Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar sanırım yumurtluyorum yada büyüyo çok sancım var sağ kasığımda ovulasyon testi 2 çizgide aynı renk çıktııı kocişim bu gece işte sabah o gelcek ben çıkıcam yarın akşam yapsak olur mu yaaa

kızlar ben bugünkü raporumu vereyim.. geçen günlerdeki o ağrı sızıdan hiç biri yok. sadece sağ kısığımda çok hafif bi ağrı oluyo bazen. biraz da belimde.. belirtiler kaybolduğuna göre heveslenecek bişi de kalmadı neyse yine de adet günümü beklicem bakalım. hayırlısı inşallah..

kızlar karnımın için anadolu ateşi sanki horon tepiyor.. başım da hafif bir sersmlik ve mide bulantısı var hafif.. akıntım var.. uzuo sakız gibi.. ne şimdi bu..

Ben de aynıyım şu an. Demek ki kendi haline bırakınca vücut kendine geliyor...
En iyisi de bu. Hiç de umrumda değil olacaksam olurum olmazsam test yaparım.

kızlar sanırım yumurtluyorum yada büyüyo çok sancım var sağ kasığımda ovulasyon testi 2 çizgide aynı renk çıktııı kocişim bu gece işte sabah o gelcek ben çıkıcam yarın akşam yapsak olur mu yaaa bi cvp istiyorum kıslarrrr

Ben de aynıyım şu an. Demek ki kendi haline bırakınca vücut kendine geliyor...
En iyisi de bu. Hiç de umrumda değil olacaksam olurum olmazsam test yaparım.

aynen bende canımcım.. ama hamile olsam çok sevinirm galiba.. ayy ben bu ay hiç beklemiyodum. yani deneme yapıyoduk biz olur umudum yoktu ama belirtiler oluşunca nası da heveslenmişim farkında olmadan

ayyy canım ovulasyon testini hiç bilmiyorum ama yumurta 1 gün sonra çatlıyomuş galiba. yani öyle biliyorum ama inşallah yanıltmam seni..

canım inşallah hamilesindir

BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*minar 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*baharis 15.02.2011
* nazli123 04.02.2011
* elisaist 09.02.2011
* sevser 10.02.2011
* canom_14 06.02.2011
* nazderin 13.02.2011
* ays80 08.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*

kızlar slm, dun gece sızden ayrıldıktan sonra karnıma agrı gırdı lavoboya gıttım hafif bır sekılde kırmızıları gordum hayılrısı olsun dedım ve yatım sabah kocayı yolcularken tekrardan bır bakım dedım veee ne görimmm kırmızzzzzzzzzııııı hayırlısı olsun arkadaslar yapacak bısey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkkk gazamız mübarek olsunnnn (hee bu arada ismimi sildim bır dahakı reglı gunumu bılemıyorum inşallah dıger aydan ıtıbaren 9 ay bilmemmm bu yuzden ortalama regli tarıhımı yazıyorumm) bizraz karıstıgı ıcın tarıhlerrr

Son düzenleme:
aynen bende canımcım.. ama hamile olsam çok sevinirm galiba.. ayy ben bu ay hiç beklemiyodum. yani deneme yapıyoduk biz olur umudum yoktu ama belirtiler oluşunca nası da heveslenmişim farkında olmadan

Canım daha çok yenisin o zaman. Şimdiden ilk denemeden böyle heyecanlanıp stres yaparsan olmaz böyle. Benim 5 yıl oldu hala bekliyorum. Tabiki de çok sevineceğiz ama günümüz geçmeden şu belirti mi, bu belirti mi diye kendimizi yormak, aynı şeylerin gebe kalanlarda da olduğunu görmek ve ümitlenmek, beklentilere girip hamile olduğumuzu düşünmek de hiç iyi değil. Sonra vücudumuz da doğal olarak gebelik sinyalleri veriyor böyle. Ben şahsen karar aldım bundan sonra adetim geçmeden acaba? demeyeceğim ve acaba diyenleri de ümitlendirmeyeceğim. Tek söyleyeceğim bekleyin, sabredin gününüz geçsin önce. Allah herkesin bebişini tez zamanda göbişine koysun...

kızlar karnımın için anadolu ateşi sanki horon tepiyor.. başım da hafif bir sersmlik ve mide bulantısı var hafif.. akıntım var.. uzuo sakız gibi.. ne şimdi bu..

uzayan akıntı yumurtlamanında hamileliğinde belirtisi.. baş dönmesi yumurtlama sırasıda olmaz. yani kisede duymadım şimdiye kadar..
ayyy kuzucumm yaa ben senin negatif olduğuna inanamıyorum hala da... seni de heveslendircem.. ben konuşmıyım en iyisi.. hayırlısı inşallah

ay hadi gözün aydın canım benimmm vatana millete hayırlı uğurlu olsunnn

kızlar slm, dun gece sızden ayrıldıktan sonra karnıma agrı gırdı lavoboya gıttım hafif bır sekılde kırmızıları gordum hayılrısı olsun dedım ve yatım sabah kocayı yolcularken tekrardan bır bakım dedım veee ne görimmm kırmızzzzzzzzzııııı hayırlısı olsun arkadaslar yapacak bısey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkkk gazamız mübarek olsunnnn (hee bu arada ismimi sildim bır dahakı reglı gunumu bılemıyorum inşallah dıger aydan ıtıbaren 9 ay bilmemmm bu yuzden ortalama regli tarıhımı yazıyorumm) bizraz karıstıgı ıcın tarıhlerrr[/QUOTE]

cnm gözünaydın. en azından ne olduğu belli oldu.. bende halen bişi yok ve midem bulanmaya başladı.. uzayan akıntım var.. ağrılarım zaten devam ediyor.. halen bekliyorum. bugün biyerde okudum.. idrar için en az 1 hafta geçmesi gerekiyormuş..

bakalım hayırlısı ben halen beklemedeyim.. bir ben kaldım olmayan sanırım.. sizler arasında

yok cnm merak etme. heveslenmiyorum ama adet olana kadar bende negatifliğime inanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…