darısı hepimize inş canım, bişey sorcam seni üzmezsem? kısa sürdü mutluluğum yazmışsın ya düşük mü yaptın sende ?
Bence şimdi versen çıkar. Benim hep 2.ci çizgi silik çıkmıştı aynı gün kan testi de çıkmıştı.
Ben kan sonucunu almadan emin olmayacağım kızla.. şu anda şaşkınım sadece sevinemiyorum.. O kadar test yaptım hep negatif çıktıki emin olamıyorum..
Kanı bugün şimdi mi verim.. Yarın sabah mı sizce?
canım benimde sabah idrarda ikinci çizgi silikti öğlende hemen kan verdim ve kanda çıktı o silik olmasına rağmen 4 haftalıktı
sen bilirsin şeker. Hakkında hayırlısı olsun.
aminnn darısıda hepimize inş :)handecim tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin
bence yarın sabah verme, öğlen yada akşam bile verebilrsin.Eşine bahsettin mi bu durumdan ?şekerle ben yarın sabah mı vereyim kanı şimdimi??
canım inş en yakın zamanda tekrar yaşarsın bu güzel duyguyu, ve inş sonuna dek sağlıkla gider hayırlı evlat olur size... Benim de kürtajım var beebkler gelişemedi, kalpleri atmadı.ben ilk etepta üzülmedim açıkçası çünkü o dönem bir akrabımız vefat etmişti bebeği 47 günlüktü, bi arkadaşım skat kaldı derken kendi derdimi unuttum.Dün ilkkez bu kadar üzüldüğümü farkettim.adetimde 2 gün geçti ama ben hamile olduğumu sanmıyorum.ümitle ve sağlıkla hayırla gelmesni bekliyorum.ewet canım bende burda u güzel heyecanı dakika dakika anlatan insanlardan biriydim ocak 20 ve 24 arası ayy kasığım ağırdı ay canım ekşi çekti falan die çok güzel muhabbetlerdi.ama maalesef bebeğim gelişmemiş ve kimyasal düşük geçirdim yani 4 gün hamilelik duygusu yaşayıp binlerce hayale imzamı attım.ve ayın 28inde düşürdüm..şimdi doktorum kimyasal olduu için cinsel rejim vermedi istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi ama ben psikolojik olarak hazır değilim.biraz ara verdim .ama hala burasını takip ediorum hamile haberlerine çok seviniorum allah isteyen herkese nasip etsin..burdaki arkadaşlık muhabbet çok rahatlatıo insanı iyiki varsınız
Ben kan sonucunu almadan emin olmayacağım kızla.. şu anda şaşkınım sadece sevinemiyorum.. O kadar test yaptım hep negatif çıktıki emin olamıyorum..
Kanı bugün şimdi mi verim.. Yarın sabah mı sizce?
canım senin kaç gün geçti ?canım kan ver bence hemen. Sen hamişsen bende 2 gün beklemiycem bende kan vericem :)
canım düşüncelerinde çok haklısın öncelike, ama eğer gebeysen teste bile düşmüş ki kanda çıkmama ihtimali yoktur artık + yaptığın testler farklı markalarda olduğu için güvenilirliği yüksek bence.bugünde beklicem kızlar... Yarın sabah evde ilk idrarla bir test daha yaparım.. Işe gelirken kan veririm.. 1 saatte çıkıo netten öğrenebiliyorum..
Daha sağlıklı olur bence.. Eğer hamile isem bir kez daha negatif duymak istemiyorum..
dr nededi sana minecimm??nasıl geçti.. Gördünmü bebişini..
canım bugün 5te gideceğim doktora. çok heyecanlıyım ben de. Bakalım neler diyecek
canım bugün 5te gideceğim doktora. Çok heyecanlıyım ben de. Bakalım neler diyecek
bence yarın sabah verme, öğlen yada akşam bile verebilrsin.Eşine bahsettin mi bu durumdan ?
bugün ver bence.zaten 2 saate sonuç çıkıyor, canım sen ank.da ne tarafta oturuyosun? Şimdi tatildesin galiba ?
anladım canım artık sen nasıl istersen öyle yap, hayırlısı inş.ve dilerimki bu saatten sonra negatif bi sonuçla karşılaşmazsın.her ne kadar 2 duruma hazırlıklıda olsan 2 pozitiftan sonraki negatif seni sarsar.pozitif olması dileğimle.CANIM EŞİME DEMEDİM.. TELEFONDA ÖĞRENSİN İSTEMİYORUM.. YÜZÜNÜ VE NASIL TEPKİ VERECEĞİNİ MERAK EDİYORUM. BENİM Kİ SEVİNİR AMA ÖLE HAVALARA UÇACAK BİR MİZACI YOKTUR.. O YÜZDEN YANINDA OLMAK İSTİYORUM...
BEN ANKARADA ERYAMAN DA OTUUYORM CİNNAH TA ÇALIŞIYORUM CNM.. İŞTEYİM ŞU ANDA.. TATİLDE DEĞİLİM ŞEKERİM..
KAN VERME KONUSUNDA KARARSIZIM ÇOK...
KIZLAR SİZ SİZ OLUN SABREDİN.. ADETİNİZ 7 GÜN GEÇMEDEN TEST FALAN YAPMAYIN.. BAKIN BEN.. ŞU AN HAMİLEYSEM BİLE ARTIK KORKUYORUM KAN VERMEYE.. 3 KERE NEGATİF ÇIKTI..
BEKLEMEK EN DOĞRUSU..
rica ederim canım, bende teşekkür ederim.candaş teşekkür ederim canım ilgin için sanada çok geçmiş olsun
canım bugün 5te gideceğim doktora. Çok heyecanlıyım ben de. Bakalım neler diyecek
anladım canım artık sen nasıl istersen öyle yap, hayırlısı inş.ve dilerimki bu saatten sonra negatif bi sonuçla karşılaşmazsın.her ne kadar 2 duruma hazırlıklıda olsan 2 pozitiftan sonraki negatif seni sarsar.pozitif olması dileğimle.
Eşin dün ki silik çizgi olayınıda bilmiyor öye değilmi?tam süpriz olcak desene :))
ben seni öğretmensin diye biliyodum ondan tatildesin sanmıştım, kız mesafede çok uzakmış allah kolaylık versin sana gidş gelişte.
EŞİM BİLMİO.. SADECE HALEN REGL OLMADIĞIMI BİLİO...KISMET HAYIRLISI DİYOR.. SNIRIM HENÜZ KONDURAMIO O DA BENİM GİBİ.. MESAFEYE GELİNCE BEN İSTANBULDAN ALIŞIĞIM CNM.. ÇENGELKÖYDE OTURUYORDUM 1.LEVENTTE İŞE GİDİP GELİYORDUM.. BURDAKİ MESAFE VE TRAFİK İSTANBULUN YANINDA SİNEK VIZILTISI GİBİ GELİO:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?