Canım tamam sen yine doktorun dediği günlerdede gir ama, 14 gün oldu dahada girmiyeyim deme, bak bende 28 günde bir olan bir insandım adetlerimi. Fakat 16-17. gününde kalmışım iki gün üst üste birlikte olduk ama hiç hamile kalacağımı tahmin etmeden. Demek istediğim şu ki yumurtlama gününü kimse bilemez test falan yapmadıktan sonra. Sen beni dinle bırak doktru ya banada dedi 11 le 14. günleri arasında gir diye hiç tutmadı. Başka bir doktorda dedi ki öyle birşey yok dedi, adetinin ara günleri olacak dedi. Canım lütfen stres yapma inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın. Şans seninle olsun tatlım
Karbonat İle Gebelik Testi
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
sımdı bakındım da eve yoktu eger olmazsam yarın alıp yapacammmgunu gecenler eger okuyorsa bır zahmet yapın yaa cvp verın hamıleler varsa onlarda yapsınnn
Allaha emanet olun yarın iş var malum yatayımmm
herkese iyi haftalar
bende minarcım bunu bir yerde okudum ve test almadan önce yaptım evde ve kabardı.bende ihtimal vermedim ama ertesi günü test yaptığım zaman pozitif görünce doğruluğunu biraz kesinleştirdim.geçenlerdede görümcemle konuşurken günüm geçti dedi dedimki test al yap bakalım dedim onunda küçük çocuğu olduğu için şimdi çıkamıcam nasıl yapsamki falan deyince bende bu karbonat testini uygula dedim.sonra yaptı karbonat dibe çöktü dedi.bir kaç gün sonrada test yaptı negatif çıktı.yani doğruluk payı var bence.
merhba kızlar. nasılsınız. geçmiş syafları okuyamadım henüz. haberlerde ne var ne yok. ben kendi haberimi vereyim 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı gördüm
cnm allah razı olsun. iyi ki varsınız. burada çok şey öğrendim.hepinizi çok seviyorumbu kür işe yararsa herkese tavsiye edeceğim. sizlere de her zamanki dua etmeye devam edeceğim...
herkese günaydınnnn... daha erken kalktım ama net başına ancak oturabildim. ev işleri malum.
kimse kırmızı kartları görmedi inşallah bugün.
amin,sağol sana da iyi geceler...düşünmeyim diyorum ama aklıma da geliyor zırt pırt bu düşünce.. bu ikinci gecikmem..ilkinde hamileydim..
Günaydın. Hoşgeldin canım.
bilmiyorum ki canım, 4 saatlik idrarla yaptım testi ama ben hissetmiyorum bişey var gibi değil yani.Göğüs şişmesi hiç yok.Pek beklentim yok yani.Ama bakalım kısmette varsada çok sevinirim tabi :))canım idrar testi adetten önce doğruyu vermez. hatta adetten en az 3 4 gün sonra doğruyu vermeye başlar..ben hamileyken bile kan testinde değerlerim yükselirken ble çift çizgi yoktu meydanda. pozitife güvenirim ama negatife aslaaaaaa
tatlım sonuçta talimata uygun yaptığında çok istisnai durumlar hariç sıkıntı yok.Önceki gebeliğimde gece yarısı yapmmaa rağmen çıkmıştı.Kan testi tabi güvenilir ama oraya gidip hayalkırıklığıyla dönmeyide göze almak gerek.bence beta hcg ile alakası yoktur.. idrarın beklemişliğiyle içeriğiyle alakalı.. bir litre su içip yaptığınla uyandığında yaptığın farklıdır mesela.. asit şeker gibi şeyler etkiler..inanmam ben.. sz de böyle şeylere inanmayın.. kan test varken...
kızlar bencede birdahaki aya en az 1 hafta geçtikten sonra durumları değerlendirelim..
kızlar günaydınnn...........
hala kırmızıyı görmeyenlerdenim...
idrar testi yaptım sabah yine negatif çıktı.. cumartesi dr. smear testi sonucumda rahimde kızarıklık var dedi.. bende günüm geçti dedim. bu nedemek kızarıklık dedim.. önce bir test yapalım dedi.. kan verdim. bugün çıkacak kızlar..
rahimde kızarıklıklık netten araştırdığıma göre hamilelikte normalmiş.. ama bende ne hamilelik ne regl ikiside yok.???bugün regl geçeli 5.gün....
sizden ne var ne yok kızlar?
Yalnız hala kızıl mavi nin durumunu öğrenemedim ?
Selam Baharcım kırmızı kartı görmüşsün sende sonunda.Bu gecikmeleri bix kendimiz yarattık hep farkındamısın,kafaya taka taka kendimizi dinleye dinleye belirti çıkardık vücudumuzda sonra ümitlendik ümitlendik üzüldük.Gelin bu ay kafaya takmadan hatta umursamadan bir ay geçirelim , hem sabrımızı sınayalım hem eziyet etmeyelim günlerimizi kendimize.
Allah senden de razı olsun canım. Ben de işe yararsa herkese tavsiye edeceğim. Hatta zorla yaptıracağım. :) Bu arada aç karna içiyormuşsun tatlım.
Pcolu bayanlara özellikle tavsiye ediliyor. Yumurtlamayı düzene sokuyormuş ve yumurtanın yeterince büyümesini sağlıyormuş.
kızlar bencede birdahaki aya en az 1 hafta geçtikten sonra durumları değerlendirelim..
Burdayım Candasım 2 gün gecikemden sonra kırmızıları gördüm,ama gittikçe kısalıyor reglim 2 gün sürdü bu sefer de.Bu arada kendime bir doktor edindim çok şeker bir kadın,yumurta takibi yapmaya başladık,cumartesi yine gidicem yumurtlama günlerimi belirlicek.Doktor dedi ki 35 yaş üstü kadınlarda en fazla 6 ay bekliyoruz dedi eğer hamile kalınmıyorsa tedaviye gidiyoruz dedi.Şimdi beni 2 ay doğal takip edicek yani ilaçsız tedavi edicek çünkü 4 aydır deniyoruz.Bakalım hayırlısı güveniyorum doktoruma kafam da rahat şimdi.Öğrendimki kafaya taktıkça olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?