canım eline çıktı olarak vermedimi tatlım. dur ben görüntüyü mbulursam benim düşük yaptığımınkini gösteriyim buna benziyomuydu
verdi canım kocaman kağıtta beta hcg 0 yazıyor altıda boş
dr lar günü geçmeden gebeliği söylemezlermiş, çünkü adet dönemi sandığımız sıralar bebek düşerebiliyormuşuz ondan dedim.Birde yumurtlaman eğer gecikecekse hala umut va. kimsi 14. günde değilde 20. günde yumurtlar mesela handenin ki öyle gibi.Moralini bozma yani.
ultrason görüntüsünü soruyorum tatlım test sonucunu değil. Ultrason görüntüsü senin gördüğün kesenin görüntüsünün çıktısını vermedimi
acaba ulturasonda bakıpta gördüğü ney olabilir oluşmaya başlamış sanki dedi hemşireyede gösterdi oda evet belli dedi ben dahada umutlandım offff kızlar offffffffffff
kocişkom da hasta bakalım napcaz
adetine 3 gün kala idrar testi yapıp çoook silik pembiş çizgi yakalayan varmı
Niye bana kimse cvp vermiyoooo
adetine 3 gün kala idrar testi yapıp çoook silik pembiş çizgi yakalayan varmı
Ya kızlar benimde ayın 8 inden beri göğüslerim belim ve kasıklarım ağrıyo sat 18 ocak ve 2 gün önce kasıklarımda çok fene sancı vardı ertesi günde yanma oldu acaba diyorum ama göğüslerim şiş değil sancı var çok fena ve bu sabah kramplar girdi göğüslerime :26::26: ama kimse bi yorum yapmıyooocanım ne yazdınki. Bugün burası niyeyse çok karışıyo ama :44:
Ya kızlar benimde ayın 8 inden beri göğüslerim belim ve kasıklarım ağrıyo sat 18 ocak ve 2 gün önce kasıklarımda çok fene sancı vardı ertesi günde yanma oldu acaba diyorum ama göğüslerim şiş değil sancı var çok fena ve bu sabah kramplar girdi göğüslerime :26::26: ama kimse bi yorum yapmıyooo
Ya kızlar benimde ayın 8 inden beri göğüslerim belim ve kasıklarım ağrıyo sat 18 ocak ve 2 gün önce kasıklarımda çok fene sancı vardı ertesi günde yanma oldu acaba diyorum ama göğüslerim şiş değil sancı var çok fena ve bu sabah kramplar girdi göğüslerime :26::26: ama kimse bi yorum yapmıyooo
canm yumurtlama dönemini geçtim ovulasyon testi kullandım bu ay yumurtlama dönemim geçti 2 gün önceydiTatlım belki yumurtlama gününde olabilirsin. Göğüslerin acıyomu dokunurken. Kasıkların falan öyle sancılanmalar belkide yumurtlama günün olduğu içindir. Adetine daha var çünkü şuan kan tahlili bile yaptırsan bebişle ilgili bişey çıkmaz.İlaç falan kullanma sakın ama. Dinlen birazda sıcak tut ayaklarını, 10 gün sonra falan kan tahlili yaptırırsın
canm yumurtlama dönemini geçtim ovulasyon testi kullandım bu ay yumurtlama dönemim geçti 2 gün önceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?