Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım eline çıktı olarak vermedimi tatlım. dur ben görüntüyü mbulursam benim düşük yaptığımınkini gösteriyim buna benziyomuydu

ay keşke bende attırmasaydım görüntüleri onlara bakıp ağlamaktan atmıştı eşim ama şimdi burada bir fikir olabilirdi çünkü benim hem geç döllenme hemde rahim kalınlaşmasından itibaren en baştan 10. haftaya kadar bütün görüntüleri vardıı

ayyyyhhhh.. bugün bi gariplik var havada galiba.. karışıklık günü gibi.. hadi kafaları dağıtalım..
ben diyorum ki, yaa dünkü oyuna devam edelim (kuş yuvası, bıdık, pıtırcık....) ya da başka bişey aklınıza gelenler neyse.. oyun oynayalım hadi

acaba ulturasonda bakıpta gördüğü ney olabilir oluşmaya başlamış sanki dedi hemşireyede gösterdi oda evet belli dedi ben dahada umutlandım offff kızlar offffffffffff

acaba ulturasonda bakıpta gördüğü ney olabilir oluşmaya başlamış sanki dedi hemşireyede gösterdi oda evet belli dedi ben dahada umutlandım offff kızlar offffffffffff

haklısın umutlanmakta bende osam umutlanırdım.Yani bilemiyorum ki ne olabilir, pek bilgim yoktur bu konularda.biraz daha bekle bakalım.Olmadı tekrar aynı dr a git neydi o zaman diye sor.

canım ne yazdınki. Bugün burası niyeyse çok karışıyo ama :44:
Ya kızlar benimde ayın 8 inden beri göğüslerim belim ve kasıklarım ağrıyo sat 18 ocak ve 2 gün önce kasıklarımda çok fene sancı vardı ertesi günde yanma oldu acaba diyorum ama göğüslerim şiş değil sancı var çok fena ve bu sabah kramplar girdi göğüslerime :26::26: ama kimse bi yorum yapmıyooo

Tatlım belki yumurtlama gününde olabilirsin. Göğüslerin acıyomu dokunurken. Kasıkların falan öyle sancılanmalar belkide yumurtlama günün olduğu içindir. Adetine daha var çünkü şuan kan tahlili bile yaptırsan bebişle ilgili bişey çıkmaz.İlaç falan kullanma sakın ama. Dinlen birazda sıcak tut ayaklarını, 10 gün sonra falan kan tahlili yaptırırsın

hıhh ben az önce görmüştüm yazdığını onu arıyodum. tarihleri oturtamadım bi türlü o yüzden yorum yapmamıştım ama..
8inde beri dediğin 8 ocaktan beri mi.. öyleyse 18 ocakta adet olmadan önce mi başladı ağrılar. SATtan 2 hafta sonra kasık ağrıları olması yaa yumurtlamanın ya da döllenmenin belirtisi olabilir..

canm yumurtlama dönemini geçtim ovulasyon testi kullandım bu ay yumurtlama dönemim geçti 2 gün önceydi

Selamlar kızlar... Geçmişi okuyayım dedim bi girdim çıkamadım...

Handecim tebrik ederim canım. Bence de hamilesin. En başından umutluydum zaten senden. Allah nazarlardan saklasın canım...

Sevil tatlım üzülme sen de şimdi. Sabret biraz. Hande de az sabretmedi yani. Kaç defa negatif çıktı değerleri de yine de üzülmedi pes etmedi. Bak şimdi sabrının meyvesini alıyor. Sen çok acele etmişsin doktora gitmekte. Daha 8 gün var diyorsun. Çok erken, tabiki çıkmaz varsa bile... Üzme tatlı canını bak, bebiş varsa ona zarar verirsin öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…