Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayrlısı olsun hakkında sibel abla bende gecikmedeyim şuan ama napıcağım konusunda şaşkınım biraz

Bekle bence canım bu ay herkesin kırmızıları psikolojik olarak gecikti.Bence bekle ya regl olursun ya da belli edder zaten kendini hamilelik.Diğer türlü üzülüyor insan çok.İnşallah hayırlısı olur hakkında.

kuzucummm ( şimdi eskileri dolanırken gördüm haberini.. nedense ben de yazını okurken senin gibi hissettim. sen kırmızı kartı görene kadar beklicem bakalım.. hayırlısı. ama kızların sölediği de doğru. kendini rahat bırakınca eğer gerçekten negatifse bir an önce kırmızıları görürsün de ona göre çalışmalara başlarsınız biran önce. relaxxx canımmmm

Son düzenleme:
Ben iyiyim canım sen nasılsınn ? Son durumlar nasıl doktor ne dedi ?

sibelcim henüz test sonuçlarını almadım polikistik over var demişti birde işte hormon testi yapıldı sonuçları bekliyorum bu arada soğan kürü uyguluyorum hala adet olmadım gebelik yok kesinleşti zaten bu ay yumurtlamada olmamış bu arada yeni doktorun hayırlı olsun birde kırmızıları görmüşsün geçen ay çok kafamıza taktık hamile moduna bile girmiştim ben kaç kere test alıp yaptım ama artık akıllandım sabırlı olucam

insan meraklanmadan edemiyor işte çok düzenlidir benm hiç şaşmaz hatta bi günde erken gelir acabamı demekten alamıyorum kendimi şimdi kafam karmakarışık oldu :26:

Sibel abla nasılsın?Herşeyin en güzeli en hayırlısı olsun inşallah senin için hepimiz için..Eğer senin için mümkünse doktorunun adını öğrenebilir miyim?

merhba kızlar. nasılsınız. geçmiş syafları okuyamadım henüz. haberlerde ne var ne yok. ben kendi haberimi vereyim 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı gördüm

canımmm yaa ( şu kırmızılara sinir oluyodum bugün dah bi sinir oldum... inşallah şubat ayı iyi haberler getirir..
aslında herkesin doğum zamanı hatta saati Allah tarafından belirlenmiştir. dilerim o bebeğimizin o zamanını hissetmemizi nasip etsin rabbim.. o hissi allah kalbimize koysun da biz de bekleme stresini yaşamayalım bir da inşallah...

evet cnm doğru diosunda.. bir olsam walla sevinecem .. ama olum barii yaa.. eğer hamile dğeilsem regl olayım.. hamileysem çıksın testlerde artık.. dr. 10 gün önce kana-idrara baktı.. alttan muayene etti.. bişi çıkmadı.. geriye sanırım hormn testi kalıyo bakılması gereken dimi kızlar???

kızlar bir sorum olaak size hamilelik belirtisi olarak kabızlık yaşayan varmı

Merhaba canım. Biz karar aldık belirtilere takılmıyoruz artık. Sadece günün geçmesini bekleyeceğiz. Bence sen de takılmasan iyi olur, sonrasında hayal kırıklığı yaşamak var. Hem bu şekilde gebe kalmak da zor oluyor. Sürekli stres çok etkiliyor. Zamana bırak. Takma kafana. Günün geçerse de test yaparsın. En iyisi bu değil mi zaten...

şeytan diyoki izle doğum videolarını yine tırs bi daha çocuk falan bekleme zahmetinde bulunmam korkudan. Oluncada zaten bedenindeki o minicik yavrudan korkucak halim olmaz galiba

canım çok teşekkür ederim yazdıkların için.. ben kendi durumumla ilgili biraz daha bilgi vereyim de ona göre biraz daha yardımını isticem çok olmazsam eğer
biz 6 aylık evliyiz. hiç korunmadık. hiç gün hesaplaması falan da yapmadık. bişi olmayınca doktora gittik. aslında benim eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuş (ameliyattan sonra %99 düzelme yaşanıyo) belki bende bi problem vardır diye o yüzden ilk önce ben bi doktora gideyim dedim. 20sinde doktora gittim bi sorun yok dedi. tertemiz.. acele etmeyin 1 seneyi bekleyin dedi. bekleyemeyiz yaşımız geçiyo dedim. yumurtlama gününü öğrenmek için ateş ölçme yöntemden bahsetti. ya o eksik bahsetti ya da ben yanlış anladım. ateşinin yüksek olduğu gün yumurtlarsın dedi. cumadan itibaren ateş ölçmeye başladım. bi de 48 saat arayla ilişkiye girmek lazımmış. doktor bundan bahsetmedi (varikoseli anlattığım halde ) biz de baya cahil kalmışız sanırım pazar(ateş36,1) ptesi(ateş36,6) salı(ateş36,6) birlikte olduk.yarım saat ayaklarım havda falan bekledim ben ateşimin yüksek olduğu gün döllenme olacak sanıyorum tabii yani pazar günü beklentisiz bi birliktelik oldu. daha doğrusu bu ay bi denemeydi bizim için ama çarşamba sabah da adet sancıları çekmeye başladım BATıma 12 gün kala.. arkadaşım hamile olabilirsin benimde hamileliğimde öyle olmuştu dedi. inanamadım. bu siteye girince diğer insanlarda da benzer belirtileri görünce heyecanlandım açıkçası..
ayyy ne çok konuşmuşum.. affet kafanı şişirdim. şimdi asıl mesele ben yumurtlama günümü nasıl öğrenebilirim. bizim için o gün önemli çünkü kuyruklularımız biraz uyuşuk sanırım.. 6 ay daha böyle denicez. olmazsa aşılama olcak sanırım..

çok doğru söylüyosun canım. hatta evde idrar testi bile yapmıcaz direk kan testi.. on kere hayal kırıklığı yoookkkk

ayyy bende bilmiyorum. hormon testinde hangi bilgilere ulaşılıyo bilen aydınlatırsa ben de çok sevinirim..

Canım aradan 10 gün geçmiş. 10 gün önce çok küçük olduğundan doktor görüntüleyemeyebilir. Ama bugün ya da yarın gitsen gebelik varsa eğer bence doktor görür. Görmese bile şu gün regl olacaksın falan der.

Minecim nasılsın geçti mi biraz soğuk algınlığın?

Kızlar... belirti olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece durumumu soracağım.. öle bir göüslerim sızlıo ki dokunamıyorum ve bütün kollarım koltum altım.. sanki kollarımdan dayak yemiş mosmor olmuş gibi acıyor .. bu ne şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…