Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyi akşamlar bayanlarrr ben geldım oncekı sayfaları okuyamadım kafam basmadı bugun cok yoruldum ıstee bırde iş cıkısı mısafırlıge gıttımmmm varmı güzel gelişmelerrr

selam kızlar bende bir hafta önce yazmıştım size 3gün geçmişti adetim sonra ayın 27sinde adet oldum çok moralim bozuldu ve net kesilmişti tekrar yazamadım benim şimdi hamile kalmaya en uygun günlerim ne bilgi verirseniz sevinirim

iyi akşamlar bayanlarrr ben geldım oncekı sayfaları okuyamadım kafam basmadı bugun cok yoruldum ıstee bırde iş cıkısı mısafırlıge gıttımmmm varmı güzel gelişmelerrr

hoşgeldin canımmmm bugün handemiz yine idrar testi yaptı ve silik çizgiyi gördü cuma günü kan tahlili yaptırcak bakalım onun haricinde net bi gelişmemiz olmadı :44:

selam canım regl başlangıcından itibaren 9 ila 18. günler uygun günler canım tabi reglin düzenliyse tatlım en kısa sürede müjdeli haberlerini bekliyoruz ...

Selam arkadaşlar. ben bişey sorucam en erken hamilelik belirtisi olarak göğüs uçlarında yanma hissi oluyormu .. bi iki gündür sürekli yanıo ve acıo. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

canım öncelikle hakkında hayırlısı canımcım bende bu ay gün aşırı denıyecem sende denemeye calıss en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bır sekılde bır bebeişimiz olması dılegıyleee

hoşgeldin canımmmm bugün handemiz yine idrar testi yaptı ve silik çizgiyi gördü cuma günü kan tahlili yaptırcak bakalım onun haricinde net bi gelişmemiz olmadı :44:

hosbulduk canımmmm ayy cok sevındım hadı hayılrısı kesın hamıle ıdrarda kolay kolay cıkmaz ıkıncı cızgıııayy cok sevındımm darısı basımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım kişiden kişiye değişiyorr belırtıler ama genelde hamileler o belırtıden de bahsederler baska bısey yokmus acabaaaaa hadi inşallah hamişsindir haberlerini beklıyoruzzz

canım bende bugun dr.a gittim bişeyler gözukuyo ama beklicez dedi sen yine gönlünü ferah tut vardır inşallah

canım hızır gibi yetiştin eeeee kan testi verdinmi peki adetin geciktimi evetse kaç gün yada gecikmediyse kaç gün var mutlaka yaz lütfen çok öptüüüümmm

kızlar ıyıgecelr bende sızın gıbı cocuk ıstıyorum bu aralar ıstegım dahada arttı ama benım bı sorunum var ben bıraz kıloluyum bu ay hamıle kalma ıhtımalım yuksek kısmetse sızce bı sorun olurmu?

canım hızır gibi yetiştin eeeee kan testi verdinmi peki adetin geciktimi evetse kaç gün yada gecikmediyse kaç gün var mutlaka yaz lütfen çok öptüüüümmm

canım var benim adetime daha ama kasıklarım belim sırtım çok agrıyodu gittim bende sol yumurtada bişey var ama net söyleyemem dedi bilmiyorum yani kistte olabilirmiş kafam karıştı kan testinede şimdilik gerek yok dedi beklicez hayırlısı bakalım

kızlar biz yarın eşimle şehir dışına çıkıyoruz ufak bi kaçamak yapalım dedik kafam balon gibi dua adin arkadaşlar 2 gidelim 3 gelelim inşallllahhh çok yoroldum beklemekten döndüğümde güzel haberlerinizi almak ümidiyle hepinize iyi gclr iyi hafta sonları sizi özlicem

Son düzenleme:
hrkese iyi geceler kızlar konu actm ama tanınmadıgımdan pek ilgilenen olmamıs sanırım son adettet 20 gün sonra kan testi yaptırsam bsey varsa cıkarmı sizce buna göre gidicem doktora????????

hrkese iyi geceler kızlar konu actm ama tanınmadıgımdan pek ilgilenen olmamıs sanırım son adettet 20 gün sonra kan testi yaptırsam bsey varsa cıkarmı sizce buna göre gidicem doktora????????

ya canım son adetten derken geciken adetinden mi yoksa gördügün adetten mi?

adetinizin ilk gününden ortalama 14 gün sonra yumurtluyorsunuz ve bu dönemde gebe kaldıysanız bu 14. günden en az on gün sonra kanda gebelik varsa doğru düzgün bir sonuç veriyor dolayısıyla adetinizin ilk gününden itibaren 24. günden önce teste gitmenizi tavsiye etmem.yoksa kafanız dahada çok karışabilir.

sagolasn canm yarn gitmeme gerek kalmadı ozman..

ya canım son adetten derken geciken adetinden mi yoksa gördügün adetten mi?
gördüğm adetten canm bas dönmesine mde bulantma dayanamıcak hale geldm ondn bukadar acele ediyorum yksa beklemeye alıştım belrtilermde psikolojk fln degl çünkü gbelk istiyodum ama uzn zmandır planlamıs değildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…