cnm herkes içebilir çünkü kansızlık içni de kullaılıyor. bu bir çeşit vitamin desteği...
iyiymişş o zaman..pekii başlamak için belirli bir zamanı varmı..adet öncesi sonrası gibii..bide kilo yapıyor mu..
slm kızlar. ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. günü. folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. yoksa sonra mı. bir sakıncası olur mu?
valla cnm yarın herşeye yetişeceğim diye düşünüyorum
iyiymişş o zaman..pekii başlamak için belirli bir zamanı varmı..adet öncesi sonrası gibii..bide kilo yapıyor mu..
hamile kalmaya karar verdiğinde başla adet öncesi falan farketmiyo kiloya gelince ben şuan hamileliğin başında olduğum için kilo kaybım var kilo yapıyormu bilmiyorum cnm
pınarcam hemen başlayabilirmişiz regli olmamız engel değilmiş tatlım. ben eczanye sordum bir yerde 8 lira falan dedi, bir eczaneye sordum 1 lira bilmem kaç kruş dedi fark ne dedim aynı dedi :)
ben 2 ay önce düşük yaptım canımm bir an önce hamile kalmak istiyorum hadi hayırlısı...
kızlar çıkıyorum kocişim aradı geliyormuş herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz
arkadaşlar ne geldi aklıma yaşın gebe kalamamadaki rolu nedir sizce yaşı büyük olupta sorunu bu olan varmı ben 28 yaşındayım geç bi yaşmı ???
arkadaşlar ne geldi aklıma yaşın gebe kalamamadaki rolu nedir sizce yaşı büyük olupta sorunu bu olan varmı ben 28 yaşındayım geç bi yaşmı ???
ayy öleyse ben yandım.. 30 yaşındayım ben ve daha önce gebelik yaşamadım hiç.. 6 ay önce evlendim zaten.. ama sorun olmuyo diyolar. 35e kadar olurmuş.. dimi :44:
slm arkadaşlar ben de bu akşam öğrendim hamile olduğumu.en belirgin belirtim bel ağrım,ara sıra kasık batması....çok değişik bi belirti aramayın çünkü adet belirtileriyle aynı.ben 4 gün gecikmeyle akşam yaptığım idrarla sonucu 40 sn de gördüm.bir kaç gün bekleyip dr uma giderim heralde.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.Sevgiler.bu arada yaklaşık 8 aylık bir korunmama sürecinden sonra gebe kalabildim.ve de en Çok kafama takmadığım umursamadığım ay bu aydı.
kızlar bie fikrim önerim var.. sanıyorum çoğunuzun facebook adresi vardır? eklesekmi birbirimizi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?