benimde 12 gün gecikmem oldu aynı durumdayız benim adetim döngüm 31 ona göre hesaplıcam kaderdaş
selam kızlar sonucum negatif.. adet gecikmem hiç olmazdı.. bugun 38. günüm. galiba polikstk etkilerini yeni yeni göstermeye başlıyor.. en iyis belirtleri dinlememek.. birşeylerden birşeyler çıkarmamak.. rahat olmak..kısmızların geleceği de gelmeyeceği de elimzde olmadığına göre.. ben biraz şu fazla kilolarımdan kurtulayım..yumurtlamam düzenlensin..bakalım düşünmeyeceğim öyle mi böyle mi dye.. bence hepimiz de aynısını yapalım.. stres bize bebek getirmeyecek...
herkese iyi akşamlar kızlar bu belirti muamması öldürdü beni akıntım var sakız gibi uzuyo sol kasığım çok ağrıyo belimde çok ağrıyo ne bunlar yaaa ???
bacı yumurtlama akıntısı o bence bu gunleri degerlendirrr
günün ne zamandı canımmm
yumurtluyosun sen demedi deme degerlendirrr bugun çatlamış olabilirrrrrr
arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum ben bu ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım neyse yrın adet tarihim ben dün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama bugün benim beyaz uzayan akıntım var anlamadım ben bunu yani adet olacağım içinmi daha yenimi yumurta çatlıyor diyeceğim ama olamaz çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra çatlıyomuş nedir şimdi lütfen yardım
bügün ilşkiye girmelimiyim yoksa yarınmı
yumurtluyosun sen demedi deme degerlendirrr bugun çatlamış olabilirrrrrr
canım acıkcası ben hıc bılmıyorum bu catlama ıgnesı nasıl olur hıc anlamam ancak su konuda bıseyler dıyebılırım akıntın yumurtlama zamanında salgılandıgını bılıyorum beyaz olması da ıyı ama ıns adet olmassında bebeiş belirtisi olurr canımm mutlaka haber ver bizlere
arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum ben bu ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım neyse yrın adet tarihim ben dün kan testi yaptırdım negatif çıktı ama bugün benim beyaz uzayan akıntım var anlamadım ben bunu yani adet olacağım içinmi daha yenimi yumurta çatlıyor diyeceğim ama olamaz çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra çatlıyomuş nedir şimdi lütfen yardım
canım sorunun cevabını bılmiyorum ama çatlatma iğnesi nasıl oluyo dr. mu yapıyo herkese yapıyolarmı ya benim dr takma kafaya diyo başkada bişey demiyo hasta etti beni bu sefer başkasına gidicem
benimde anlamadığım adet tarihim yarın bu kadar geç yumurtlama olabilirmi
arkadaşlar tek diyebilecegim yumurtlama gününden 4 gün önce çalışmaya başlayın ve yumurtlama gününden sonra 4 gün çalışma yapıntoplam 9 gün bazı bayanlar adet bittikten sonra bşlıyor ve işi sansa bırakmıyorlrr yumurtlama erkende olabiliyormuş geçde
valla su sekılde derler duyduklarıma gore yumurtlama zamanı akıntı olurmus beyaz yapıskan bır sekılde bırde gebe kaldıgında adet sancın falan varmı nasıl o gunlerını ıyı degerlendıre bıldınızmıı
ya aslında adet belirtisi olarak bacaklarım sızlıyo birde sivilce çıktı bekliyorum bakalım birde şu ovulasyon testlerini nereden temin ediyorsunuz
valla su sekılde derler duyduklarıma gore yumurtlama zamanı akıntı olurmus beyaz yapıskan bır sekılde bırde gebe kaldıgında adet sancın falan varmı nasıl o gunlerını ıyı degerlendıre bıldınızmıı
ya aslında adet belirtisi olarak bacaklarım sızlıyo birde sivilce çıktı bekliyorum bakalım birde şu ovulasyon testlerini nereden temin ediyorsunuz
VALLA HEVESLENDIRMEK ISTEMEM AMA BILMEN ICIN SÖYLUYORUM BELKIDE BILIYORSUN DUR ADET BELIRTISI GIBIYMIS YUZUNDE SIVILCE BILE CIKARMIS TABIKI KISIDEN KISIYE DEGISYOR BU BELIRTILER OVULASYON TETSLERINI ECZANELERDEN ALABILIRSIN IDARARDA YAPILAN VAR TUKURUK TESTI VAR BIRDE ATAŞ OLCME YONTEMI VAR HEPSINI ECZANEDEN ALABILIRSIN AMA SANA ONERIM BIRAZ PAHALIYMIS AMA EN COK DA IDARADA YAPILAN VARYA O GULEN YUZ CIKIYOR YUMURTLAMA GUNU OLDUGUNDA HERKES HEMEN HEMEN ONU TERCIH EDIYORR TABIKI IHTIYACIN OLMAZ INSALLAHTA ECZ SORDUGUNDA BILGI VERIRLER SORMK ISTEDIGIN BASKA BASKA SORULAR OLURSA BIZDE ELIMIZDEN GELDIGINCE YARDIMCI OLURZZ CANIM
Meliscim canım doktorum pembe&mavi klinikte Dr.Nevin Özsaraç , ben çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim o çok memnun bende memnun kaldım cumartesi yine çağırdı yumurta takibine başlicak yumurtlama günlerimi söylicek ona göre yönlendiricek beni.Sana da tavsiye ederim.Yeri Fsm de.Sen ne tarafta oturuyosun ?
VALLA HEVESLENDIRMEK ISTEMEM AMA BILMEN ICIN SÖYLUYORUM BELKIDE BILIYORSUN DUR ADET BELIRTISI GIBIYMIS YUZUNDE SIVILCE BILE CIKARMIS TABIKI KISIDEN KISIYE DEGISYOR BU BELIRTILER OVULASYON TETSLERINI ECZANELERDEN ALABILIRSIN IDARARDA YAPILAN VAR TUKURUK TESTI VAR BIRDE ATAŞ OLCME YONTEMI VAR HEPSINI ECZANEDEN ALABILIRSIN AMA SANA ONERIM BIRAZ PAHALIYMIS AMA EN COK DA IDARADA YAPILAN VARYA O GULEN YUZ CIKIYOR YUMURTLAMA GUNU OLDUGUNDA HERKES HEMEN HEMEN ONU TERCIH EDIYORR TABIKI IHTIYACIN OLMAZ INSALLAHTA ECZ SORDUGUNDA BILGI VERIRLER SORMK ISTEDIGIN BASKA BASKA SORULAR OLURSA BIZDE ELIMIZDEN GELDIGINCE YARDIMCI OLURZZ CANIM
teşekkür ederim canım cevabın için bekleyelim bakalım olmazsa bu ovulasyon testini denemeyi düşünüyorum hayırlısı
yaa sımdı benım reglım 17 gun gecıktı 18.gunumde reglı oldum yaaa sımdı benım yumurtlama gunlerımde karsımıstırr ne olcak sımcıkkk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?