Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya önceki sayfaları okuyodum varmı yokmu anlamadım güzelim heycan yaptım hemen

şöle diim canım.. Benim dışındaki herkes o çizgiye gebelik kesin var diyor.. Ben net sonuç için bekliyorum... çünkü reglimin geçtiği 2.gün kanda çıkmadı... Son 2 gündür idrarda var.. Bugün geçeli 7 .gün

emin olmadan sevinmek istemiyorum.. Ama var diolar.. Hayırlısı diorum..

açan kullanıcı dıptısdıptıs istersen onun prifl linkini veriyim. Bu başlıklara açtığım başlıklarda 4. sayfada pozitif idrar testi diye konu açmış canım oradan bakarsan http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=61458

Son düzenleme:
inşallah bebiştir canım senin BAT ne zamandı..

ben ocakta adet oldum bitti 15 şubatta bat ım ama kasık agrım vardı çok belim ve sırtım çok agrıyodu enfeksiyon ihtimaliyle gittim öyle bişey yok temiz ama kese gibi bişey var dedi kistte olabilirmiş geç döllenme olabilir dedi bilmiyorum kafam karıştı

bu kadar erken görünebiliyomu ki kesesi :44: inşallah hayırlısıyla bebiştir.

kızlar internette baktım ovulasyondan sonraki 12.gün hcg değeri en az 5 olur diyo. benim de ovulasyondan sonraki 12.günüm cuma. ben karar verdim cuma günü kan vercem.. eğer o değer çıkarsa yola çıkmam. yok 0 ı görürsem ptesi memlekete giderim gönül rahatlığıyla.. böyle aklımda hep bi şüphe kalıcak. bi de varsa da bişey olursa kahrolurum allah korusun

bu kadar erken görünebiliyomu ki kesesi :44: Inşallah hayırlısıyla bebiştir.

walla ben sanırım 23 ocak gibi gittim. çok gazım vardı.. Belim sırtım karnım gazdan duramıodum acaba hastamı oldum enfeksiyonmu diye.. Alttan ultrasonla baktı dedim bişi varmı gebelik durumu falan.. Daha belli olmaz... Gözüken yok. Adetin geçsin öle bakraız dedi????

O yüzden sana bişi diyemiceyeğim canım ama sen herşeye hazırlı ol...

walla ben ovulasyonumu bilmiyoru ama cuma akşamı istanbula arabayla yola çıkacam..

walla ben ovulasyonumu bilmiyoru ama cuma akşamı istanbula arabayla yola çıkacam..

sahi bi de kendi arabanızla gideceksen sorun olmaz diyolar. otobüste sürekli oturuyosun yaa kan dolaşımını etkiliyomuş o yüzden tavsiye etmiyo drlar.. ama benim kocişim gelemiceği için arabayla gidemicez, mecbur otobüsle.. senin zaten cuma günü belli olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…