Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canımmm nasılsın bakalım geçmiş olsun ilaç falan pek kullanma ama çok şiddetlenmeden ağrıların.. ben biyerde okumuştum bu topikte olabilir hatırlamıyorum vücut hamileliğe hazırlıyormuş kendini o yüzden vücutta değişiklikler olabiliyormuş ve de folik asit kullanırsan oda yardımcı oluyormuş ne kadar doğru bilemem sadece söyliyim dedim

Canım kaç aydır deniyodun sen? Benim 2. ayım kürtajdan sonraki.Ki dr acayip bi risk vermişti yanlışlıkla bile gitse hamile kalırsın demişti :) Yalan oldu valla :))

Benim durumlar aslında biraz karışık. :) Evlendikten sonra hiç korunmadım. 2 yıl sonra dra gittim yumurtalıkta 5 cm kist var hemen ameliyat dedi. Ben korktum tabi gitmedim. Bir kaç gün içinde ameliyat edecekti beni adam. :18:
1,5 yıl sonra başka bir dra gittim. Muayene ve testler sonrası bişeyim olmadığını gebe kalabileceğimi stres yapmamamı söyledi. Ben de bekliyorum işte. Bu ay da adetin 3. günü gideceğim yine hormonlara bakılacak tekrar. Falan falan işte.
Ya ben o kist meselesinden sonra hep olmaz bebeğim diye düşündüm. Belki de o yüzden olmadı o zamanlar. Kist olduğu kesindi ya. Ne doktorlar var ya. Adam beni hiç yoktan kesecekti. Şimdi iyiki de gitmemişim diyorum. Hakkımızda herşeyin hayırlısı...

cnm çok sağol ama ben bugün de dün de ilaç içtim valla, duramıyorum yoksa ama folikasite başlıycam inşallah. eczaneden alsak ne kadardır acaba fiyatı, hastaneye falan vaktim olmuyor

cnm çok sağol ama ben bugün de dün de ilaç içtim valla, duramıyorum yoksa ama folikasite başlıycam inşallah. eczaneden alsak ne kadardır acaba fiyatı, hastaneye falan vaktim olmuyor

canım ben folic plus kullanıyorum günde 3 defa olandan onun fiyatı 8 yada 9 tl birde günde bir tane olan folic asit var onu kullanmadım fiyatınıda bilmiyorum canım bence aksatmadan folik asitini al kullanmaya başla gebelikten 3 ay önce daha yararlı oluyormuşş

inş canım hayırlıyısla olur.Sen stres yapma, bencede iyi ki de ameliyat olmamışsın.Bazı drlar gerçekten acımasız işte, neyseki aldanmamışsın sende.Ben olsam dr dedi kesin olmalıyom der amilayt olurdum :)

cepten aldığın takdirde 9,67.-TL idi sanırım fiyatı.

Kızlar geçmişi okumaktran yazamadım HERKESE TÜNAYDINNNN. Benide ekleyebilirsiniz kızlar facebookta Sibel Aksakal olarak bulabilirsiniz.Mail adresim s.kulah@hotmail.com

Handecim sen kesin hamilesin hadi gözünaydın

canım doktorumun tavsiyesi üzerine bende kullanıyorum hatta daha dün tedarikledim komik bi rakam gibi 1 lira 15 kuruş diğerine gerek olmadığını gebeliğin 3. ayında değiştirilmesinin yeterli olacağını söylemişti...

eczaneden alacan zaten cnm.. en ucuzu 8 lira.. ben solgarın kullanıyorum 100 adet var içinde 14 tl snırım.. daha ekonomik oluyyor... öbürünün içinde daha az var

eczaneden alacan zaten cnm.. en ucuzu 8 lira.. ben solgarın kullanıyorum 100 adet var içinde 14 tl snırım.. daha ekonomik oluyyor... öbürünün içinde daha az var

bende folikasit kullanıyorum o 9,67 idi.

Off ya canım sıkıldı şimdi ( Kardeşlerim ikiz benim.Ve hep ikizlerim olsun istemiştim.dua etmiştim.ilk hamilelğimin ikiz olduğunu öğrendiğim gün aldırmam gerektiğinide öğrendim.o zaman hem sevindim hem üzüldüm en azından doğal yollardan ikizlere hamile kaldım diye.üzüldüm belkide tek ikiz şansımdı onlarında ömürleri olmadı diye.
şimdi bi arkadaşın fotolarına bakıyorum ikizleri olmuş.maşallah onlara.Valla kürtajdan sonra ilk defa üzüldüm bugün ( keşke ömürleri olsaydı..yada inş bundan sonra tekrar ikizlerimiz olur ya ((( zor biliyorum ama ikizlerim olsun her zorluğuna razı gelrim ben (

Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir candasım hepimize ikizler,üçüzler verir :))) Abarttım galiba :))

Melisss,candasım siz nerdesiniz facede ya ekleyin beni de.Grubumuzu büyütelim :))

canım benimki ....... olarak geçiyo bulabilirsen ekle, kabuledeyim.bende diğer arkadşları aradım ama bulamdım dolayısıylada ekleyemedim.siz bulabilrseniz ekleyin ben kabul edeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…