Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nazlıcımm inşallah seninde iyi haberini alıcaz canım.. yarın sabah bi daha test yapacakmışın.. ayyy yap yap.. bakalım bi daha.. belki koyu koyu çizgi olur.. inşallah

çok çok çok silikti, onun için sevinmedim ben bu sefer. Handeninki gibi olsa çizgi şimdi çoooktannn kan vermiştim sonuçlarını almıştım. Bebişimle yapıcaklarımın hayalini kuruyo olurdum.

marhabalar arkadaşlar... hande arkadaş sana da hayırlı olsun... ben yeni katıldım aranıza... bekliyorum bakalım ben de.... beklenmeyen güne daha 2 hafta var ama duramıyorum yerimde...

hoşgeldin tuğçe.. 2 hafta öncesinden seni yerinde durduramayan şey ne belirtiler neler..

inşş canım hayırlısı ile bu ay güzel haberler çok olacak sanki..

kızlar hamilelik belirtileri neler? benim göğüslerim büyüdü ama evlendikten sonra 4 kilo aldım ondan olabilirmi? her sabah kalktıgımda bogazım agrıyor kulagım tıkanık uyanıyorum karnımda şişkinlik var akıntım oluyor bazen bu aralar adet olmam gerekıyor ama duzensız adet oldugum ıcın pko var bende hamıle olup olmadıgımı bılmıyorum test alıcam negatif cıkar diye üzülüyorum baska ne gibi belirtileri var hamileliğin?

ilk haftalarda karın büyümüyo da aynı adetteki gibi bi şişkinlik oluyomuş.. rahim hamileliğe hazırlıyo kendini diye sanırım.. ben de seninle aynıyım; göğüslerde hiç bi değişim yok, akıntım yok ama bel ağrısı, kasıklardaki sancı felaket ve adetime daha 7 gün var.. ve ağrılarım geçen haftadan beri var. her gün başka bi hareket.. bi gün adet oldum olcam gibi, bi gün sol bel boşluğumda sancı, bi gün sol kasığımda batma, sonra yeniden bel karın ağrıları. her gün başak bi action.. yoruldum valla

4 kiloda farkeder mi bilmiyorum ama ben kilo aldığım zaman göğüslerim çok ağrıyodu. yeni ergen gibi dokunamıyodum.. adewt düzensizse test almak için biraz daha bekle derim.. yine de sen bilirsin canım.. inşallah Allah gönlüne göre versin

çok saol canım benim kocamla beni bi görseniz o nöbetten çıktı geldi da hiç uyumadı şükürler olsun ama şuna inanıyorum allah ol dedimi olur hep dua edin
kesinlikle, ol desin yeter ki olmazlar oluyor.
kızlar bakın bi bakalım.. çok uğraştım ancak bu kadar oluyor.. Bua rada başım dönmeye başladı...
canım hamilsein bence :)) tebrikler :)))
Eki Görüntüle 136639 Eki Görüntüle 136640

bak tatlım bunlarda benim yakın zamanki düşük yapmadan önceki testlerim. O silik olanda 2,5 haftalıktı bebişim. Koyu olanda 4
canım bence sende hamilesin, ilkinde hafif ikincide koyu.Düşük etkisiyle olsaydı tam tersi olurdu.Sana da tebrikler :)))
kızlar ben folic flus kullanmayı düşünüyorum bulunmuyormuş öyle duydum en son alan varmı eczaneden fiyatı nekadar:44:

canım ben geçen ay ssk sız 9,67 ye aldım.

Kızlar ne zaman kimyasal gebelik riski bitio bileniniz varmı.. Hani ben kan testini geç vereyim diyorum o riskide geçirmiş atlatmış olayım diye...

Ne dersiniz?

benim gibi olan varmı ya valla üzüntüden aglıyorum ulturasonda vardı ama kanda yok yazamıycam şuan allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…