Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimde 12 gün gecikmem oldu aynı durumdayız benim adetim döngüm 31 ona göre hesaplıcam kaderdaş

benımde normalde 30 bakıcam artık en ıyısı adetten sonra gun asırı ılıskı valla ole yapıcammm

dikkat et kendıne canımmkılon orantısız mı anlamadım kılonunda etkısı oluyormuymusss bılmıyordum valla aslında cok haklısın rahat olmak dusunmemek lazım beyınde bır salgı oluyormus hormonlarla ılgılı yanı ne kadar cok stress yaparsak o kadar gec gelıyor bebek akısına bırakmak lazımmm

herkese iyi akşamlar kızlar bu belirti muamması öldürdü beni akıntım var sakız gibi uzuyo sol kasığım çok ağrıyo belimde çok ağrıyo ne bunlar yaaa ???

bacı yumurtlama akıntısı o bence bu gunleri degerlendirrr

günün ne zamandı canımmm

evet canım bılıyorsun benımde 17 gun gectı ama bugun reglım basladı benım de asırı derecede akıntı oluyordu ben hıc yasamamıstım bolee eger beyaz ıse akıntın ıyı en azından zararsız oldugunu bılıyoruz hayırlısı hakkında sekerımmmm

canım acıkcası ben hıc bılmıyorum bu catlama ıgnesı nasıl olur hıc anlamam ancak su konuda bıseyler dıyebılırım akıntın yumurtlama zamanında salgılandıgını bılıyorum beyaz olması da ıyı ama ıns adet olmassında bebeiş belirtisi olurr canımm mutlaka haber ver bizlere

benimde anlamadığım adet tarihim yarın bu kadar geç yumurtlama olabilirmi

canım sorunun cevabını bılmiyorum ama çatlatma iğnesi nasıl oluyo dr. mu yapıyo herkese yapıyolarmı ya benim dr takma kafaya diyo başkada bişey demiyo hasta etti beni bu sefer başkasına gidicem

canım sorunun cevabını bılmiyorum ama çatlatma iğnesi nasıl oluyo dr. mu yapıyo herkese yapıyolarmı ya benim dr takma kafaya diyo başkada bişey demiyo hasta etti beni bu sefer başkasına gidicem

canım biz 8 aydır korunmuyoruz 3 ay üst üste gittim doktora birşey yok hormanlar eşimin sperm testi normal dedi stress yapma erken dedi ne mümkün çok istiyoruz bebiş en son gidişimde artık yumurta geliştirici serophene verdi 5 gün sabah akşam içtim sonra yumurtalarıma baktı 3 yumurta gelişmişti 2si 15 mm diğeri 20 mm hatta üçüz istermisin falan demişti ardından çatlatma iğnesi verdi işte adet tarihim yarın iğneyi olalı bügün 17. gün ve bu akıntı var şimdi onu anlamadım ben

arkadaşlar tek diyebilecegim yumurtlama gününden 4 gün önce çalışmaya başlayın ve yumurtlama gününden sonra 4 gün çalışma yapıntoplam 9 gün bazı bayanlar adet bittikten sonra bşlıyor ve işi sansa bırakmıyorlrr yumurtlama erkende olabiliyormuş geçde

benimde anlamadığım adet tarihim yarın bu kadar geç yumurtlama olabilirmi

valla su sekılde derler duyduklarıma gore yumurtlama zamanı akıntı olurmus beyaz yapıskan bır sekılde bırde gebe kaldıgında adet sancın falan varmı nasıl o gunlerını ıyı degerlendıre bıldınızmıı

canom valla ben de sansa bırakmamaya calısıyporum gun asırı gun asırıda olmasa 3 gunde bır muhakkak ılıskı oluyor genelde uymaya calısıyoruz ama bazende sastıgı oluyor tabıkı ben mesela 30 gunde bı rreglı oluyorum ve yumurtlama gunum 16. gun olarak bılıyorum ama tabıkı o gunlerede onem verıyorum ama kısmet bazı seyler ben bu ara pozısyonlara taktım kafayıı denıyecem bır kac bısey okudum ama :26:

Meliscim canım doktorum pembe&mavi klinikte Dr.Nevin Özsaraç , ben çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim o çok memnun bende memnun kaldım cumartesi yine çağırdı yumurta takibine başlicak yumurtlama günlerimi söylicek ona göre yönlendiricek beni.Sana da tavsiye ederim.Yeri Fsm de.Sen ne tarafta oturuyosun ?

Kliniğin linki aşağıda canım inceleyebilirsin.

Bursa Pembemavi Tp bebek Merkezi - Kadn Doum Merkezi

Of kızlar sancıdan ölüyorum yumurtlama dönemindeyin sağ kasığım çok ağrıyo akıntı var ve belim çok ağrıyo kasığım şişti resmen ya of bu ay gelsin artık bebişim sancılara razıyımmm

yaa sımdı benım reglım 17 gun gecıktı 18.gunumde reglı oldum yaaa sımdı benım yumurtlama gunlerımde karsımıstırr ne olcak sımcıkkk yaaa

canım benim hayırlısı olsun rahatlamışsındır bence hemen ovulasyon testi al derim ben hiç olmazsa gününü yakalama şansın yüksek olur bu ay inşallah bebiş haberini alırız canım ... ne yalan söyliyim adet olmana sevindim belirsizlikten iyidir hiç olmazsa ne yapıcağını bilirsin

slm arkadaşlar idrar testinin bi gün bekledikten sonra çift çizgi olması ne demek sizce
ama kanda negatif çıktı...

merhaba kıssslar bu ay ara ara baş dönmeleri ve kasık sancıları yaşadım ve bugün ani bi kasık batması oldu tamda dersteydim eve geldim çamaşırımda baya bi akıntı sildikçe çok değil birazcık kan geldi peçeteye reglime 8 gün var daha biraz bakındım internette ara kanama nedir diye yumurtlama döneminde olabilir yazmış pek karşılaştığım bişey değil sizinde bir bilginiz var mı bu durumu yaşayanınız varmı inş bebiştir 5 aydır onu bekliyoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…