Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlarr... haklısınız çamaşır suyunada inanılırmı ama işte ümit dünyası

kızlaarr banada cvp verinn lütfen çamaşır suyu testine güvenmeyeyimmi.. idrar testi negatif diyorrr çamaşır suyu pozitiff.. delirdim iyicee.. her gece rüyamda bebe görüyorumm
çamaşır suyu testi mi o ne canım ya ilk defa duydum merak ettim nasıl yapılıyo ama pek inanma öyle şeylere

çamaşır suyu testi mi o ne canım ya ilk defa duydum merak ettim nasıl yapılıyo ama pek inanma öyle şeylere

bir miktar idrara bir damla çamaşır suyu dök.. eğer köpürürse pozitif dibe çökerse negatiff.. ama saçma bişey iştee.. öylesine eğlencesine yapmıştım ama öyle bir köpürdükii kafamı karıştırdı. ümitlendirdi reglim bir gün geçti dün olması lazımdı bakalım bugünde olmazsa yarın sabah yine idrar testi yaparım

kızlar benimde göğüslerim 1 aydır ağrıyo belimde aynı şekilde ama 18 inde adet oldum ve bugün yumurtlama dönemine giriyorum bariz belli ve ovulasyon testide onu gösterdi kasıklarımdada ağrı var sanırım bazı şeyleri pisikolojilk yapıyoruz inanın dün akşamda bulantıdan öldüm ve ne yediysem hepsini çıkardım inşallah bu şubat ayı herkese hayırlı uğurlu gelirdr bu bekleyişler güzel bi şekilde son bulurrr inşalah mediller kupalar havada uçuşurrr:92::92:

negatif yine.. 0,1 değer.. üzülmedim ama neden regl olmadığımı halen anlayabilmiş değilim..

benimle birlikte heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize çok tşk ederim kızlar.. ama halen kafamdaki soru işaretleri gitmedi..

sanırım regl olana kadar gitmeyecek???

cevabı hep aynı canım STRESSSS... dilerim önümüzdeki ay hayaline kavuşursun canımm

Aslında kendimizi kandırıyoruz. Mesela göğüslerim acıyo, kasıklarımda kramp var diyorum. Çok yemek yiyorum ve uykum geliyo diyorum. Aslında biliyorum hamile değilim. Kendimizi çok fazla dinliyoruz, bu konuyu çok takıyoruz. Biraz zamana bıraksak daha iyi olucak bence.

Ya o zaman biz kendi kendimize yapıyoruz tüm bunları. Belirtiler falan, hepsi yalancı o halde.
Offf... Canım sıkıldı ya. Umutlar bi dahaki aya kaldı şimdi. Strese girmeden çalışmak ve beklemek lazım demekki. Allah yardımcımız olsun.

tühh yaa, neyse diğer aya inş. üzülme nolur

yok inanın üzülmüyorum olsa havalar uçardım ama hazırlıklıyım dediğim gibi.. ama neden regl olamadım çözebilmiş değilim.. neyse bekleyeceğim artık.. 10 .günde olmazsam dr a. o zaman gideceğim artık fenalık geldii..

Üzme kendini şeker. İnşallah Şubat ayı uğurlu gelir sana. Ama bence iyi bir doktora gidip bahsettiğim o batmaları sor. Farklı bir şey çıkmasın altından. Sadece regl gecikmesinden de olmuş olabilir gerçi ama.

tşk ederim şekerler iyiki varsınız gerçekten..

o zaman biran önce regl olmayı bekleyeceğim artık..

Günaydın kızlar ben geldim merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız.Haftasonu misafirim vardı yoğunluktan giremedim.Moralm gayet iyi şimdi.Cumartesi günü (regl 2.günü) doktora gittim yumurta takibine başladık.Haftaya cumartesi yine gidicem yumurtadaki foliküler sayısına bakıcak.Reglimin gecikmesi ile ilgili tüm belirtilerimin psikolojik olduğunu anladım ben ve hiç söktürücü almadan regl oldum ama 2 gün sürdü bitti.Sonuç olarak herşey moralle ilgili kızlar,kafaya takınca belirtilerle yaşayınca gerçekten olmuyor.En iyisi oluruna bırakalım biz kısmetse olur önümüzdeki aylarda.Regli geçen diğer arkadaşlar ne durumdasınız , baharcım senin son durumun ne ? Handem negatif sonuç almış az önce ama henüz erken kesin sonuç için bu belirtiler devam ederken.Hakkımızda hayırlı olsun arkadaşlar.Allah herkesin gönlüne göre versin.

merhba kızlar. nasılsınız. geçmiş syafları okuyamadım henüz. haberlerde ne var ne yok. ben kendi haberimi vereyim 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı gördüm

merhba kızlar. nasılsınız. geçmiş syafları okuyamadım henüz. haberlerde ne var ne yok. ben kendi haberimi vereyim 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı gördüm

cnm üzülme hiçç en azından bir sonuca bağlandın... ve hemen regls onrası denemeye başlayabilirsin.. ben henüz bir sonuca bağlanmadım test sonucum negatif.. böle regl olmayı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…