Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gunes_16ipek elagulum yok demi kızlar

Ben bugün işte biraz yoğundum pek bakamadım yazdıklarınıza. Ara ara bakabildim. Herkes birbirini face'ten ekliyor galiba, benim face'im yok ne yazık ki.

Hande senin için çok heyecanlandım. Yani yarın doktora ilk kontrole gideceğim dün geceden beri sürekli onu düşünüyordum, senin yazdıklarını okuyunca kendi heyecanımı unuttum inan ki

canım benim çok tşk ederim.. inşş bende güzel haberler verebilirim.. içimde çok büyük his var sanki eminmişim gibi ...ama bu his eğer hamiş değilse bana zarar vermeyecek...

inşş sende yarın bebişin kalp sesini duyarsın cnm benim.. çok tşk ederim ilgine.. iyi ki sizler varsınız..

didemss25 ben canım gayet açık net

yarenhande ... hande
cereniko ........ceren
candas ..........nurcan
kızılmavi ........sibel
gunes_16 .......ipek
Didemss25 .....Didem
nazlı123 ....... nazlı
ays80 .......... ayşegül
melsss ......... melis

unuttuğum varsa ekleyin kızlarrr

Yarenhande_____ hande
nazlı123________ nazlı
mells__________ melis
ays80__________ ayşegül
ceroniko_______ ceren
candaş_________ nurcan
kızılmavi_______ sibel
güneş16________ ipek
didemss26______ didem

Bende ekli olanlar:
Candas - Nurcan
Yarenhande - Hande
Kızılmavi - Sibel
Güneş_16 - İpek
Didemss25 - Didem
Ays80 - Ayşegül
Melsss - Melis
Nazli123 - Nazlı
Tuubaayaz - Tuğba
Bir tek Hatice kaldı. ( Kusura bakma canım.

yarenhande ... hande
cereniko ......ceren
candas ........nurcan
kızılmavi .....sibel
gunes_16 ......ipek
Didemss25 .....Didem
nazlı123 ..... nazlı
ays80 ........ ayşegül
melsss ....... melis
calıkusu_439.. hatice
Tuubaayaz .... Tuğba

evet şimdi liste tamam oldu sağol ayşegülcüm

kızlar benim bel ağrım geçti de kasıklarımdaki ağrı hala devam ediyo, bi de vajinaya (şu şeye başka isim bulsak, ayıp geliyo öyle demesi) sancı giriyo arada bi :44: hiç akıntım yok ama bişey akıyomuş gibi oluyo, gidip bakıyom, yok bişey.. şaştım kaldım ben artık

Kızlar bizim liste vardı durum ne oldu kimler kırmızı gördü kimler hala umutlu listeyi son düzenleyen kimdi hatırlayamadım, bi daha görelimmi listeyi :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…