merhaba bayanlar nasılsınız bugun haftasonu misafir vardı hiç giremedim elagülüm kızıl_mavi nasılsınız kızlar
hayrlısı olsun hakkında sibel abla bende gecikmedeyim şuan ama napıcağım konusunda şaşkınım biraz
negatif yine.. 0,1 değer.. üzülmedim ama neden regl olmadığımı halen anlayabilmiş değilim..
benimle birlikte heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize çok tşk ederim kızlar.. ama halen kafamdaki soru işaretleri gitmedi..
sanırım regl olana kadar gitmeyecek???
Ben iyiyim canım sen nasılsınn ? Son durumlar nasıl doktor ne dedi ?
Bekle bence canım bu ay herkesin kırmızıları psikolojik olarak gecikti.Bence bekle ya regl olursun ya da belli edder zaten kendini hamilelik.Diğer türlü üzülüyor insan çok.İnşallah hayırlısı olur hakkında.
Burdayım Candasım 2 gün gecikemden sonra kırmızıları gördüm,ama gittikçe kısalıyor reglim 2 gün sürdü bu sefer de.Bu arada kendime bir doktor edindim çok şeker bir kadın,yumurta takibi yapmaya başladık,cumartesi yine gidicem yumurtlama günlerimi belirlicek.Doktor dedi ki 35 yaş üstü kadınlarda en fazla 6 ay bekliyoruz dedi eğer hamile kalınmıyorsa tedaviye gidiyoruz dedi.Şimdi beni 2 ay doğal takip edicek yani ilaçsız tedavi edicek çünkü 4 aydır deniyoruz.Bakalım hayırlısı güveniyorum doktoruma kafam da rahat şimdi.Öğrendimki kafaya taktıkça olmuyor.
merhba kızlar. nasılsınız. geçmiş syafları okuyamadım henüz. haberlerde ne var ne yok. ben kendi haberimi vereyim 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı gördüm
hoş buldumkeyifler nasıl.. bi gelişme varmı
kuzucummm( şimdi eskileri dolanırken gördüm haberini.. nedense ben de yazını okurken senin gibi hissettim. sen kırmızı kartı görene kadar beklicem bakalım.. hayırlısı. ama kızların sölediği de doğru. kendini rahat bırakınca eğer gerçekten negatifse bir an önce kırmızıları görürsün de ona göre çalışmalara başlarsınız biran önce. relaxxx canımmmm
kızlar bir sorum olaak size hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşayan varmı
Canım tamam sen yine doktorun dediği günlerdede gir ama, 14 gün oldu dahada girmiyeyim deme, bak bende 28 günde bir olan bir insandım adetlerimi. Fakat 16-17. gününde kalmışım iki gün üst üste birlikte olduk ama hiç hamile kalacağımı tahmin etmeden. Demek istediğim şu ki yumurtlama gününü kimse bilemez test falan yapmadıktan sonra. Sen beni dinle bırak doktru ya banada dedi 11 le 14. günleri arasında gir diye hiç tutmadı. Başka bir doktorda dedi ki öyle birşey yok dedi, adetinin ara günleri olacak dedi. Canım lütfen stres yapma inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın. Şans seninle olsun tatlım
Merhaba canım. Biz karar aldık belirtilere takılmıyoruz artık. Sadece günün geçmesini bekleyeceğiz. Bence sen de takılmasan iyi olur, sonrasında hayal kırıklığı yaşamak var. Hem bu şekilde gebe kalmak da zor oluyor. Sürekli stres çok etkiliyor. Zamana bırak. Takma kafana. Günün geçerse de test yaparsın. En iyisi bu değil mi zaten...
Ben daha beklemedeyim. Ayın 3ünü bakliyorum hala.
evet cnm doğru diosunda.. bir olsam walla sevinecem .. ama olum barii yaa.. eğer hamile dğeilsem regl olayım.. hamileysem çıksın testlerde artık.. dr. 10 gün önce kana-idrara baktı.. alttan muayene etti.. bişi çıkmadı.. geriye sanırım hormn testi kalıyo bakılması gereken dimi kızlar???
inşallah kırmızıları görmeden pozitifi görürsün canım benim.. bugün üzücü haberler aldık ama perşembeye iyi haber alırız inşallah
evet cnm doğru diosunda.. bir olsam walla sevinecem .. ama olum barii yaa.. eğer hamile dğeilsem regl olayım.. hamileysem çıksın testlerde artık.. dr. 10 gün önce kana-idrara baktı.. alttan muayene etti.. bişi çıkmadı.. geriye sanırım hormn testi kalıyo bakılması gereken dimi kızlar???
Canım aradan 10 gün geçmiş. 10 gün önce çok küçük olduğundan doktor görüntüleyemeyebilir. Ama bugün ya da yarın gitsen gebelik varsa eğer bence doktor görür. Görmese bile şu gün regl olacaksın falan der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?