Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol canım yapacağım bu dediğini. allah inş. hepimize bu hayırı haberi öğrenmeyi nasip eder.
bu arada şimdi tv de gördüm defne joy foster vefat etmiş. şok oldum allah rahmet eylesin.

sağol canım yapacağım bu dediğini. allah inş. hepimize bu hayırı haberi öğrenmeyi nasip eder.
bu arada şimdi tv de gördüm defne joy foster vefat etmiş. şok oldum allah rahmet eylesin.

bende şoktayım ağladım resmen çok ama çok üzüldüm.. ne oldu acaba?
show tv haberi aradım.. doğruladılar.. araştırılıyormuş şu anda..

günaydın kızlar, nasılsınız,ben doktorla konuştum tsh değerlerinin düzelmesini bekle diyor,21. gün kontrole gidecem,ölçtürmek için düzelmemişse erteleyecez çalışmaları,öyle işte,adım kalsın yine de listede 15 inde kontrole gidecem düzelmişse ogün başlayacam 9-16 arası verimli günler,ama kısmetse yine olur,% 90 olur diyo doktor tsh düzelirse,çünkü diğer hormonlarım % 100 müş,İNŞ. OLUR,aLLAH HEPİMİZİN KALBİNE GÖRE VERSİN

İnşallah canım inşallah yoldadır. İşyerinin yakınlarında eczane yok mu gitsen alsan?

İnşallah canım inşallah yoldadır. İşyerinin yakınlarında eczane yok mu gitsen alsan?

çok üzüldüm. defneye... sanki evden biri öldü.. niye öldü nasıl öldü.. küçücük oğlu var ne olcak...

cnm eczane varda.. beklesemmi acaba bugünde.. gidip alıp yapımmı bilemedim.. tadım kaçtı bugün benim...

Kızlar akşam test yaptım. 5 dakika sonra evden çıktık 1-2 saat sonra geldiğimde silik bir çizgi vardı. Ben daha önceki hamileliyimi böyle öğrenmiştim ama aradan zaman geçti diye de güvenmek istemiyorum teste 2 gün kaldı artık yeniden yaparım o zaman ama ne olduğunu anlamaya çalışıyorumm

günaydınnn kızlarrrrrrrr. pozitif günler hepimize inşallah
raporumu vereyim; dün akşam üstü yine karın bel sancıları başladı. geceye kadar artarak devam etti. ağrıdan uyuyamadım resmen.. hani adetin ilk geldiği zamandır da tam olamıyosundur aynen öyle bi ağrı.. yani sökülcem, sökülemiyorum sanki.. her adet zamanı böyle ağrı olduğunda ne söylenirdim, sinir olurdum.. dün akşam aynı ağrıda gık diyemedim, yaa mercimek varsa diye, Allahın sopası işte

hayırlı olsun canım şimdiden :79::79:

Canım valla benim de ilk işyerimden arkadaşım söyledi. Asparagas olduğunu düşündüm ama gerçekmiş anladığım kadarıyla. Yazık oldu ben de çok üzüldüm. Neden oldu acaba? Yazık 1,5 yaşında oğlu var sanırım.. Ona da çok üzüldüm..

Alıp yapsana yaaaa merak etmiyor musun? Dün silik çıktıysa bugün daha belirgin çıkacaktır muhtemelen. Yani en azından yarın sabah yaparsın sen al da testini.

Şekerim inşallah hamilesindir. Emin değilsen bu sabah tekrarlasaydın keşke testi.

İnşallah şeker inşallah mercimek vardır. Tez zamanda bize güzel haberlerini verirsin

aaaaaaaaaaaa inanamıyorum yaa ciddi mi.. ayyy ben ona bayılırdım yaa allah rahmet eylesin(bu sözü defneye söylemek ne garip geliyo)

inşallah yüksek çıkar tsh canımm

İnşallah şeker inşallah mercimek vardır. Tez zamanda bize güzel haberlerini verirsin

inşallah canım yaa. ama benim BATa daha 1 hafta var. bi de geçmesini beklicem.. yani varsa eğer anca 10 gün sonra öğrenebilcez bu ağrılar hep böyle devam ederse ben çatlıcam galiba o zamana kadar

Şekerim inşallah hamilesindir. Emin değilsen bu sabah tekrarlasaydın keşke testi.

Canım daha 2 gün var regl olmama kendimi hem iyi hem kötü hissettim. Aslında konuyla ilgili ne kadarda bilinçli olsak bazen yetmiyo işte. O kadar çok istiyorumki artık. İnşallah ömrümün sahibi gelir yanımıza artık.

BAT a mı 2 gün kaldı.. akşam yapılan testense sabah yapılanı daha net çıkıyo.. ayyy inşallah hamilesindir canım

BAT a mı 2 gün kaldı.. akşam yapılan testense sabah yapılanı daha net çıkıyo.. ayyy inşallah hamilesindir canım

Canım benim tam 1 ay adet döngüm. Ocak 2sinde düşük yaptım. 24 ünde test yapmıştım negatif çıktı. Şimdi ayın 1 inde yaptığım testte böyle silik bir çizgi gördüm ya yine mutlu oldum. Düşükten sonra normal adet döngüsü gibi hesaplarsak 2 gün var. Gögüs uçlarımı bırak dar bady giyince bile acıyo gögüslerim valla. İnşallah hamileyimdir. Ben 1 ay sonra 22 yaşımı doldurucam ama 3 seneden fazla oldu evliliğim. Evlendiğimin ilk ayı hamile kaldım 8 haftalıkken düşük oldu. Üzerine yeni hamile kalmıştım oda düştü nedenide yok. Ben artık bu ay kendimi hazırladım zaten, sigarayı bıraktım, pekmez vs gibi vucuda faydalı şeylere başladım. Süt peynir vs bunları tüketiyorum.Hamile değilsemde önümüzdeki ay soğan kürüne başlıcam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…