Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Melisss,candasım siz nerdesiniz facede ya ekleyin beni de.Grubumuzu büyütelim :))

ya canım benim içimede öyle doğuyor ama emin olaömıyorum yinede kısmet diyorum.. bir yanım usandı beklemekten.. diğer yanım ne olcaksa olsun regl olcaksam ona da sevinecem.. hamişsem zaten havalara uçacam.. birinden birine üzülmeyecğim.. ama bişi net değil ha çok silik çıktı gibime geldi benim.. diğer testlerimde o siliklik yoktu.. yinede emin değilim.. yarın bir daha test yaparım.. veya perşembe sabahı.. bakalım o zaman ne olcak canım..

henüz nötr durumdayım yani...

çok sinir bi durum ya ( bencede netliğini kaznsında rahatla.

tamamdır kabul ettim :)) hoşgeldiniz kızlar ceren, hande, ayşegül :))

iyi akıl ettim ama dimi kızlar face işini.. Bence daha ii oldu.. Hoş ben halen hangi nickin kime ait olduğunu tam ezberleyemedim..

Bir tablo oluştursak olmazmı:)

bencede :) iyi oldu bu :) can lı olan ben nurcan yani candaş :)) belki çağrışım yapar :))
ayşegül, ays80.
ceren, ceronika
sanırsam :))

ays80 Ayşegül
ceronika Ceren
yarenhande Hande
candaş Nurcan
melsss Melis

Son düzenleme:
Kızlar tablo yaparsanız benide ekleyin podiumturizmnazli@gmail.com Yada Nazlı Özcan
siyah elbise var abiye kafamda mini taç siyah kedi gözü makyajı var. Ağaçlar var yanımda ekleyin benide :)

nazlı, nazli123.En kolayı ve kalıcısı seninki :)

diğerlerinide bekliyoruz arkadaşlar.
ben bi kaç kişiye daha teklif gönderdim ama umarım yanlış birilerine değildir

bencede :) iyi oldu bu :) can lı olan ben nurcan yani candaş :)) belki çağrışım yapar :))
ayşegül, ays80.
ceren, ceronika
sanırsam :))

evet aynen öyle hayatım ays80 ayşegül.. ama ben de karıştırıyorum bi liste yapsak sahiden iyi olacak..
yarenhande_ hande
cereniko_ceren
candas_nurcan
kızılmavi_sibel

benim facede akyıtlı olanlardan bi didemin nicini hatırlıyamadım çooooooooooooookkkkkkkkk özür

Didemss25_Didem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…