cnm hadi inş... 2 günde bir ilişkiye gir.. mümkünse sabah erken saatte girin ama bu işi çocuk için değil ( yani gerçekten istediğiniz için) birlikte olun.. mutlaka ayaklarını biryere daya yarım saat .. altınada yastıkla kalçana takviy yap.. ben bunların hepsini yaptım.. adetim geçeli 7.gün bugün...meraktan ölcem artık...
sağol canım yapacağım bu dediğini. allah inş. hepimize bu hayırı haberi öğrenmeyi nasip eder.
bu arada şimdi tv de gördüm defne joy foster vefat etmiş. şok oldumallah rahmet eylesin.
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
7.günüm halen gelen -giden yok.. sabah eczane kapalıydı test alamadım.. çok affedersiniz bacaklarım ve popom sanki kilometrelerce koşmuş ve kas kesmişim gibi ağrıyor..
adet olcak gibi sancım var.. bugün sütyenimi zor taktım.. uçlarına zaten dokunamıyorum...
allahım.... meleğim yoldamı acaba??
İnşallah canım inşallah yoldadır. İşyerinin yakınlarında eczane yok mu gitsen alsan?
İnşallah canım inşallah yoldadır. İşyerinin yakınlarında eczane yok mu gitsen alsan?
Kızlar akşam test yaptım. 5 dakika sonra evden çıktık 1-2 saat sonra geldiğimde silik bir çizgi vardı. Ben daha önceki hamileliyimi böyle öğrenmiştim ama aradan zaman geçti diye de güvenmek istemiyorum teste 2 gün kaldı artık yeniden yaparım o zaman ama ne olduğunu anlamaya çalışıyorumm
çok üzüldüm. defneye... sanki evden biri öldü.. niye öldü nasıl öldü.. küçücük oğlu var ne olcak...
cnm eczane varda.. beklesemmi acaba bugünde.. gidip alıp yapımmı bilemedim.. tadım kaçtı bugün benim...
Kızlar akşam test yaptım. 5 dakika sonra evden çıktık 1-2 saat sonra geldiğimde silik bir çizgi vardı. Ben daha önceki hamileliyimi böyle öğrenmiştim ama aradan zaman geçti diye de güvenmek istemiyorum teste 2 gün kaldı artık yeniden yaparım o zaman ama ne olduğunu anlamaya çalışıyorumm
günaydınnn kızlarrrrrrrr. pozitif günler hepimize inşallah
raporumu vereyim; dün akşam üstü yine karın bel sancıları başladı. geceye kadar artarak devam etti. ağrıdan uyuyamadım resmen.. hani adetin ilk geldiği zamandır da tam olamıyosundur aynen öyle bi ağrı.. yani sökülcem, sökülemiyorum sanki.. her adet zamanı böyle ağrı olduğunda ne söylenirdim, sinir olurdum.. dün akşam aynı ağrıda gık diyemedim, yaa mercimek varsa diye, Allahın sopası işte
sağol canım yapacağım bu dediğini. allah inş. hepimize bu hayırı haberi öğrenmeyi nasip eder.
bu arada şimdi tv de gördüm defne joy foster vefat etmiş. şok oldumallah rahmet eylesin.
günaydın kızlar, nasılsınız,ben doktorla konuştum tsh değerlerinin düzelmesini bekle diyor,21. gün kontrole gidecem,ölçtürmek için düzelmemişse erteleyecez çalışmaları,öyle işte,adım kalsın yine de listede 15 inde kontrole gidecem düzelmişse ogün başlayacam 9-16 arası verimli günler,ama kısmetse yine olur,% 90 olur diyo doktor tsh düzelirse,çünkü diğer hormonlarım % 100 müş,İNŞ. OLUR,aLLAH HEPİMİZİN KALBİNE GÖRE VERSİN
gidiyorum eczaneye kızlar.. haydi bakalım..
İnşallah şeker inşallah mercimek vardır. Tez zamanda bize güzel haberlerini verirsin
Şekerim inşallah hamilesindir. Emin değilsen bu sabah tekrarlasaydın keşke testi.
gidiyorum eczaneye kızlar.. haydi bakalım..
BAT a mı 2 gün kaldı.. akşam yapılan testense sabah yapılanı daha net çıkıyo.. ayyy inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?