Ya ama ama... :26: Benim yaşım daha 23. Ve 5 yıldır evliyim. Bana da mı erken yani..
Didem Songür Aydın yazın bakalım cıkacak mıbende didemi bulamadım
kızlar merhaba...handecim öncelikle seni tebrik ederim cnm güzel haberini okudum biraz önce çok çok sevindim şimdiden gözün aydın olsun tatlım. allah isteyen herkese nasip etsin inş. bir hamisimiz daha varmıs ama ismini unuttum şimdi onu da tebrik ediyorum.
bugün reglimin 3. günü ve hala karnım çok ağrıyor. ilk gün çok ağrır sonra geçerdi. iş yerinde kıvranamıyorum bile. ikinci denememizde de başarısız olduk. inşallah şubat ayında başarırız. biraz önce okuduklarım arasında ilk denemelerden sonra adet düzeninde değişmeler olur demişler. böyle birşey var mı acaba gerçekten. çünkü ilk kez 4 gün geciktikten sonra regl oldum. ayrıca bu ay bu soğan kürünü ben de deneyeceğim. belki bi ihtimal işte...
Didem Songür Aydın yazın bakalım cıkacak mı
çıkmadı ben arattım ama...
Ya ama ama... :26: Benim yaşım daha 23. Ve 5 yıldır evliyim. Bana da mı erken yani..
kızlar merhaba...handecim öncelikle seni tebrik ederim cnm güzel haberini okudum biraz önce çok çok sevindim şimdiden gözün aydın olsun tatlım. allah isteyen herkese nasip etsin inş. bir hamisimiz daha varmıs ama ismini unuttum şimdi onu da tebrik ediyorum.
bugün reglimin 3. günü ve hala karnım çok ağrıyor. ilk gün çok ağrır sonra geçerdi. iş yerinde kıvranamıyorum bile. ikinci denememizde de başarısız olduk. inşallah şubat ayında başarırız. biraz önce okuduklarım arasında ilk denemelerden sonra adet düzeninde değişmeler olur demişler. böyle birşey var mı acaba gerçekten. çünkü ilk kez 4 gün geciktikten sonra regl oldum. ayrıca bu ay bu soğan kürünü ben de deneyeceğim. belki bi ihtimal işte...
sana erken değil bence de.. 5 yıllık evliliğe normal. ama geç de kalmadınız yaş itibariyle.. inşallah iyi haberler gelir.. senin BAT 3 şubattı dimi canım :44:
Canım benim çok teşekkür ederim..Ben heykel-setbaşı tarafında oturuyorum..Pembe Maviyi daha öncede duymuştum çok sevindim cevap yazmana en kısa sürede gebelik olsun ya da olmasın randevu alıp gideceğim doktor konusunda çok sıkıntı çektim çünkü Allah razı olsun senden Sibel ablacım
Evet ama benim bu ay bişey yok. Anladım. Adet öncesi kahverengi akıntı başlar bende ve dün akşam başladı. Bi dahaki aya kaldı umutlar...
kahverengi akıntı akşamdan beri devam mı ediyo. yoksa az gelip kesildi mi.. kırmızıları gördün mü sabah da..
ayy ne çok soru sordum
Az gelip kesildi ama böyle olur benim normalde. Kırmızıları görmedim daha. günüm gelmeden görmem zaten. O açıdan düzenlidir adetlerim.
hıımmm analdım canım.. normalde de böyle oluyosa kırmızılar gelecek demekkiben de heveslendim bi an; yerleşme kanaması diye..
Canım benim. :90: Sen niye üzülüyorsun. ben üzülmedim. Zaten bu ay bi kontrole gidecektim. Bazı hormon testleri yapılacaktı. İnşallah şubatta gelir bebişim. Hem şu soğan küründen de umutluyum ben o kadar yorumu okuduktan sonra. Hayırlısı...
doğru onlar dahada vahim :)) bencede deidğin zanlar en uygun zamanlar :) Benimde eşimin halasının gelini 17 yaşında ilk çocuğunu doğurmuş, şimdide 20 yaşında 2. yi doğurck.Benimde onunla yaşıt kuzenin daha üniv.tde okuyor.20-22 yine ii.. ilk dr a gittiğimde 10 gün önce.. bir kız bekliyor elinde kimliği .. 18 yaşında en az 6 aylık hamile.. yuh dedim.. daha çocukluğunu gençliğini yaşayamadan anlamdan hayatı.. tadına varmadan.. 25 ten öncesi bana göre erken... zaten bir erkek 30 unda ancak olgunlaşıo..
hakikiaten öyle.Kimi istemez şak diye olur kimide bebek diye dolanır bekler durur.Bu da allahın bizleri sınaması demekki.Hayırlı versinde illallah ettirmesinde yeterki.haklısın ben de çevremde görüyorum evlenip hemen hatta ilk geceden hamile kalanlar var daha çocuk yaşta ne olduğunu anlamadan ama bi de bize bak bebiş diye kafayı yiyeceğizne diyelim hayırlısı ..
Yok canım sen artık olgunlaşmışsın evliliğin oturmuş tadını almışsın, yaşın gençte olsa erken sayılmaz.Daha ne beklicen.Ya ama ama... :26: Benim yaşım daha 23. Ve 5 yıldır evliyim. Bana da mı erken yani..
evet canım değişmeler oluyor onu ben dedim.İlk gebeliğimde bebek denememize rağmen riskli ilişkilerimiz olmuştu ve 4 ay kadar düzenim değişmişti adet tarihlerinde.5. ayda da zaten hamile kaldım.İnş seninkide buna sebep olur.kızlar merhaba...handecim öncelikle seni tebrik ederim cnm güzel haberini okudum biraz önce çok çok sevindim şimdiden gözün aydın olsun tatlım. allah isteyen herkese nasip etsin inş. bir hamisimiz daha varmıs ama ismini unuttum şimdi onu da tebrik ediyorum.
Canım benim. :90: Sen niye üzülüyorsun. ben üzülmedim. Zaten bu ay bi kontrole gidecektim. Bazı hormon testleri yapılacaktı. İnşallah şubatta gelir bebişim. Hem şu soğan küründen de umutluyum ben o kadar yorumu okuduktan sonra. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?