çamaşır suyu testi mi o ne canım ya ilk defa duydum merak ettim nasıl yapılıyo ama pek inanma öyle şeylerekızlaarr banada cvp verinn lütfen çamaşır suyu testine güvenmeyeyimmi.. idrar testi negatif diyorrr çamaşır suyu pozitiff.. delirdim iyicee.. her gece rüyamda bebe görüyorumm
çamaşır suyu testi mi o ne canım ya ilk defa duydum merak ettim nasıl yapılıyo ama pek inanma öyle şeylere
15 dk ya yolluyorlarmış faxı.. biraz yoğunluk varmı.. ben burda kalpten gidecem walla.. mideme kramplar girmeye başladı...:18::18::44:
15 dk dolmadı mı yaa handeciğim
fax şu anda çaldı kızlar... allahhhh geliyor..
fax şu anda çaldı kızlar... allahhhh geliyor..
negatif yine.. 0,1 değer.. üzülmedim ama neden regl olmadığımı halen anlayabilmiş değilim..
benimle birlikte heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize çok tşk ederim kızlar.. ama halen kafamdaki soru işaretleri gitmedi..
sanırım regl olana kadar gitmeyecek???
eee hadiiiiii canım çok merak ettim
negatif yine.. 0,1 değer.. üzülmedim ama neden regl olmadığımı halen anlayabilmiş değilim..
benimle birlikte heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize çok tşk ederim kızlar.. ama halen kafamdaki soru işaretleri gitmedi..
tühh yaa, neyse diğer aya inş. üzülme nolur
Üzme kendini şeker. İnşallah Şubat ayı uğurlu gelir sana. Ama bence iyi bir doktora gidip bahsettiğim o batmaları sor. Farklı bir şey çıkmasın altından. Sadece regl gecikmesinden de olmuş olabilir gerçi ama.
merhba kızlar. nasılsınız. geçmiş syafları okuyamadım henüz. haberlerde ne var ne yok. ben kendi haberimi vereyim 4 gün gecikmeden sonra kırmızı kartı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?