inattan değil korkudan o canım.. erkenden testleri yapıp negatifleri yiyince.. şimdide silikte olsa çizgiyi görünce ya kanda çıkmazsa korkusundan:))
Selamlar kızlar...Geçmişi okuyayım dedim bi girdim çıkamadım...
Handecim tebrik ederim canım. Bence de hamilesin. En başından umutluydum zaten senden. Allah nazarlardan saklasın canım...
Sevil tatlım üzülme sen de şimdi. Sabret biraz. Hande de az sabretmedi yani. Kaç defa negatif çıktı değerleri de yine de üzülmedi pes etmedi. Bak şimdi sabrının meyvesini alıyor. Sen çok acele etmişsin doktora gitmekte. Daha 8 gün var diyorsun. Çok erken, tabiki çıkmaz varsa bile... Üzme tatlı canını bak, bebiş varsa ona zarar verirsin öyle.
yok canım ya erken davranıp kan testi vermiştim ama baya erken negatif çıkmıştı dedim nasılsa çıkmaz diye evde olan testi yaptım hafif pembe çıktı bundan önceki gebeliğimde böle hafif çıkmıştı gene senin ki belli oluyor benim daha az görünüyo umarım gerçektit çünkü bu ay 2 idrar bi kan tesi verdim 1 pozitif 2 negatif çıktıhamile değilim galiba
varmı dersin canım ya olsa kanda çıkardı ama kocama sarılıp bi güzel ağladım şimdide sustum ben hemen çöküyorum hande inşallah saglıkla dünyaya getirir bana bişey deyinde ümitleneyim kızlar yaaaa
canım kanda negatif idrarda pozitifmi çıktı
canım kanda negatif idrarda pozitifmi çıktı
ewet 3 gün önce pazar günü
sevser rica etsem adetin kaç gün geçti.. hangi günlerde hangi testleri yaptın ayrıntılı bi yazarmısın lütfen..
çok erken yaptığım kan tahlilim negatif demiş canım.
bugün burda hiçbirimiz birbirimizi anlamadık.
8 ay oldu yani artık dayanamadım. doktora gidiyorum sonunda. pazartesi günü için randevu aldım.
en azından içim rahat eder. kötü bişey varsada erkenden müdahale olur. birde folik asit hiç kullanmadım onu soracağım.
ewet 3 gün önce pazar günü[/QUOT
kan testini sat den kaç gün sonra yaptın,idrar testini hangi gün
sabr et bekle.. önce hayırlısını dile. ben kendi içimdeki sesi hep hayırlısı idye diye bastırmaya çalıştım halen ısrar ediolar bak kan ver diye halenhayırlısı diyorum...
herşey sabr canım.. ama kanın düşük olabilir.. bendede 5 gün önce kanda 0 çıktı.. dün bugün idrarda silik çıktı.. halen emin değilim...
kan testini sat den kaç gün sonra yaptın,idrar testini hangi gün
tabiki canım benim adet daha geçmedi ben enfeksiyona baktırmaya gittim dr ilaç verecekti bende gebelik olabilir korunmuyoruz dedim oda ozaman içeri geç ulturasonda bakalım dedi baktı bişey gördüki gözün aydın galiba gebasin bak bişeyler var dedi yanında çalışan hemşireyide çagırdı oda baktı evet bişeyler var galiba ama daha adete çok olduğu için belli olmuyor dedi dr da ozaman kan verde kesinleştirelim dedi verdim 0 çıktı çok şaşırdım anneme falan söylemiştim ben 28 günde bir olurum yani ğeçen ay 12 sinde bu ayda 10 unda olacam ay o gözüken ne ki acaba ben hamilemiyim ne dersin tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
adetten 6 gün önce yaptırdım sonuç 0.03 çıktı bugun idrar yaptım çok silik çıktı ama ben hamile değilim inanmıyorum yani kanda görmeden kimyasalda olabilir daha önce yasamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?