ben folik asit hiç kullanmadım diyelim bu şekilde hamile kaldım bi sorun olmaz değilmi
ay artık herşeyden panik duymaya başladım...
eeee takrar kan ver yaaaa bak yine bana ümit doğdu
hayırlısı olsun ama hemen pes etme tamammı?bekleyecem bakalım canım offf offfff bence adet olurum ben
walla adet gecikmesinden en az 10 gün sonra gebelik kesesi gözükürmüş.. biraz önce ark. drunu aradı..bu dr yanıldımı acaba anlamadımki ben.. bekleyecen sanım azıcık daha sabret..
benimki omayınca 0 çıkıyo,0.03 6 gün öncesinde olabiir yani,idrar testini kaç gün kala yaptın,bence hamilesin
walla adet gecikmesinden en az 10 gün sonra gebelik kesesi gözükürmüş.. biraz önce ark. drunu aradı..bu dr yanıldımı acaba anlamadımki ben.. bekleyecen sanım azıcık daha sabret..
hayırlısı olsun ama hemen pes etme tamammı?
canım 10 günden öncede gözüküyor sanırım.5+2 den itibaren kalp atışı bile alınıyor.
bunca sıkıntı arasında benimki fos bi sıkıntı olacak ama kızlar, az önce arkadaşımla konuştum hamilelik şüphelerin varsa yola çıkma dedi.. (15 tatil olduğu için annemler dört gözle beni bekliyo, ama 8 saatlik yol var.) ark kesinleşmeden gitme dedi. doktor 3 aya kadar otobüs yolculuğuna izin vermiyomuş.
ee benim BAT 8 şubat, 2-3 gün de geçmesini beklicem belli olsun diye.. o zamana da zaten 15 tatil bitiyo. iş başı.. yaaa napcam ben.. bi de annemlere ne mazeret uydurcam bilemedim :44:
canım bende aynı şeyi düşünüyorum ya işin açıkcası.
Ben 3,5 haftalıkken gittiğimde kee yoktu ama kanda ve idrarda gözüküyordu. Doktorun o gördüğü şey bi rahatsızlık olabilir belkide. Sen ne düşünüyosun?
aslında ben umutlanmayacamda dr bişey gördüya o takılıo kafama belki daha bi kaç günlüktür orda tutunmuşturda kana karışmamıştır olurmuki kgııı ne dersiniz
ay bilemedimki şimdi kis falan hiç bişeyim yok şükür geçen ayda bakıttım tertemiz dedi amaaaaaannnn biri bana bende aynı şeyleri yaşadım şimdi hamileyim dese olmazmı gıı bnde çok sevinsem sorada hamişş olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende hamileyken 7 saatlik 2 defa yolculuk yaptım, düğün vardı biz karadenizliyiz horon moron hepsini oynadık.bebeklere hiç bişey olmadı.eğer etkileseydi kanamayla düşük yaşardım tek bir damla kanama yaşamadım bizimkilerin ömürleri yokmuş kalbi atmadı.demem o ki korkma git.bende haftasonu yolvuluk yaptım ihtimali bile bile.aman dedim a olacağı varsa olur dikkat etsende gelip buluyo seni yani.bunca sıkıntı arasında benimki fos bi sıkıntı olacak ama kızlar, az önce arkadaşımla konuştum hamilelik şüphelerin varsa yola çıkma dedi.. (15 tatil olduğu için annemler dört gözle beni bekliyo, ama 8 saatlik yol var.) ark kesinleşmeden gitme dedi. doktor 3 aya kadar otobüs yolculuğuna izin vermiyomuş.
ee benim BAT 8 şubat, 2-3 gün de geçmesini beklicem belli olsun diye.. o zamana da zaten 15 tatil bitiyo. iş başı.. yaaa napcam ben.. bi de annemlere ne mazeret uydurcam bilemedim :44:
inş canım ya benim pek bilgim yok o yüzden sadece inş diyebiliyorum.aslında ben umutlanmayacamda dr bişey gördüya o takılıo kafama belki daha bi kaç günlüktür orda tutunmuşturda kana karışmamıştır olurmuki kgııı ne dersiniz
Silik 2.çizgi çıktııı... Aayyy allahım ne olcak böle hergün hergün merak heyecan...
hadecim hayırlı olsun çok sevindim aman nazar degmesinAllahımm bizide sevindir ne olursun
ya çık yola nolcak,kısmeti varsa bişey olmaz,yoksa herşey bahane,üstüne ne kadar düşersen,problemler o kadar büyür
bende hamileyken 7 saatlik 2 defa yolculuk yaptım, düğün vardı biz karadenizliyiz horon moron hepsini oynadık.bebeklere hiç bişey olmadı.eğer etkileseydi kanamayla düşük yaşardım tek bir damla kanama yaşamadım bizimkilerin ömürleri yokmuş kalbi atmadı.demem o ki korkma git.bende haftasonu yolvuluk yaptım ihtimali bile bile.aman dedim a olacağı varsa olur dikkat etsende gelip buluyo seni yani.
inş canım ya benim pek bilgim yok o yüzden sadece inş diyebiliyorum.
dur bakalım cnm daha net değil bekliyorum henüz. ama tşk ederim.. darısı senin başına.. beklemek çok zor inanki...
herkese merhaba kızlar sabah dr. gittim kasıklarım çok agrıyodu muayne etti alttan üsttensol yumurtada bi farklılık var dedi kistte olabilirmiş bebişteeeeeee tam belli olmuyo dedi napçam ben şimdi nasıl beklicem ay sonunu kadar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?