Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

CANDAS hanım geçmiş olsunn.inşş bebişiniz en kısa sürede olur ve Allah tamamına erdirirr..
çok saol canım, inş hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun.ve de sağlıklı.
canım allah tamamına erdirsin, yolun hayırlı olsun sağlıklı olsun inş.
canım kötü bi tecrübe olablme ihtimalini eşine hatırlatarak bence sadece ikiniz bilin.Biz ilkinde hemn herkese yaydık, yaydıktan 4 hafta sonrada aldılar.hem stressiz geçirin ilk 3 ayı derim ben.
tsh yüksek zaten 5.7 düşmesi lazım,troit az çalışıyomuş, yani hipotroit

canım sen hamileydin değil mi?

BEN SANIRIM HAMİLE DEĞİLİM..

biraz önce ki testte silik çizgi bile yok.... markası farklı dünkünden.. ne olcak anlamadım.. ben en iyisi beklimm ben.. onu da diyorum ama bekleyemiyorum... off yaa.. bu ne şimdi.. :18:

1 dk... çok silik çıktı yine.. ayyy....

Handecim bence istanbula düğüne gelmeden önce kan testi yaptırıp kesin öğrenmen lazım.. ona göre dikkat edersin hareketlerine

İyiyiz sen nasılsın Candaş
bende iyi gibiyim, çok canım sıkkın.Eşiminde tayini olmuyo zaten, keşke diyorum hamilelik olsada yanına gitmeme sebep doğsa

1 dk... çok silik çıktı yine.. ayyy....
canım bence sen hamilesin ve de geç döllenme, bugün yada yarın özelden kan testi ver derim.
anladım canım tiroitte hamile kalmayı etkiliyor galiba, inş en yakın zamanda bebeğin gelir kucağına ya...
Silik 2.çizgi çıktııı... Aayyy allahım ne olcak böle hergün hergün merak heyecan...

test yaptır bak göreceksin sen hamişsin.

kızlaaar yarenhande hamileee

dur bakalım şekerim .. Inşş hayırlısı olur... Ama dünden daha belli bir silik çıktı ben hemen control çizgisi çıkınca baktım yoktu.. Sonra elimi yıkadım pc nin başına geldim size yazarken çıktı ...

Dahada heyecanlandım..

canım çok sevindim hayırlı olsunn burda herkes teker teker hayallerine kavuşuo ne mutlu

darısı hepimize inş canım, bişey sorcam seni üzmezsem? kısa sürdü mutluluğum yazmışsın ya düşük mü yaptın sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…