Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyiymişş o zaman..pekii başlamak için belirli bir zamanı varmı..adet öncesi sonrası gibii..bide kilo yapıyor mu..

hamile kalmaya karar verdiğinde başla adet öncesi falan farketmiyo kiloya gelince ben şuan hamileliğin başında olduğum için kilo kaybım var kilo yapıyormu bilmiyorum cnm

slm kızlar. ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. günü. folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. yoksa sonra mı. bir sakıncası olur mu?

Hiç moralini bozma tatlım herşey güzel olacak Allahın izniyle önümüzdeki aylarda görücez bebişlerimizi.Folik asite hemen başlayabilirsin ama her gün aynı saatte alırsan daha iyi olur.Ben unutuyorum bazen günaşırı alıyorum.Bu arada facebookta ekledik birbirimizi sende yaz isim-soyadı bulalım seni de.

hamile kalmaya karar verdiğinde başla adet öncesi falan farketmiyo kiloya gelince ben şuan hamileliğin başında olduğum için kilo kaybım var kilo yapıyormu bilmiyorum cnm

ben 2 ay önce düşük yaptım canımm bir an önce hamile kalmak istiyorum hadi hayırlısı...

ben 2 ay önce düşük yaptım canımm bir an önce hamile kalmak istiyorum hadi hayırlısı...

cnm gecmiş olsun çok üzüldüm seni anlıyorum bende bundan 7 ay önce düşük yaptım düşükten sonra doktor 3 ay korunmamı söyledi dördüncü ay korunmayı bıraktık ve hemen hamile kaldım umarım sende hemen kalırsın ama bence 3 ay korun çok zor birdurum

arkadaşlar ne geldi aklıma yaşın gebe kalamamadaki rolu nedir sizce yaşı büyük olupta sorunu bu olan varmı ben 28 yaşındayım geç bi yaşmı ???

arkadaşlar ne geldi aklıma yaşın gebe kalamamadaki rolu nedir sizce yaşı büyük olupta sorunu bu olan varmı ben 28 yaşındayım geç bi yaşmı ???

ayy öleyse ben yandım.. 30 yaşındayım ben ve daha önce gebelik yaşamadım hiç.. 6 ay önce evlendim zaten.. ama sorun olmuyo diyolar. 35e kadar olurmuş.. dimi :44:

ayy öleyse ben yandım.. 30 yaşındayım ben ve daha önce gebelik yaşamadım hiç.. 6 ay önce evlendim zaten.. ama sorun olmuyo diyolar. 35e kadar olurmuş.. dimi :44:

yaşla ılgılı de olabılır ama senın yasın ıcın gecerılı degıl bence tam gebe kalma yası ıcın musaittt ben dr lada gorustum.ideal bence bende 28'e gırdımm

Canım kafana takma bunu şimdiden. Daha çok gençsin. Menepoza kadar her kadın anne olabilir. Tabi 40 yaşından sonra biraz riskli olur ama dr kontrolünde bebek sahibi olanlar yok mu o yaşta.?
50sinde 60ında doğum yapanlar bile var.
Niye sıkıyorsun canını şimdi durup dururken.

Ben öleyim o zaman 35 yaşındayım diye :)) Yapmayın kızlar sağlıklı olan yumurtası olan her kadın her yaşta anne olabilir hemde bugünkü teknolojiye bakarsanız 50 sinde bile doğuran var.Tabi sağlıklı olan zamanında anne olabilmek.

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah : )) belirtilerin ne zaman başladı yada bana bişey söyle deki benim şu özelliğim vardı ve hamile olduğumu anlamıştım falan de çünkü benim adetime 9 gün var ama meme ucum fene acıyor sol kasıkta batmalar var ve hafiftende adet olacakmışım gibi sancım var hatta dün sol bacağımada indi offf beklemekten sabretmekten zoru yokmuş cvp bekliyorum tatlım yani hissettiğin herşeyi yaz lütfen allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…