Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bacılarr bişey sorcammm 2 gün önce kesilen akıntım bu sabah tekrar başldı adet öncesi akıntı kesilmezmiiiiiiiiiiiii 5 gün kaldı akıntım çok az normalmi???????????

canom_14 akıntın nasıl canım rengi falan... bende de oluyor adet öncesi merak ettim sende nasıl oluyor.

napim canım yaa akıntım var enfeksiyon mu acaba diye araştırıyoruum sen napıyosuun ?

Rengi beyaz ve kokusuzsa enfeksiyon yoktur canım. o normal akıntı. Her kadında olabilir. Rengi farklı ve koku varsa korkmalısın. Ayrıca enfeksiyon olması durumunda ilişki sırasında da ağrı olur.
İçini ferah tut.

beyaz akıntı ama kurumuyo yani çok az geliyo ama benim hep adet öncesi kesilirdi şimdi kesilmiyooo

aynen canım bende o akıntıyı merak ediyordum. Benim de beyaz nedir bu biz kadınların çektiği yaaaa yok enfeksiyon yok akıntı bilmem ne bide bebek istiyoruuz olmuyo yaa herşeydeen pimpirikleniyoruuz.. kızıyorum kendimee bırak işte akışına ne araştırıyosuun eskideen ovulasyon bilmem ne mi varmış hey allahım yaa.

inşallah canımmm tez zamanda hayırlısıyla olur

saol canım ya çok yardımcı olduun inan... içim rahat etti

yaa sımdı benım reglım 17 gun gecıktı 18.gunumde reglı oldum yaaa sımdı benım yumurtlama gunlerımde karsımıstırr ne olcak sımcıkkk yaaa

yaa sımdı benım reglım 17 gun gecıktı 18.gunumde reglı oldum yaaa sımdı benım yumurtlama gunlerımde karsımıstırr ne olcak sımcıkkk yaaa

benimde 12 gün gecikmem oldu aynı durumdayız benim adetim döngüm 31 ona göre hesaplıcam kaderdaş

selam kızlar sonucum negatif.. adet gecikmem hiç olmazdı.. bugun 38. günüm. galiba polikstk etkilerini yeni yeni göstermeye başlıyor.. en iyis belirtleri dinlememek.. birşeylerden birşeyler çıkarmamak.. rahat olmak..kısmızların geleceği de gelmeyeceği de elimzde olmadığına göre.. ben biraz şu fazla kilolarımdan kurtulayım..yumurtlamam düzenlensin..bakalım düşünmeyeceğim öyle mi böyle mi dye.. bence hepimiz de aynısını yapalım.. stres bize bebek getirmeyecek...

herkese iyi akşamlar kızlar bu belirti muamması öldürdü beni akıntım var sakız gibi uzuyo sol kasığım çok ağrıyo belimde çok ağrıyo ne bunlar yaaa ???

herkese iyi akşamlar kızlar bu belirti muamması öldürdü beni akıntım var sakız gibi uzuyo sol kasığım çok ağrıyo belimde çok ağrıyo ne bunlar yaaa ???

bacı yumurtlama akıntısı o bence bu gunleri degerlendirrr

günün ne zamandı canımmm

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum ben bu ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım neyse yrın adet tarihim ben dün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama bugün benim beyaz uzayan akıntım var anlamadım ben bunu yani adet olacağım içinmi daha yenimi yumurta çatlıyor diyeceğim ama olamaz çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra çatlıyomuş nedir şimdi lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…