saol cnm amin allah bebek isteyenlere bebeklerine tez zamanda kavuştursun umarım sende hamile kalırsın34kangalli58 kullanıcısından alıntı
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım handecim kalbini bozarsan sorun yaşarsın bence eşinden gizleme ona söyle ama o ailesine söylemesin ben öyle yaptım şimdi 9+3 günlük hamileyim ve yeni söyledik bence böylesi daha iyi olur
CANIM HEMSERIM BENIMMM HAYIRLI OLSUNNN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNNİNŞALLAH DARISI BASIMIZAAAA 34 ZARA 58
kızlar öldüm bugun kasık ve bel agrısından bide karnımın içinde bi hareket var kalp çarpıntısı gibi yok artık falan diyorum kendime test yaptım negatif çıktı artık psikopata bağladım adet öncesi sonrası farketmiyo habire test yapıyorumAma içimden bi ses hamilesin diyooooo biri şu sesi sustursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
Napçam ya yedim kafayı
slm kızlar. ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. günü. folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. yoksa sonra mı. bir sakıncası olur mu?
ben ekledım senıııı :))) pınar alkan
selam kızlar minarcım pınar alkan senmisin şekerim
hemen içebilirsin elagulum bişeyi beklemene gerek yok umarım bu ay herşey gönlünce olur
cnm teşkkr ederim yardımın için. ya kızlar öğlen işlerin yoğunluğu nedeniyle giremedim. neler olmuş bitmiş öyle hala eski yazılanları okuyorum. içinden çıkamadımama şimdi çıkmam gerekiyor. yarın bi yerden yakalamaya çalışacağım. hepinizi çok seviyorum. herkese iyi akşamlar diliyorum.
canım bende bu ay almayı dusunuyorum ama ne zaman baslkıyacagımı bılmıyorum benımde bugun reglimin ıkıncı gunu eger ogrenırsen benıde bılgılendır canımmcımmm
iyi akşamlar canım.. bugün face de birbirimizi ekledik. sen de adını soyadını yazarsan ekleyebiliriz.. valla bende hepinizi çok seviyorum.. cidden çok iyi geldi burası bana da
folik asiti hamile kalmek isteyen herkes içebilir mii..doktara sormadan içsek sakıncası olur muu acaba.
folik asiti hamile kalmek isteyen herkes içebilir mii..doktara sormadan içsek sakıncası olur muu acaba.
kızlar öldüm bugun kasık ve bel agrısından bide karnımın içinde bi hareket var kalp çarpıntısı gibi yok artık falan diyorum kendime test yaptım negatif çıktı artık psikopata bağladım adet öncesi sonrası farketmiyo habire test yapıyorumama içimden bi ses hamilesin diyooooo biri şu sesi sustursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
napçam ya yedim kafayı
cnm ben şuan 9+3 günlük hamileyim doktora sorduğumda hamile kalmadan önce içilmesi daha iyi oluyormuş yani hamilelik düşündüğünde içmeye başlaya bilirsin bir sakıncası yok
evet canım ya nerelerdeydin face ekledik birbirimizi
güzelim ben face mi bi sorun olmuştu kapattım yeni bir tane açtığımda hemen haber vericem bol bol grşrz:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?