Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşş canım.. kese görünene kadar kimyasal riski varmış sanırım...bilgisi olan varmı???ben ancak bu cumartesi değil diğer cumartesi kısmetse dr. gidebilirim.. araştırıcam zaten bu arada... anneme ablama anlatıorum... anlamıyoruz biz senin dilinden diolar.. off yaa iyiki burası var..:)

bu arada günaydın herkese..bugün canım sıkkındı biraz. güzel haberleri duyunca nasıl da mutlu oldum.. meliscim, handecim Allah nazarlardan saklasın güzel haberlerimizin de devamı geliğr inşallah

bu arada günaydın herkese..bugün canım sıkkındı biraz. güzel haberleri duyunca nasıl da mutlu oldum.. meliscim, handecim Allah nazarlardan saklasın güzel haberlerimizin de devamı geliğr inşallah

sağol canım benim.. daim olur inşş.. seninde güzel haberlerini bekliyoruz..

ben risk geçesiye kadar herşey yolunda kelimesini duyana kadar ailemden ve çevremdem kimseye söylemeyi düşünmüyorum canım kese görüncek sonrada kalp atışlarını duyma heyecanı sarıcak bu yüzden 7. haftayı beklicem bi aksilik yaşamadığım sürece ama burada olmak beni çok rahatlatıyor sizler iyiki varsınız...

Meliscim ve Handecim ikinizi de tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

canım çok tşk ederiz. bak dileğin oldu. aynı zamanlarda hamilelik süreci yaşıycaz inşş.. yeterki bizimle kalsın bebişlerimiz..

sana da sorayım.. kimyasal gebelik riski keseyi görünce sona erer diye duydum.. doğrumu.. keseyi ne zaman görebilirim??

Handecim ben dün doktora gittim keseyi gördü. Haftaya çarşamba kalp atışlarını görebilmek için gel dedi. öyle işte.. Bir dahaki haftayı beklemeye başladık. Çok şükür ilk ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu görünce biraz içim rahatladı ama beklemek zor bir şey.

günaydın...inşallah canım sizinde en kısa sürede güzel haberlerinizi bekliyoruz

Keseyi 1 hafta sonra görürsün büyük ihtimal. Doktorlar kan tahlilinden 1 hafta sonra ilk kontrole çağırıyorlar. Görürsün görürsün merak etme. Bunları atlattın ya onu da göreceksin bence

sağol canım benim.. daim olur inşş.. seninde güzel haberlerini bekliyoruz..

inşallah daim olur canım benim kendimden umudum kalmadı.. aslında fazla kaptırdım galiba kendimi korkuyorum şimdi.. senin dünkü halini daha iyi anlıyorum şimdi.. bende bişey yokmuş gibi hissetmeye çalışıyorum.. bütün o belirtiler boşuna, kandırmaca diyorum kendi kendime iyi dimi

CANIM ÇOK SEVİNDİM .. ALLAH TAMAMINI NASİP EYLESİN...

BENİMDE KAN TESTİ SONUCUM DÜN AKŞAM.. 11.47 ÇIKTI KIZLAR.. BEBİŞİM YOLDA.. İNŞŞ BİR AKSİLİK OLMAZ...
bu 2 haber süper :))) tebrikler ya :)) allah tamamını getirsin devamı nasip olsun inş :) meleklere iyi bakın ikinizde :))

bendde :)) hayırdır canım neden sııkkın canın?

bende bikaç saat sonra hastalancam galiba

biliyorum o bekleyişi çok zor canım ama inşallah görüceksin minicik atan kalbini

bugün BATın mı.. ayy gelmesin şu kırmızılar
ben fos çıkmaktan korkmaya başladım sanırım.. çünkü kocişimde inanmaya başladı, yaa diilse diye korku sardı şimdi.. ayy neyse ağlamak yok bugün... bugün harika haberlerimiz var.. bol bol sevincez bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…