Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

eeee takrar kan ver yaaaa bak yine bana ümit doğdu

yok canım adetim gecikirse yaptırcam daha önce kimyasal yaşadım adetim geçmeden idrarda silik çizgi çıktı hergün yaptım pembe çizgi çıkana kadar 5 gün sonrada kaybettim adeti beklemek lazım diye düşünüyorum

bekleyecem bakalım canım offf offfff bence adet olurum ben
hayırlısı olsun ama hemen pes etme tamammı?
walla adet gecikmesinden en az 10 gün sonra gebelik kesesi gözükürmüş.. biraz önce ark. drunu aradı..bu dr yanıldımı acaba anlamadımki ben.. bekleyecen sanım azıcık daha sabret..

canım 10 günden öncede gözüküyor sanırım.5+2 den itibaren kalp atışı bile alınıyor.

benimki omayınca 0 çıkıyo,0.03 6 gün öncesinde olabiir yani,idrar testini kaç gün kala yaptın,bence hamilesin

benim hep 0.295 0.100 0.915 hep böyle çıktı kaç gün geç döllenme olabilirmi dedim ama bilmiyorum zaten o çıkan çizgi yok oldu görünmüyor artık 3 gün kaldı adetime

Son düzenleme:
walla adet gecikmesinden en az 10 gün sonra gebelik kesesi gözükürmüş.. biraz önce ark. drunu aradı..bu dr yanıldımı acaba anlamadımki ben.. bekleyecen sanım azıcık daha sabret..

canım bende aynı şeyi düşünüyorum ya işin açıkcası.
Ben 3,5 haftalıkken gittiğimde kee yoktu ama kanda ve idrarda gözüküyordu. Doktorun o gördüğü şey bi rahatsızlık olabilir belkide. Sen ne düşünüyosun?

bunca sıkıntı arasında benimki fos bi sıkıntı olacak ama kızlar, az önce arkadaşımla konuştum hamilelik şüphelerin varsa yola çıkma dedi.. (15 tatil olduğu için annemler dört gözle beni bekliyo, ama 8 saatlik yol var.) ark kesinleşmeden gitme dedi. doktor 3 aya kadar otobüs yolculuğuna izin vermiyomuş.
ee benim BAT 8 şubat, 2-3 gün de geçmesini beklicem belli olsun diye.. o zamana da zaten 15 tatil bitiyo. iş başı.. yaaa napcam ben.. bi de annemlere ne mazeret uydurcam bilemedim :44:

hayırlısı olsun ama hemen pes etme tamammı?

canım 10 günden öncede gözüküyor sanırım.5+2 den itibaren kalp atışı bile alınıyor.

aslında ben umutlanmayacamda dr bişey gördüya o takılıo kafama belki daha bi kaç günlüktür orda tutunmuşturda kana karışmamıştır olurmuki kgııı ne dersiniz

ya çık yola nolcak,kısmeti varsa bişey olmaz,yoksa herşey bahane,üstüne ne kadar düşersen,problemler o kadar büyür

ay bilemedimki şimdi kis falan hiç bişeyim yok şükür geçen ayda bakıttım tertemiz dedi amaaaaaannnn biri bana bende aynı şeyleri yaşadım şimdi hamileyim dese olmazmı gıı bnde çok sevinsem sorada hamişş olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım umutlanıpda daha sonra hayal kırıklığı yaşamak çok kötü. Bence şimdilik vücudunu dinleme biraz. Adet günün 1-2 gün geçsin bakarsın yeniden bebeğim

bende hamileyken 7 saatlik 2 defa yolculuk yaptım, düğün vardı biz karadenizliyiz horon moron hepsini oynadık.bebeklere hiç bişey olmadı.eğer etkileseydi kanamayla düşük yaşardım tek bir damla kanama yaşamadım bizimkilerin ömürleri yokmuş kalbi atmadı.demem o ki korkma git.bende haftasonu yolvuluk yaptım ihtimali bile bile.aman dedim a olacağı varsa olur dikkat etsende gelip buluyo seni yani.
aslında ben umutlanmayacamda dr bişey gördüya o takılıo kafama belki daha bi kaç günlüktür orda tutunmuşturda kana karışmamıştır olurmuki kgııı ne dersiniz
inş canım ya benim pek bilgim yok o yüzden sadece inş diyebiliyorum.

herkese merhaba kızlar sabah dr. gittim kasıklarım çok agrıyodu muayne etti alttan üstten sol yumurtada bi farklılık var dedi kistte olabilirmiş bebişteeeeeee tam belli olmuyo dedi napçam ben şimdi nasıl beklicem ay sonunu kadar ???

ya çık yola nolcak,kısmeti varsa bişey olmaz,yoksa herşey bahane,üstüne ne kadar düşersen,problemler o kadar büyür

sağolun kızlar, içim rahatladı..
ben yinede ptesi yola çıkarım galiba.. zaten kocişim de gelemiyo, işleri var diye. o yüzden de pek canım istemiyo ama anneler de bekliyo diye mecburen gidicem.kurban bayramında da gidemedik çünkü.. 3-5 gün kalıp gelirim artık..

inşallah bebiştir canım senin BAT ne zamandı..

iyi akşamlar herkese, dilerim güzel haberlerin umutların olduğu bir yarın bekliyodur hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…