimde 2.5 cm çıktı küçülmüş yani,rahimdeki kistleri de tüm rahatsızlıkları da temizliyor soğan kadınlar için mucize ilaç.Yalnız önemli ayrıntı ; kaynayan 2 bardak içme suyuna 1 orta boy soğanın sadece dış kabuğunu soyup, 4 e bölerek tencerenin ağzı kapalı kısık ateşte kaynatıcaksınız.Ilıyınca içeceksiniz , soğuyunca bir faydası olmuyormuş.Etkisi bir kaç güne belli oluyor sarı akıntı başlıyor ki bu da rahmin temizlenmeye başladığını gösteriyor.Ben doktoruma dedim bu kürü uyguladığımı yorum yapmadı ama kesin olarak 1 cm küçülmüş miyomum 1 ay farkla.Mutlaka uygulayın derim.

günaydın kızlar adet sancılarım yavaş yavaş hissedilmeye başladı galiba beta yükselmicek sağlık olsun ne diyeyim

Yalnız hala kızıl mavi nin durumunu öğrenemedim ?

Burdayım Candasım 2 gün gecikemden sonra kırmızıları gördüm,ama gittikçe kısalıyor reglim 2 gün sürdü bu sefer de.Bu arada kendime bir doktor edindim çok şeker bir kadın,yumurta takibi yapmaya başladık,cumartesi yine gidicem yumurtlama günlerimi belirlicek.Doktor dedi ki 35 yaş üstü kadınlarda en fazla 6 ay bekliyoruz dedi eğer hamile kalınmıyorsa tedaviye gidiyoruz dedi.Şimdi beni 2 ay doğal takip edicek yani ilaçsız tedavi edicek çünkü 4 aydır deniyoruz.Bakalım hayırlısı güveniyorum doktoruma kafam da rahat şimdi.Öğrendimki kafaya taktıkça olmuyor.

sibel abla ilk iki ay seni gerçekten tam anlayamadığımı fark ettim. bu ay kesinlikle haklı olduğunu anladım. bu gecikmeler bizim eserimiz. bu ay kesinlikle sabırlı olacğaıma söz veriyorum.

tamam cnm aç karna 5 gün sonra başlıyorum inşallah

merhaba bayanlar nasılsınız bugun haftasonu misafir vardı hiç giremedim elagülüm kızıl_mavi nasılsınız kızlar

hayrlısı olsun hakkında sibel abla bende gecikmedeyim şuan ama napıcağım konusunda şaşkınım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…