Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar merhaba...handecim öncelikle seni tebrik ederim cnm güzel haberini okudum biraz önce çok çok sevindim şimdiden gözün aydın olsun tatlım. allah isteyen herkese nasip etsin inş. bir hamisimiz daha varmıs ama ismini unuttum şimdi onu da tebrik ediyorum.
bugün reglimin 3. günü ve hala karnım çok ağrıyor. ilk gün çok ağrır sonra geçerdi. iş yerinde kıvranamıyorum bile. ikinci denememizde de başarısız olduk. inşallah şubat ayında başarırız. biraz önce okuduklarım arasında ilk denemelerden sonra adet düzeninde değişmeler olur demişler. böyle birşey var mı acaba gerçekten. çünkü ilk kez 4 gün geciktikten sonra regl oldum. ayrıca bu ay bu soğan kürünü ben de deneyeceğim. belki bi ihtimal işte...

Ya ama ama... :26: Benim yaşım daha 23. Ve 5 yıldır evliyim. Bana da mı erken yani..

yaşa vurduğunda erken ama 5 yıllık evlisin.. evlilik açısından baktığında normal bir zaman... erken evlenmişsin çok.... seni istisna sayalım.. 5 yıllık evlilik bebiş için yeterli bir zaman bana göre:)

cnm çok tşk ederim. ama henüz tebrikler için erken... bu sefer emin olmak için iiyce bekleyeceğim.. sizide kendimizde kandırmayacağım..

merhaba canım, hoşgeldin.. bende hamile kalmadan önceki aylar adet düzensizliği oluyomuş diye duymuştum. kişiden kişiye değişir ama inşallah seninde şubat ayı iyi haberini alıcaz

sana erken değil bence de.. 5 yıllık evliliğe normal. ama geç de kalmadınız yaş itibariyle.. inşallah iyi haberler gelir.. senin BAT 3 şubattı dimi canım :44:

Evet ama benim bu ay bişey yok. Anladım. Adet öncesi kahverengi akıntı başlar bende ve dün akşam başladı. Bi dahaki aya kaldı umutlar...

Canım benim ne demek tabiki yardımcı olucaz birbirimize elimizden geldiğince.Bencede bir an önce git çok tatlı bir kadın.Ben Acıbademde Dr.Cemile Alçay'ı da çok beğendim ama orası malum çok pahalı bir hastane tüm tedavileri düşününce bayağı tuzlu olacak ama burası daha uygun.O yüzden burayı tercih ettim hemde arkadaşımın doktoru çok memnun o.Bu arada annemlerde Setbaşında oturuyor :)) Ben Mudanyadayım.

Evet ama benim bu ay bişey yok. Anladım. Adet öncesi kahverengi akıntı başlar bende ve dün akşam başladı. Bi dahaki aya kaldı umutlar...

kahverengi akıntı akşamdan beri devam mı ediyo. yoksa az gelip kesildi mi.. kırmızıları gördün mü sabah da..
ayy ne çok soru sordum

kahverengi akıntı akşamdan beri devam mı ediyo. yoksa az gelip kesildi mi.. kırmızıları gördün mü sabah da..
ayy ne çok soru sordum

Az gelip kesildi ama böyle olur benim normalde. Kırmızıları görmedim daha. günüm gelmeden görmem zaten. O açıdan düzenlidir adetlerim.

Az gelip kesildi ama böyle olur benim normalde. Kırmızıları görmedim daha. günüm gelmeden görmem zaten. O açıdan düzenlidir adetlerim.

hıımmm analdım canım.. normalde de böyle oluyosa kırmızılar gelecek demekki ben de heveslendim bi an; yerleşme kanaması diye..

hıımmm analdım canım.. normalde de böyle oluyosa kırmızılar gelecek demekki ben de heveslendim bi an; yerleşme kanaması diye..

Canım benim. :90: Sen niye üzülüyorsun. ben üzülmedim. Zaten bu ay bi kontrole gidecektim. Bazı hormon testleri yapılacaktı. İnşallah şubatta gelir bebişim. Hem şu soğan küründen de umutluyum ben o kadar yorumu okuduktan sonra. Hayırlısı...

ayy ne bilim iyi haber alınca cidden seviniyorum, heyecanlanıyorum. kötü haber alınca da aynen üzülüyorum ben çok alıştım sizlere galiba

doğru onlar dahada vahim :)) bencede deidğin zanlar en uygun zamanlar :) Benimde eşimin halasının gelini 17 yaşında ilk çocuğunu doğurmuş, şimdide 20 yaşında 2. yi doğurck.Benimde onunla yaşıt kuzenin daha üniv.tde okuyor.
haklısın ben de çevremde görüyorum evlenip hemen hatta ilk geceden hamile kalanlar var daha çocuk yaşta ne olduğunu anlamadan ama bi de bize bak bebiş diye kafayı yiyeceğiz ne diyelim hayırlısı ..
hakikiaten öyle.Kimi istemez şak diye olur kimide bebek diye dolanır bekler durur.Bu da allahın bizleri sınaması demekki.Hayırlı versinde illallah ettirmesinde yeterki.
Ya ama ama... :26: Benim yaşım daha 23. Ve 5 yıldır evliyim. Bana da mı erken yani..
Yok canım sen artık olgunlaşmışsın evliliğin oturmuş tadını almışsın, yaşın gençte olsa erken sayılmaz.Daha ne beklicen.
evet canım değişmeler oluyor onu ben dedim.İlk gebeliğimde bebek denememize rağmen riskli ilişkilerimiz olmuştu ve 4 ay kadar düzenim değişmişti adet tarihlerinde.5. ayda da zaten hamile kaldım.İnş seninkide buna sebep olur.

Canım kaç aydır deniyodun sen? Benim 2. ayım kürtajdan sonraki.Ki dr acayip bi risk vermişti yanlışlıkla bile gitse hamile kalırsın demişti :) Yalan oldu valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…