inşallah yüksek çıkar tsh canımm
tsh yüksek zaten 5.7 düşmesi lazım,troit az çalışıyomuş, yani hipotroit
çok saol canım, inş hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun.ve de sağlıklı.CANDAS hanım geçmiş olsunn.inşş bebişiniz en kısa sürede olur ve Allah tamamına erdirirr..
canım allah tamamına erdirsin, yolun hayırlı olsun sağlıklı olsun inş.ben adetim geçtikten 5 gün sonra idrar testi yaptırdım ama sonuç negatifti..daha sonra 10. gün tekrar idrar testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı..ben de hemen kan testi yaptımaya gittim sonuç 275 çıktı..10 gün adet geikmesinde normalde daha yüksek çıkması gerekirmiş 1000 falan...yani benim ki geç döllenmeymişş..sizinkide öyle olabilirr..
canım kötü bi tecrübe olablme ihtimalini eşine hatırlatarak bence sadece ikiniz bilin.Biz ilkinde hemn herkese yaydık, yaydıktan 4 hafta sonrada aldılar.hem stressiz geçirin ilk 3 ayı derim ben.aaa halaları çok kıymetlii... mutlaka söyler..en iyisi dr ile güzünü korkutmak.. halalar öğrensin ama kimsye demesinler sorun orda.. ben nasıl teyzem bilsin isitosam onlarında bilmek hakkı ama yayarlar heyecanla..
dr..ile kocam arasında sağlam korkutucu bir tablo lazım olcak o zaman bebiş varsa:)
tsh yüksek zaten 5.7 düşmesi lazım,troit az çalışıyomuş, yani hipotroit
bu arada herkese günaydınlar, nasılsınız ?
BEN SANIRIM HAMİLE DEĞİLİM..
biraz önce ki testte silik çizgi bile yok.... markası farklı dünkünden.. ne olcak anlamadım.. ben en iyisi beklimm ben.. onu da diyorum ama bekleyemiyorum... off yaa.. bu ne şimdi.. :18:
bu arada herkese günaydınlar, nasılsınız ?
BEN SANIRIM HAMİLE DEĞİLİM..
biraz önce ki testte silik çizgi bile yok.... markası farklı dünkünden.. ne olcak anlamadım.. ben en iyisi beklimm ben.. onu da diyorum ama bekleyemiyorum... off yaa.. bu ne şimdi.. :18:
Silik 2.çizgi çıktııı... Aayyy allahım ne olcak böle hergün hergün merak heyecan...
Silik 2.çizgi çıktııı... Aayyy allahım ne olcak böle hergün hergün merak heyecan...
bende iyi gibiyim, çok canım sıkkın.Eşiminde tayini olmuyo zaten, keşke diyorum hamilelik olsada yanına gitmeme sebep doğsaİyiyiz sen nasılsın Candaş
canım bence sen hamilesin ve de geç döllenme, bugün yada yarın özelden kan testi ver derim.
1 dk... çok silik çıktı yine.. ayyy....
anladım canım tiroitte hamile kalmayı etkiliyor galiba, inş en yakın zamanda bebeğin gelir kucağına ya...yok canım ya geçen ay 1-2 haftalıkken gitmişti adet kanamsıyla o da troitten olabilirmiş,bu ay da kalamadım,toplam 3,5 aydır uğraşıyoz,troitin az çalıştığnı yeni öğrendim 1 haftadır ilaç kullanıyom
kızlaaar yarenhande hamileee
canım çok sevindim hayırlı olsunn burda herkes teker teker hayallerine kavuşuo ne mutlu
şekerle ben yarın sabah mı vereyim kanı şimdimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?