Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım beta hcg 0 yazıyor yanlış görmüşüm demekki demiş eşime okadar umutlanmıştımki

offf yaa..
yanlış görmüşmüş.. ayy çok kızdım o doktora sahiden yaa salak mı o.. nası yanlış görüyo da öle bişi böylüyo..
canımmm moralini bozma sakın.. tekrar söylüyorum BATına daha 8 gün var.. o zamana kadar beklicez.. üzülmek yok tamam mı.. herşey bitmiş değil ki.. sabredicez biraz daha..

candas bu iki oldu. Mesajda diyorumki yakın zamanda düşük yaptığım bebeğimin testleriydi. Sen hiç okumuyomusun yazdıklarımızı. Mesajı bi daha okursan canım.
tatlım sen beni anlamıyosun galiba, moralin çok bozuk olduğu için böyle yazdım.Evet anladım düşükten sonra gitmişsin ve etkisin, vücttan atmış.Bende aynısını diyorum atmış olduğunu sen bile anlayabilirsin bunu da hamileliğine yor diyorum.Neyse ben fazla yorum yapmayım sena, anlaşamadık bi türlü.
canım beta hcg 0 yazıyor yanlış görmüşüm demekki demiş eşime okadar umutlanmıştımki

senin adetine 8 gün mü vardı canım ?

26 günde olurum hep geçen ay gecikmiştim 1 hafta kadar ama ondan önce hep dzenliydi adetlerim..

canım yumurtlaman için biraz erken sanki ama siz yine de bu akşam şansınızı deneyin. Aslında regl görene kadar tüm ay boyunca 2 günde 1 denemek lazım çünkü tam yumurtlama tarihini kestirmek zor bir şey.

canım sence hala ihtimal varmı yanımdaki bu aptal kağıtta kocaman bi 0 yazıyor böyle olan oluyormuki

aptal bencede.Drların çoğu gün geçemeden olan gebeliği söylemez, bazı kadınlar adet olduğunu sanarken bile düşük yaparmış.söylemesi bile hata, yazık ya kızın hevesini kırmış.tabi hayal kırıklığını o yaşamıyor.

son adet tarihin neydi canım,belki daha yenidir,çıkmamıştr,nası kese gözüküyo gibi, tuhaf ya

12 ocakta oldum 28 günde bir oluyorum yani 10 şubatta tekrar olacam banada gösterdi görüntüyü dondurdu bende daha çok ümitlendim ozaman acaba hala kana karışmamış olabilirmi ay

peki ordaki kese ne arkadaşlar ya hala umutlanayımmı anlamadımki belki kana karışmamıştırmı deyim ne deyipte içimi rahatlatayımki

daha kana karışmamış olabilir bence de.. BATa kadar umut var elbetteki..ki belirtiler de var BATa kadar beklicez. kırmızıları görmezsen hemen teste.. ama nolur başka bi doktora görün. ayy o doktora çok sinir oldum ben

evet canım 8 gün var ne olduki

12 ocakta oldum 28 günde bir oluyorum yani 10 şubatta tekrar olacam banada gösterdi görüntüyü dondurdu bende daha çok ümitlendim ozaman acaba hala kana karışmamış olabilirmi ay

canım eline çıktı olarak vermedimi tatlım. dur ben görüntüyü mbulursam benim düşük yaptığımınkini gösteriyim buna benziyomuydu

bekleyecem bakalım ama nasıl olur onu bilemem hayırlısı inşallah

evet canım 8 gün var ne olduki

dr lar günü geçmeden gebeliği söylemezlermiş, çünkü adet dönemi sandığımız sıralar bebek düşerebiliyormuşuz ondan dedim.Birde yumurtlaman eğer gecikecekse hala umut va. kimsi 14. günde değilde 20. günde yumurtlar mesela handenin ki öyle gibi.Moralini bozma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…