bacılarr bişey sorcammm 2 gün önce kesilen akıntım bu sabah tekrar başldı adet öncesi akıntı kesilmezmiiiiiiiiiiiii 5 gün kaldı akıntım çok az normalmi???????????
ceronika içimi rahatlattın canım... bende korktum enfeksiyon falan sandım..
canom_14 akıntın nasıl canım rengi falan... bende de oluyor adet öncesi merak ettim sende nasıl oluyor.
napim canım yaa akıntım var enfeksiyon mu acaba diye araştırıyoruum sen napıyosuun ?
napim canım yaa akıntım var enfeksiyon mu acaba diye araştırıyoruum sen napıyosuun ?
beyaz akıntı ama kurumuyo yani çok az geliyo ama benim hep adet öncesi kesilirdi şimdi kesilmiyooo
he valla ole olduuu kısmet o yuzden dıyorum normalde nerdeyse ıkıncı reglım gelecektı ama pos cıktı bır dahakıne artıkk cok bekletmesınde mercımegımzzz cok tatlı eve emir bebek (oğlum olursa zaten ısmıde emır (ali) ıstıyordum (inşallahhhh)
Rengi beyaz ve kokusuzsa enfeksiyon yoktur canım. o normal akıntı. Her kadında olabilir. Rengi farklı ve koku varsa korkmalısın. Ayrıca enfeksiyon olması durumunda ilişki sırasında da ağrı olur.
İçini ferah tut.
canm internetten satın aldım yumurtlama dönemini belirliyo adet silküne göre başlıyosun hergün yapıyosun hamile kalıcağın zaamanı gösteriyo canm
yaa sımdı benım reglım 17 gun gecıktı 18.gunumde reglı oldum yaaa sımdı benım yumurtlama gunlerımde karsımıstırr ne olcak sımcıkkk yaaa
herkese iyi akşamlar kızlar bu belirti muamması öldürdü beni akıntım var sakız gibi uzuyo sol kasığım çok ağrıyo belimde çok ağrıyo ne bunlar yaaa ???
bacı yumurtlama akıntısı o bence bu gunleri degerlendirrr
günün ne zamandı canımmm[/
29 30 diye hesapladık ama sabah ölçtum ateşimi hiç yukselme yok 35.7 anlamadımki:26:
29 30 diye hesapladık ama sabah ölçtum ateşimi hiç yukselme yok 35.7 anlamadımki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?