Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

saol cnm amin allah bebek isteyenlere bebeklerine tez zamanda kavuştursun umarım sende hamile kalırsın

canım bebeğim takma kafana dınlemekendını ınsallahhhh gönlündeki ses dogrudurrr hayırlısıyla hamişsindirrrr

slm kızlar. ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. günü. folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. yoksa sonra mı. bir sakıncası olur mu?

hemen içebilirsin elagulum bişeyi beklemene gerek yok umarım bu ay herşey gönlünce olur

folik asiti hamile kalmek isteyen herkes içebilir mii..doktara sormadan içsek sakıncası olur muu acaba.

hemen içebilirsin elagulum bişeyi beklemene gerek yok umarım bu ay herşey gönlünce olur

cnm teşkkr ederim yardımın için. ya kızlar öğlen işlerin yoğunluğu nedeniyle giremedim. neler olmuş bitmiş öyle hala eski yazılanları okuyorum. içinden çıkamadım ama şimdi çıkmam gerekiyor. yarın bi yerden yakalamaya çalışacağım. hepinizi çok seviyorum. herkese iyi akşamlar diliyorum.

evet canım ya nerelerdeydin face ekledik birbirimizi

canım bende bu ay almayı dusunuyorum ama ne zaman baslkıyacagımı bılmıyorum benımde bugun reglimin ıkıncı gunu eger ogrenırsen benıde bılgılendır canımmcımmm

pınarcam hemen başlayabilirmişiz regli olmamız engel değilmiş tatlım. ben eczanye sordum bir yerde 8 lira falan dedi, bir eczaneye sordum 1 lira bilmem kaç kruş dedi fark ne dedim aynı dedi :)

iyi akşamlar canım.. bugün face de birbirimizi ekledik. sen de adını soyadını yazarsan ekleyebiliriz.. valla bende hepinizi çok seviyorum.. cidden çok iyi geldi burası bana da

güzelim ben face mi bi sorun olmuştu kapattım yeni bir tane açtığımda hemen haber vericem bol bol grşrz:93:

folik asiti hamile kalmek isteyen herkes içebilir mii..doktara sormadan içsek sakıncası olur muu acaba.

canım valla ben dr gıttıgımde bebk dusunyorum dedım ve muayne ettı (muayne ııcn gıtmıstım) dedıkı folık asıt ıc bebek ıcın cok ıyı dedı gebelıgı dusunen kısıler 3 ay oncesınden ıcebılır demıstııı

cnm ben şuan 9+3 günlük hamileyim doktora sorduğumda hamile kalmadan önce içilmesi daha iyi oluyormuş yani hamilelik düşündüğünde içmeye başlaya bilirsin bir sakıncası yok

stres yokkkk stres zararlı.. mercimek küse sonra bi de .. söz verdik birbirimize, sakin, relax..
canımmm içindeki ses doğrudur inşallaaaahhhhhhh...

cnm ben şuan 9+3 günlük hamileyim doktora sorduğumda hamile kalmadan önce içilmesi daha iyi oluyormuş yani hamilelik düşündüğünde içmeye başlaya bilirsin bir sakıncası yok

iyiymişş o zaman..pekii başlamak için belirli bir zamanı varmı..adet öncesi sonrası gibii..bide kilo yapıyor mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…