nazlıcımm inşallah seninde iyi haberini alıcaz canım.. yarın sabah bi daha test yapacakmışın.. ayyy yap yap.. bakalım bi daha.. belki koyu koyu çizgi olur.. inşallah
marhabalar arkadaşlar... hande arkadaş sana da hayırlı olsun... ben yeni katıldım aranıza... bekliyorum bakalım ben de.... beklenmeyen güne daha 2 hafta var ama duramıyorum yerimde...
kızlar ben folic flus kullanmayı düşünüyorum bulunmuyormuş öyle duydum en son alan varmı eczaneden fiyatı nekadar:44:
canım benim bebeiş 4 ocakta düştü. Kısmetse yenisini bekliyoruz. Hatta dün akşam test yaptım çoook çoook silik çizgi çıktı. Ay ortasında negatifti kontrol etmiştik. Belki benim bebişde gelir. Ben hiç adet olmadan yeniden kalmak istiyodum. Bu ay bebiş için ne kadar sağlıklı şeyler varsa hepsinden yedim içtim sigarayıda bıraktım. Gelsin artık benimki de :)
inşş canım hayırlısı ile bu ay güzel haberler çok olacak sanki..
slm kızlar ben bişi sorucam ve psikolojim bozuldu artık sorular sorular aklımı kaçırıcam benm hastalığma 2 gün var bacaklarımda ağrı belimde ve kasıklarımda ağrı var hasta olucakmışım gibi ama karnım sanki anormal şiş kramp giriyor eğilirken zorlanıyorum ama göğüslerimde hiçbir büyüme yada ağrı yok sizce hamilemiyimdir(( bi de ilk haftalarda ilk aylarda karın hemen büyür mü?? lütfen bilen biri varsa yorum atsınn
kızlar hamilelik belirtileri neler? benim göğüslerim büyüdü ama evlendikten sonra 4 kilo aldım ondan olabilirmi? her sabah kalktıgımda bogazım agrıyor kulagım tıkanık uyanıyorum karnımda şişkinlik var akıntım oluyor bazen bu aralar adet olmam gerekıyor ama duzensız adet oldugum ıcın pko var bende hamıle olup olmadıgımı bılmıyorum test alıcam negatif cıkar diye üzülüyorum baska ne gibi belirtileri var hamileliğin?
kesinlikle, ol desin yeter ki olmazlar oluyor.çok saol canım benim kocamla beni bi görseniz o nöbetten çıktı geldi da hiç uyumadı şükürler olsun ama şuna inanıyorum allah ol dedimi olur hep dua edin
canım hamilsein bence :)) tebrikler :)))kızlar bakın bi bakalım.. çok uğraştım ancak bu kadar oluyor.. Bua rada başım dönmeye başladı...
canım bence sende hamilesin, ilkinde hafif ikincide koyu.Düşük etkisiyle olsaydı tam tersi olurdu.Sana da tebrikler :)))Eki Görüntüle 136639 Eki Görüntüle 136640
bak tatlım bunlarda benim yakın zamanki düşük yapmadan önceki testlerim. O silik olanda 2,5 haftalıktı bebişim. Koyu olanda 4
kızlar ben folic flus kullanmayı düşünüyorum bulunmuyormuş öyle duydum en son alan varmı eczaneden fiyatı nekadar:44:
Kızlar ne zaman kimyasal gebelik riski bitio bileniniz varmı.. Hani ben kan testini geç vereyim diyorum o riskide geçirmiş atlatmış olayım diye...
Ne dersiniz?
kızlar sevil nere kayboldu.. onun kan testi sonucu 2de mi belli olacaktı. merak ettim şimdi..
ya kızlar kanda gözükmemiş niye böyle olduki ya yıkıldım birden
yok canım ya kanda mahvoldum sanki
yok canım ya kanda mahvoldum sanki
ultrasonda varsa sorun yok,bazen ne kanda ne de idrarda çıkmayabiliyormuş,günün geçmişmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?