kesinlikle, ol desin yeter ki olmazlar oluyor.
canım hamilsein bence :)) tebrikler :)))
canım bence sende hamilesin, ilkinde hafif ikincide koyu.Düşük etkisiyle olsaydı tam tersi olurdu.Sana da tebrikler :)))
canım ben geçen ay ssk sız 9,67 ye aldım.
son adet tarihin ne zamandı canm ona göre yardımcı olabilirim sanaaay kızlar ara ara yumurtalıgıma agrı gırıyo yumurta mı olusuo sızce?
arkadaşlar yardımcı olun adetimden 5gün önce beta yaptırdım 20,8 çıktı adet günümde yani dünde yaptırdım betam 207.7 çıktı doktor normal dedi bende olan belirtiler şu üç gündür azaldı gögüslerime dokunulmazdı şu an o kadar değil belim o kadar ağrımıyor kasıklarımda ara ara ağrı var ama yine önceki kadar değil korkuyorum bi anormallik yoktur inşallah????? Yorumlarını bekliyorum lütfen
25 ocak canım satson adet tarihin ne zamandı canm ona göre yardımcı olabilirim sanaa
yok canım ya kanda mahvoldum sanki
arkadaşlar yardımcı olun adetimden 5gün önce beta yaptırdım 20,8 çıktı adet günümde yani dünde yaptırdım betam 207.7 çıktı doktor normal dedi bende olan belirtiler şu üç gündür azaldı gögüslerime dokunulmazdı şu an o kadar değil belim o kadar ağrımıyor kasıklarımda ara ara ağrı var ama yine önceki kadar değil korkuyorum bi anormallik yoktur inşallah????? Yorumlarını bekliyorum lütfen
25 ocak canım sat
dur hemen moralini bozma. doktor bişi görmese öyle demezdi. değerler nasıl, onları yaz bi bakalım beraber
25 ocak canım sat[/ EVET CANIM O SANCI YUMURTANN BÜYÜDÜĞÜNE İŞARET SANCIN ARTTIĞI ZAMAN VE BEYAZ AKINTINN BAŞLADIĞI ZAMAN YUMURTAN ÇATLİCAK CANM BUGÜNDEN BAŞLA GÜN AŞIRI İLİŞKİYEE HADİ HAYIRLISI BAKALIM
canım korkmana gerek yok. 10 gün sonra gidip bebişinin kesesini gör bence. Belirtiler bütün hamilelik boyunca devam etmez zaten, zaman zaman azalır sonra yeniden artar.
canım beta hcg 0 yazıyor yanlış görmüşüm demekki demiş eşime okadar umutlanmıştımki
26 günde olurum hep geçen ay gecikmiştim 1 hafta kadar ama ondan önce hep dzenliydi adetlerim..Biraz erken ama yumurtluyor olabilirsin. Kaç günde bir adet oluyorsun?
kan testinde kandaki bazı değerlere göre hamilelik belirleniyo. yani bi durumdan başka bi durumun sonucunu çıkarmaya çalışıyo. yani doktorun gördüğümü daha güvenilir bence de.. bi doktorunu arasana. o ne dicek bakalım. hem BATına daha 8 gün var. kanda daha değer yükselmemiş olabilir. sonradan değerler yükselebiliyo. canım üzme kendini sakın
katlana katlana gidio şeker bhcg değerleri. Anormallik yoktur sen merak etme içini ferah tut. Benim de ara ara kasık ağrılarım oluyor ama sürekli değil ve belli bir düzeni de yok
ay canım çok saol valla bende korktum hani acaba kimyasal gebelik mi düşmeye mi başlıyor diye gerçi daha dün çıktı 207 ama işte insan evham yapıyor :)
çok saolun kızlar hepiniz yazdınız cvp son adet tarihim 3 şubattı
nasıl yani,doktor neye göre dedi,kan testinden önce, galiba hamilesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?