Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inattan değil korkudan o canım.. erkenden testleri yapıp negatifleri yiyince.. şimdide silikte olsa çizgiyi görünce ya kanda çıkmazsa korkusundan:))

handecim seni listenin en altına alıyordum o kadar umutluyum ki senden kesin gözüyle bakıyorum inşallah cuma günü verirsin en kesin en güzel müjdeyi bize..

varmı dersin canım ya olsa kanda çıkardı ama kocama sarılıp bi güzel ağladım şimdide sustum ben hemen çöküyorum hande inşallah saglıkla dünyaya getirir bana bişey deyinde ümitleneyim kızlar yaaaa

canım kanda negatif idrarda pozitifmi çıktı

8 ay oldu yani artık dayanamadım. doktora gidiyorum sonunda. pazartesi günü için randevu aldım.
en azından içim rahat eder. kötü bişey varsada erkenden müdahale olur. birde folik asit hiç kullanmadım onu soracağım.

sabr et bekle.. önce hayırlısını dile. ben kendi içimdeki sesi hep hayırlısı idye diye bastırmaya çalıştım halen ısrar ediolar bak kan ver diye halenhayırlısı diyorum...

herşey sabr canım.. ama kanın düşük olabilir.. bendede 5 gün önce kanda 0 çıktı.. dün bugün idrarda silik çıktı.. halen emin değilim...

sevser rica etsem adetin kaç gün geçti.. hangi günlerde hangi testleri yaptın ayrıntılı bi yazarmısın lütfen..

tabiki canım benim adet daha geçmedi ben enfeksiyona baktırmaya gittim dr ilaç verecekti bende gebelik olabilir korunmuyoruz dedim oda ozaman içeri geç ulturasonda bakalım dedi baktı bişey gördüki gözün aydın galiba gebasin bak bişeyler var dedi yanında çalışan hemşireyide çagırdı oda baktı evet bişeyler var galiba ama daha adete çok olduğu için belli olmuyor dedi dr da ozaman kan verde kesinleştirelim dedi verdim 0 çıktı çok şaşırdım anneme falan söylemiştim ben 28 günde bir olurum yani ğeçen ay 12 sinde bu ayda 10 unda olacam ay o gözüken ne ki acaba ben hamilemiyim ne dersin tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Şekerim folik asite hamile kalmadan 3 ay önce başlaman lazım. ZAten verdikleri folik asit günlük ihtiyacı karşılıyor, fazlasını vermiyorlar

ben folik asit hiç kullanmadım diyelim bu şekilde hamile kaldım bi sorun olmaz değilmi
ay artık herşeyden panik duymaya başladım...

ay canım silik çıktıya sen kesin vede kesinnn hamilesin demek kanda 0 çıktı ha bak yine umutlandım ben gı

kan testini sat den kaç gün sonra yaptın,idrar testini hangi gün

adetten 6 gün önce yaptırdım sonuç 0.03 çıktı bugun idrar yaptım çok silik çıktı ama ben hamile değilim inanmıyorum yani kanda görmeden kimyasalda olabilir daha önce yasamıştım

Son düzenleme:

walla adet gecikmesinden en az 10 gün sonra gebelik kesesi gözükürmüş.. biraz önce ark. drunu aradı..bu dr yanıldımı acaba anlamadımki ben.. bekleyecen sanım azıcık daha sabret..

adetten 6 gün önce yaptırdım sonuç 0.03 çıktı bugun idrar yaptım çok silik çıktı ama ben hamile değilim inanmıyorum yani kanda görmeden kimyasalda olabilir daha önce yasamıştım

benimki omayınca 0 çıkıyo,0.03 6 gün öncesinde olabiir yani,idrar testini kaç gün kala yaptın,bence hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…