Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hiç gecikme yaşamıyorum düzenlidir yani ama burda okuduklarımdan sonra cesaret edemiorum yapmayada. geçen ay bi hafta varken dayanamamıştım şimdi 3 gün geçti hala bekliyorum

O zaman biraz daha bekle canım. Ne kadar düzenli olursa olsun kendimizi kaptırıp acaba diye düşünmeye başladık vücudumuz gebelik belirtileri vermeye başlıyor. Ve gecikmeler oluyor. Kendimizi kandırıyoruz yani. O yüzden ben sana biraz daha bekle derim. Üzülmemen için. Eğer varsa ve çıkmazsa üzüleceksin şimdiden. Yoksa da niye adet olamadım diye sıkıntıya gireceksin ki bu da bir sonraki ayı etkileyecek. Rahat ol. akışına bırak. Belirti arama hiç. Sakin sakin bekle bence bir kaç gün daha. İnşallah bebiş yoldadır...

canım çok değil aslında bu ikinci ayımız 1.5 yıllık evliyiz.28 yaşındayım beklemek istemiyorum artık.sen ne zamandır deniyosun ?

ayy canım bana gülecen ama ben daha 3 buçuk aylık evliyim ama korkuyorum sorunmu var diede hep düşünüyorum yaaa

aminnnn hepimize inşallah ben fazla aceleciyim o yüzden beklemeler ama çok acı veriyor çok zorlanıyorum ya:87:

Şimdiden kendini strese sokarsan birkaç ay sonrasını düşünemiyorum canım ya. Unutmaki olmamasının en büyük nedeni strestir.

Son düzenleme:

inşallah canım ya dediğin gibidir bi kasıklarımdaki batmalar aklıma getiriyorikidebir. gece bile uyanıorum ayaklarımı uzatınca batma oluyor öksürünce falan böyle olmamaıştı daha önce baş ağrısıda buna dahil bide 3 gün geçinceeee şeytan rahat durmuyor işte aklıma sokup duruyor acabamı die

Kızlar yaa bısey sorucam benım hatırlarsanız 17 gun gecıkme olmustu reglımde.suan reglımın ıkıncı gunu ama cok az oluyor yaa var yok arasında kesılıyor sankı gıbıme gelıyor (ve normalde 1,2,3 gunude az da olsa yıne yogun olurdumm ) nedendır acaba bu kadar gecıkmeden sonra dogalmıdır sızce normalde reglım 4 gun surer ama yınede azdan gelıyor dıye 5 gunu akşamı falan temızlenırım bayanlarrr yaa sızce neden olabılıur:26:

Canım bilmiyorum ama yapabileceğin en iyi şey beklemek. Eğer kesilirse dra gidersin. Ya da bi test daha yaparsın. Biliyorsun halk arasında üstüne görme derler. Ki bunu drlar implantasyon kanaması diyor ama o çok az oluyor. Ama bir çok kadın var bu şekilde adet görüp aynı zamanda hamile olan. Benim tanıdığım var mesela 3. ayda öğrendi hamile olduğunu. Her ay düzenli adet görmüş. Belirtisi de olmamış. Ayyy... İnşallah seninde öyle birşeydir. Umutlandırmak da istemiyorum seni tabiki. Sabret canım bakalım kesilecek mi?

kızlar önceki sayfaları okuyodum burayı kaçırdım pınarcım seni heveslendirmek istemem ama bence üstüne gözüküyosuuuuuuuuuuuuuun benim ablamada böyle olmuştu hoooooooopp çok şeker bi oğlu var

Son düzenleme:
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04/02/2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ceronika 03.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*melsss 27.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
* niserdarhan 29.01.2011
*_CandaS_ 31.01.2011
*gulse84 31.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*

Son düzenleme:

benimde bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması çok az bişi oluyo ama üstüne görme dediklerinde döllenmeden sonraki adet kanaması oluyomuş.. inşallah üstüne görmedir pınarcımm yaa inşallahhh.. eğer kesilirse hemen doktora tamam mı hayırlısı inşallah kuzumm

kızlar önceki sayfaları okuyodum burayı kaçırdım pınarcım seni heveslendirmek istemem ama bence üstüne gözüküyosuuuuuuuuuuuuuun Benim ablamada böyle olmuştu hoooooooopp çok şeker bi oğlu var

pınarcım seninde beklenen adet tarihini yazalım hala eskisinde kalmış canım..

evet bende daha once üstüne görmeyle ilgili bişeyler okumustum biliyorum ama zannetmiyorum ne bilim imkansızzz dun 3 kere kalktım uyamadım dogrudürüst agrımda oyle yoktu ama ne bılım cok kaltımm test te gerek yok bence bula bula benımı bulacak bu ustune gorme ne bılım kafam karıstıı yaa amannn canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedimm nedendır acaba benımde aklıma geldı ama nerdeeee

Melss canım bu arada beklenmeyen adet tarihimm 01.02.2011 (gercı nasıl olucak anlamadım ortalama tarihhh

canım inşallah üstüne görmedir diye umuyorum benim arkadaşım 5 aya kadar hiç farkına varmadı 5 ay boyunca normal adet olmuştu kilo aldığını sanıyordu belli de olmuyordu en sonunda kasıklarım ağrıyor diye doktora gitti ki bi baktılar 5 aylık hamile şimdi 3 yaşında oğlu hala güleriz o günlere inşallah seninde öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…