EŞİM BİLMİO.. SADECE HALEN REGL OLMADIĞIMI BİLİO...KISMET HAYIRLISI DİYOR.. SNIRIM HENÜZ KONDURAMIO O DA BENİM GİBİ.. MESAFEYE GELİNCE BEN İSTANBULDAN ALIŞIĞIM CNM.. ÇENGELKÖYDE OTURUYORDUM 1.LEVENTTE İŞE GİDİP GELİYORDUM.. BURDAKİ MESAFE VE TRAFİK İSTANBULUN YANINDA SİNEK VIZILTISI GİBİ GELİO:)
canım seninki kaç haftalık şimdi ?
Ben kan sonucunu almadan emin olmayacağım kızla.. şu anda şaşkınım sadece sevinemiyorum.. O kadar test yaptım hep negatif çıktıki emin olamıyorum..
Kanı bugün şimdi mi verim.. Yarın sabah mı sizce?
Canım benim tam 1 ay adet döngüm. Ocak 2sinde düşük yaptım. 24 ünde test yapmıştım negatif çıktı. Şimdi ayın 1 inde yaptığım testte böyle silik bir çizgi gördüm ya yine mutlu oldum. Düşükten sonra normal adet döngüsü gibi hesaplarsak 2 gün var. Gögüs uçlarımı bırak dar bady giyince bile acıyo gögüslerim valla. İnşallah hamileyimdir. Ben 1 ay sonra 22 yaşımı doldurucam ama 3 seneden fazla oldu evliliğim. Evlendiğimin ilk ayı hamile kaldım 8 haftalıkken düşük oldu. Üzerine yeni hamile kalmıştım oda düştü nedenide yok. Ben artık bu ay kendimi hazırladım zaten, sigarayı bıraktım, pekmez vs gibi vucuda faydalı şeylere başladım. Süt peynir vs bunları tüketiyorum.Hamile değilsemde önümüzdeki ay soğan kürüne başlıcam zaten.
henüz bilmiyorum. Bugün akşamüstü ilk doktor kontrolüne gideceğim. Herhalde 5 haftalık falandır.
tsh yüksek zaten 5.7 düşmesi lazım,troit az çalışıyomuş, yani hipotroit
kızlar en erken hamile kalma günüm 8 ocak.. Ilk ihtimal o.. Son ihtimal 31 ocak(o daha testte çıkmaz) aralarda bir yerde hamile kaldıysam.. 2-3 haftalık falan dır dimi aşağı yukarı (eğer hamile isem)???
ben yükselmesi lazım gibi anladım.. bu değerlerin ne anlama geldiğini de bilmiyorum o yüzden yanıldım sanırım..
inşallah hayırlısıyla hamilesindir ve inşallah allah sağsalim kucağına almayı nasip eder canımmm
dur bakalım şekerim .. Inşş hayırlısı olur... Ama dünden daha belli bir silik çıktı ben hemen control çizgisi çıkınca baktım yoktu.. Sonra elimi yıkadım pc nin başına geldim size yazarken çıktı ...
Dahada heyecanlandım..
2-3 haftalıktır derken bizim hesapla doktor hesabıyla değil herhalde. Doktorlar 40 hafta hesabı yaptıklarından bir öndeki adet dönemini baz alarak haftayı belirliyorlar. Ben doktor hesabına göre 5 hafta dedim aslında 3 haftalık..
günaydın kızlar.bugün yine kırmızı kart yok ortalarda.iki gündür akşamları başlayan kasık,sırt ve bel ağrısı çekiyorum.geceleri artıyor ve hatta ağrıdan zor uyuyorum.ama göğüslerde bi değişme yok.sürekli adetim gelcekmiş gibi ağrılar yaşıyorum.böyle olup da göğüslerinde değişiklik olmayan var mı?
ben ben ben... hergün göğüslerimi kontrol ediyorum ama hiç bi büyüme,sızlama renk değişimi bişey yok. ama kasık ve bel ağrısı hat safhada.. kuş yuvamın ağzı kocaman oluyo kırmızılar indi incek gibi. bişeyler akıyo gibi oluyo ama akıntım bile yok. kupkuru.. dün akşam bende ağrıdan uyuyamadım..
aynı şikayetleri yaşıyoruz seninle arkadaşım..
doğru diosunda.. ben 8 inde çalışmaya başladım.. son adet tarihimi alırsa 5.hafta içinde olurum.. eğer hamileysem.. 29 aralık-29 ocak- bugün 2şubat...
peki 29 unda yapılan kan testim negatifti.. 4 günde mi çıkacak nbu şimdi?? kafam karıştı.. elim ayağım buz kesti.. korkuyorum kızlar?? bekliim diyorum ama çok zor bir durumdayım
inş sağlıklı ve sorunsuz bi, gebelik olur canım :)Henüz bilmiyorum. Bugün akşamüstü ilk doktor kontrolüne gideceğim. Herhalde 5 haftalık falandır.
canım seni üzmeyi kesinlikle istemem ama bişey diyeceğim.düşükten sonra gebelik hormonları 2 aya kadar vücuttan çıkmayabiliyormuş.çıkmadığındanda hamile gibi gösteriyormuş, senin kesin hamileliğini öğrenebilmen için 2 gün aralıklarla kan testi vermen gerekiyor, inş hamilesindir çünkü bu dönemde hamile kalanlarda epeyce var.arkasından kolay tutarmış yeni bebek:İnşallah canım. Artık çok istiyorum. Hala ona örgüler örüyorum. Kıyafetler alıyorum. İnşallah vardır artık iki günde bir test yapmaktan yoruldum. Sürekli onun varmış pskolojisiyle yaşayıp sonra yokmuş demekten yoruldum
canım benimde göğüste tık yok, ara ara kasık ve bel ağrısı çekiyorum, adetmi olcam hamilelik belirtisi anlayamıyorum çünkü ikisi birbirine çok benziyo.göğsü şişmeden hamile kalan varmııdır acaba, benimde 2 günüm geçti.günaydın kızlar.bugün yine kırmızı kart yok ortalarda.iki gündür akşamları başlayan kasık,sırt ve bel ağrısı çekiyorum.geceleri artıyor ve hatta ağrıdan zor uyuyorum.ama göğüslerde bi değişme yok.sürekli adetim gelcekmiş gibi ağrılar yaşıyorum.böyle olup da göğüslerinde değişiklik olmayan var mı?
ben ben ben... hergün göğüslerimi kontrol ediyorum ama hiç bi büyüme,sızlama renk değişimi bişey yok. ama kasık ve bel ağrısı hat safhada.. kuş yuvamın ağzı kocaman oluyo kırmızılar indi incek gibi. bişeyler akıyo gibi oluyo ama akıntım bile yok. kupkuru.. dün akşam bende ağrıdan uyuyamadım..
aynı şikayetleri yaşıyoruz seninle arkadaşım..
yalnız değilim çok sevindimbide kasık ağrım bacaklarıma vuruyo.ne iş anlamadım gitti.benim gecikmem 3 gün ama2gün önce test yaptım negatifti.senn kaç gün gecikti canım?
yalnız değilim çok sevindimbide kasık ağrım bacaklarıma vuruyo.ne iş anlamadım gitti.benim gecikmem 3 gün ama2gün önce test yaptım negatifti.senn kaç gün gecikti canım?
son adet tarihini almalarının sebebi dünya genelinde uygulanan ortak sistem olduğu içinmiş. yani doktorlar belli bişeye göre hareket etsin diye..( ayy anlatmasını da beceremedim ama anladın sen)
o yüzden 5 haftalık. ama geç döllenme olduysa anca bugün belli olması normal olabilir. stress yapma sakın.. sakin.. kendini hazır hissettiğinde kan testini vereceksin. orda netliğe kavuşacak hayırlısıyla.. derin nefes al, relax.. biz burdayız, yanındayız senin canım benimmm
doğru diosunda.. ben 8 inde çalışmaya başladım.. son adet tarihimi alırsa 5.hafta içinde olurum.. eğer hamileysem.. 29 aralık-29 ocak- bugün 2şubat...
peki 29 unda yapılan kan testim negatifti.. 4 günde mi çıkacak nbu şimdi?? kafam karıştı.. elim ayağım buz kesti.. korkuyorum kızlar?? bekliim diyorum ama çok zor bir durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?