kısmetmiş canım beraber yaşıcaz bu süreci Allahın izniyle..bana kalsa test yapmıcaktım biliyorsun akşam eşim getirmiş kıyamadım ona bu sabah işe göndermeden önce yaptım hemen sevinelim mi üzülelim mi şaşırdık tek ağzımızdan çıkan aynı acıyı yaşamayalım demek oldu..inşallah bebeklerimizin kaderi de bizim kaderimizde güzel yazılmıştır
Meliscim ve Handecim ikinizi de tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada günaydın herkese..bugün canım sıkkındı biraz. güzel haberleri duyunca nasıl da mutlu oldum.. meliscim, handecim Allah nazarlardan saklasıngüzel haberlerimizin de devamı geliğr inşallah
inşş canım.. kese görünene kadar kimyasal riski varmış sanırım...bilgisi olan varmı???ben ancak bu cumartesi değil diğer cumartesi kısmetse dr. gidebilirim.. araştırıcam zaten bu arada... anneme ablama anlatıorum... anlamıyoruz biz senin dilinden diolar.. off yaa iyiki burası var..:)
Meliscim ve Handecim ikinizi de tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
bu arada günaydın herkese..bugün canım sıkkındı biraz. güzel haberleri duyunca nasıl da mutlu oldum.. meliscim, handecim Allah nazarlardan saklasıngüzel haberlerimizin de devamı geliğr inşallah
yaşasınnn melis ve hande hamile,çok mutlu oldum kızlar, Alla tamamına erdirsin,darısı hepimizin başına
canım çok tşk ederiz. bak dileğin oldu. aynı zamanlarda hamilelik süreci yaşıycaz inşş.. yeterki bizimle kalsın bebişlerimiz..
sana da sorayım.. kimyasal gebelik riski keseyi görünce sona erer diye duydum.. doğrumu.. keseyi ne zaman görebilirim??
sağol canım benim.. daim olur inşş.. seninde güzel haberlerini bekliyoruz..
yaşasınnn melis ve hande hamile,çok mutlu oldum kızlar, Alla tamamına erdirsin,darısı hepimizin başına
Keseyi 1 hafta sonra görürsün büyük ihtimal. Doktorlar kan tahlilinden 1 hafta sonra ilk kontrole çağırıyorlar. Görürsün görürsün merak etme. Bunları atlattın ya onu da göreceksin bence
nasılsınız kızlar bugün?beyaz mendil sallıyorum ama içim içimi yiyor biraz önce beklemekten vazgeçip test yaptım teste göre net bi şekilde pozitif ama birden daha öncede bu sevinci yaşayıp sonrasında çok üzüldüğüm canlandı gözümde dua edin bana lütfen bu sefer olumlu gitsin herşey...darısı beklemekte olan arkadaşlarımın başına inşallah
bu 2 haber süper :))) tebrikler ya :)) allah tamamını getirsin devamı nasip olsun inş :) meleklere iyi bakın ikinizde :))CANIM ÇOK SEVİNDİM .. ALLAH TAMAMINI NASİP EYLESİN...
BENİMDE KAN TESTİ SONUCUM DÜN AKŞAM.. 11.47 ÇIKTI KIZLAR.. BEBİŞİM YOLDA.. İNŞŞ BİR AKSİLİK OLMAZ...
günaydın...inşallah canım sizinde en kısa sürede güzel haberlerinizi bekliyoruz
inşş canm ya.. artık diğer haftaya dr a gitcez inş...
Handecim ben dün doktora gittim keseyi gördü. Haftaya çarşamba kalp atışlarını görebilmek için gel dedi. öyle işte.. Bir dahaki haftayı beklemeye başladık. Çok şükür ilk ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu görünce biraz içim rahatladı ama beklemek zor bir şey.
bu 2 haber süper :))) tebrikler ya :)) allah tamamını getirsin devamı nasip olsun inş :) meleklere iyi bakın ikinizde :))
bendde :)) hayırdır canım neden sııkkın canın?
bende bikaç saat sonra hastalancam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?