Canım daha çok yenisin o zaman. Şimdiden ilk denemeden böyle heyecanlanıp stres yaparsan olmaz böyle. Benim 5 yıl oldu hala bekliyorum. Tabiki de çok sevineceğiz ama günümüz geçmeden şu belirti mi, bu belirti mi diye kendimizi yormak, aynı şeylerin gebe kalanlarda da olduğunu görmek ve ümitlenmek, beklentilere girip hamile olduğumuzu düşünmek de hiç iyi değil. Sonra vücudumuz da doğal olarak gebelik sinyalleri veriyor böyle. Ben şahsen karar aldım bundan sonra adetim geçmeden acaba? demeyeceğim ve acaba diyenleri de ümitlendirmeyeceğim. Tek söyleyeceğim bekleyin, sabredin gününüz geçsin önce. Allah herkesin bebişini tez zamanda göbişine koysun...
kızlar ben bu belirtilerin ağrıların sebebini sanırım buldum hani diyoruz ya adetten 10 gün sonra yok göğüslerim yok kasıklarık yok belim ağrıyo o ağrılar aslında yumurtlama döneminin belirtileri çünkü ben ovulasyon testi yapıyorum çizgi her geçen gün koyulaştı her koyulaştığı gün bu ağrılar artıyo ve şuan sağ kasığım şiş o şişde yumurtann büyüdüğünü işaret ediyo bilgilendirmek istedim sizleride çünkü sonra hayal kırıklığına uğruyoruz umarım işe yararrrr bilgilerdir
kızlar ben bu belirtilerin ağrıların sebebini sanırım buldum hani diyoruz ya adetten 10 gün sonra yok göğüslerim yok kasıklarık yok belim ağrıyo o ağrılar aslında yumurtlama döneminin belirtileri çünkü ben ovulasyon testi yapıyorum çizgi her geçen gün koyulaştı her koyulaştığı gün bu ağrılar artıyo ve şuan sağ kasığım şiş o şişde yumurtann büyüdüğünü işaret ediyo bilgilendirmek istedim sizleride çünkü sonra hayal kırıklığına uğruyoruz umarım işe yararrrr bilgilerdir
o zaman benim regl geçti ama yumurtlama dönemindemiyşm yani..neyse kızlar ben kaçıyorum sabah devame deriz.. kırmızıları görürmüyüm bakalım bu akşam???
evet canm özellikle bu ay takip ettim ve aynı sancıları yaşadım o yüzden artık ağrıya göre ümitlenmicem sizleride ilgilendirmek istedimmbeğendim şikerim doğru söylüyorsun, bende de kaç defa oldu 10 gün öncesinde başladı sonrasıhüsran:26:
o zaman benim regl geçti ama yumurtlama dönemindemiyşm yani..neyse kızlar ben kaçıyorum sabah devame deriz.. kırmızıları görürmüyüm bakalım bu akşam???
ay hadi gözün aydın canım benimmm vatana millete hayırlı uğurlu olsunnn
pınarcım hoşgeldin..nerelerdesin. merak ettim seni.. var mı bi gelişme iyi-kötü
hoşbuldum canım saolll valla ısten yenı geldım dun sızden sonra kırmızılar az bısey geldı sabah daha bır belırgın sekılde geldı ve suan regliyimmm hayılrısı dedım artık onumuza bakalaım elım kolum baslı duruyprdumm bu ay daha sağlam bakalım nasıpte varsa olurrrrrr (inşallah olur mercimeğimiz cok bekletmezz)
canm internetten satın aldım yumurtlama dönemini belirliyo adet silküne göre başlıyosun hergün yapıyosun hamile kalıcağın zaamanı gösteriyo canmsağol canım bilgiler için ben bişi sorucam bu ovulasyon testi nedir, nerden alınır nası yapılır.. bi de ben hep adetimden 1-2 gün önce bu ağrıları yaşardım. bu kadar önce hiç olmamıştı. yumurtamın geliştiğini ya da çatladığını ovulasyon testinden daha net farkedebilirim dimi
canm sancıların ne zaman başladı adetin ne zamandıo zaman benim regl geçti ama yumurtlama dönemindemiyşm yani..neyse kızlar ben kaçıyorum sabah devame deriz.. kırmızıları görürmüyüm bakalım bu akşam???
ayyy inanmıyorum yaa.. 17 gün beklettikten sonraneyse hayırlısı canımcım.. neden bu kadar gecikmiş onunla ilgili bişey öğrenebildin mı.. inşallah bu ay sıkı çalışmalar sonucu mercimeğine kavuşursun (aman bu emirbebek de pek tatlı yaa )
kızlaaaaaaar adete yakın beyaz akıntı yaşayan var mı? bu nediir yaaaa bide ilişki sırasında oluyo afedersiniz ama kuruduğundada kıtır kıtır oluyo böyle bişey yaşayan var mı bu nedir enfeksiyon falan olabilir mi? kaşıntı yanma falan yok. bilen cevaplayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?