aslında olabilir
Selam kızlarrrrr herkese günaydın geri sayım başladı benim için son 10 gün adetime.. bakalım neler olacak?benim de kasık ağrılarım var sanki adet olacakmışım gibi,batmalar da var..geçen ay belirtilerim çok fazlaydı kesin hamileyim demiştim ama olmadıbu ay pek kayda değer bir belirti yok bişey hissetmiyorum.. inşallah olurrrrrrrrrrrrr...dualarım hepimiz için..
Gündüz çoğumuz ekledik birbirimizi istersen sen de ver adresini ekleyelim canım. Ama şu an herkes yemekte sanırım. Pek kimse kalmadı. :)
ay canım nasıl yapcaz??
Aramalara çıkıyosan adını soyadını yaz, sonra silersin istersen. Ben bulup davet yollarım.
sevsercim,gulsecim sizi de ekleyelim yazın facebook adreslerinizi.Benimki Sibel Aksakal
sevsercim,gulsecim sizi de ekleyelim yazın facebook adreslerinizi.Benimki Sibel Aksakal
biz kocişle kullanıyoruz serhat sevil yılmaz ama şeker hala tam anlamadım
kızlar var mı eksik yada durumunda değişiklik olanlar düzenleyelim baştan..
slm canım benimde adetime 10 gün var yani ayın 10 unda olacam offff inşallah hamişizdir yawww
Aramalara çıkmıyorsun canım sen beni ekle....................
kızlar 3 gün geçti benim hala test yapmadım artık yarın yapsammı bi test kararsız kaldım napim sizceee :26:
inşallahhhhhh allahım duy bizi...
oldumu acaba denedim ama off kociş polis ya onada sormadım şimdi gelince bıdı bıdı yaparmıki kızlar
Ben olsam yapardım ama senin bileceğin şey bu. Daha önce gecikme yaşayıp yaşamadığını sen bilirsin. Eğer sabredemiyorsan yap ama çıkmayabilir.
inşallah tatlım ya kaç aydır deniyosunuz
Canım bana istek gelmedi. Eğer sıkıntı olacak sa bekle eşine sorar olursa yarın eklersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?