Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ben bu belirtilerin ağrıların sebebini sanırım buldum hani diyoruz ya adetten 10 gün sonra yok göğüslerim yok kasıklarık yok belim ağrıyo o ağrılar aslında yumurtlama döneminin belirtileri çünkü ben ovulasyon testi yapıyorum çizgi her geçen gün koyulaştı her koyulaştığı gün bu ağrılar artıyo ve şuan sağ kasığım şiş o şişde yumurtann büyüdüğünü işaret ediyo bilgilendirmek istedim sizleride çünkü sonra hayal kırıklığına uğruyoruz umarım işe yararrrr bilgilerdir

inşallah canım göbişlerimiz dolsun tez zamanda tavsiyelerini kulağıma küpe ettim belirti peşinde koşmak yok, 2 gün adet geçmesiyle idrar testi yapmak da yok. anca 1 hafta 10 gün sonra o da kan testi..
inşallah Allah isteyen herkese versin tez zamanda

o zaman benim regl geçti ama yumurtlama dönemindemiyşm yani..neyse kızlar ben kaçıyorum sabah devame deriz.. kırmızıları görürmüyüm bakalım bu akşam???

beğendim şikerim doğru söylüyorsun, bende de kaç defa oldu 10 gün öncesinde başladı sonrasıhüsran:26:

sağol canım bilgiler için ben bişi sorucam bu ovulasyon testi nedir, nerden alınır nası yapılır.. bi de ben hep adetimden 1-2 gün önce bu ağrıları yaşardım. bu kadar önce hiç olmamıştı. yumurtamın geliştiğini ya da çatladığını ovulasyon testinden daha net farkedebilirim dimi

ay hadi gözün aydın canım benimmm vatana millete hayırlı uğurlu olsunnn

evet canım aynen ole olduu hahahaha ne oldugunu bıldımmmm en azından bakalım ilerliyen gunlerde bızı neler beklıyor eli kolu bağlı olmak cok zorr bısey

cnm gözünaydın. en azından ne olduğu belli oldu.. bende halen bişi yok ve midem bulanmaya başladı.. uzayan akıntım var.. ağrılarım zaten devam ediyor.. halen bekliyorum. bugün biyerde okudum.. idrar için en az 1 hafta geçmesi gerekiyormuş..

bakalım hayırlısı ben halen beklemedeyim.. bir ben kaldım olmayan sanırım.. sizler arasında[/QUOTE]

evet canım ne oldugu bellı oldu en azından kısmet herseyde bır hayır varr inşallah senınkınde vardır en azından bısey yoksada fazla bekletmeden gelsın önümüze bakalım en azından zaman kaybetmiyelimmm 17 gunn dilek olayyy

pınarcım hoşgeldin.. nerelerdesin. merak ettim seni.. var mı bi gelişme iyi-kötü

hoşbuldum canım saolll valla ısten yenı geldım dun sızden sonra kırmızılar az bısey geldı sabah daha bır belırgın sekılde geldı ve suan regliyimmm hayılrısı dedım artık onumuza bakalaım elım kolum baslı duruyprdumm bu ay daha sağlam çalısacazzz bakalım nasıpte varsa olurrrrrr (inşallah olur mercimeğimiz cok bekletmezz)

Son düzenleme:

ayyy inanmıyorum yaa.. 17 gün beklettikten sonra neyse hayırlısı canımcım.. neden bu kadar gecikmiş onunla ilgili bişey öğrenebildin mı.. inşallah bu ay sıkı çalışmalar sonucu mercimeğine kavuşursun (aman bu emirbebek de pek tatlı yaa )

canm internetten satın aldım yumurtlama dönemini belirliyo adet silküne göre başlıyosun hergün yapıyosun hamile kalıcağın zaamanı gösteriyo canm

he valla ole olduuu kısmet o yuzden dıyorum normalde nerdeyse ıkıncı reglım gelecektı ama pos cıktı bır dahakıne artıkk cok bekletmesınde mercımegımzzz cok tatlı eve emir bebek (oğlum olursa zaten ısmıde emır (ali) ıstıyordum (inşallahhhh)

kızlaaaaaaar adete yakın beyaz akıntı yaşayan var mı? bu nediir yaaaa bide ilişki sırasında oluyo afedersiniz ama kuruduğundada kıtır kıtır oluyo böyle bişey yaşayan var mı bu nedir enfeksiyon falan olabilir mi? kaşıntı yanma falan yok. bilen cevaplayabilir mi?

Evet canım. Normaldir korkulacak bişey yok. Bende de oluyor o.

bacılarr bişey sorcammm 2 gün önce kesilen akıntım bu sabah tekrar başldı adet öncesi akıntı kesilmezmiiiiiiiiiiiii 5 gün kaldı akıntım çok az normalmi???????????

canlar yaa ole bır baktım da tabloya yenılenmesı gerekıyor dıye geldı bana gunu gecenlerden veyaa regli olanlar varsa ısmını solesın ben yenıleyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…