Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayırlısı canım inşallah.. canım inşallah 9 ay sonra bebeğini sıkıştıra sıkıştıra, ısıra ısıra seveceksin canım, inşallah

işte buna da ağlarım kimse bana bu zamana kadar sonunu söylememişti sanki hiç kucağıma almak nasip olmayacakmış gibi geliyordu sayende canım benim hayal etmek bile güzelmiş inşallah nasip olur o günler hepimize inşallah...

canım sende vericeksin bu haberi bize biraz daha toparlanmak istiyor rahim bu yüzden 8 ay bekledim bende seninde bekliyoruz pozitif haberlerini ben inanıyorum ki en kısa sürede burası müjdelerle dolup taşıcak inşallah...

olursa süpriz olsun cnm benim öle oldu.. halen inanmakta zorlanıyorum.. dilerim daim olur.. olmasaydı da çok ah tüh vah demicektim... ama oldu.. seninde olcak inşş.. sadece hazır ol.. iki durumada..

kızlar bu arada akşam test aldım sabah yaparım diye. Dayanamadım yine akşam yaptım. Çok ince belli belirsiz gibi çizgi çıkıyo. Ama hani böyle çok net değil silik çizgi bile diyemiyorum. Yiğenimi çağırdım bak bakıyım burda çizgi varmı diyorum, yoksa benmi artık istediğim için görüyorum diyorum. Var abla dedi ama o kadar az silikki. Hani dün burda pozitif ama silik resimler paylaştım ya. Ovulasyon 9. günü falan yapılan testlerdeki gibi yok denecek gibi az. :26:

Şekerim sen doktor arıyordun kendine, bulabildin mi?

cnm şimdilik aklımda medicana dan tülay hanım. var.. çok methini duydum nette.. ama bakcaz yine.. bide herkese söylemiyruz o yüzden etraftan yardım da isteyemiycez snırım. dr dan sonra söyleyelim dedik...

bakcaz canım yine.. seninde önerebileceğin varmı?

canımm benimm yaaa... hislerim doğrudur inşallah; yazıyı yazarken şöyle tombik, penbe beyaz bi bebek geldi gözümün önüne.. kel tabiki
sende onun doğduğunu hayal et, mercimeğin hisseder bunu sıkı sıkı tutunur inşallah.. ona da söyle arada sıkı sıkı tutunsun

senden bendensin.. bekle 2-3 gün daha çizgi artacaktır canım...

benimkinide canlandır bakayım:)bende istiyorum hayellerden..

Şekerim İstanbulda bir sürü var da Ankarada hiç bilmiyorum inan ki.

Şekerim İstanbulda bir sürü var da Ankarada hiç bilmiyorum inan ki.

cnm senin bana yazdığın muayene yazısını aradım bulamadım.. iyi geçmiş snırım.. dilerim bende tez vakitte giderim ve biraz olsun rahatlarım... kalp atışları 7 veya 8 . haftada duyuluo sanırım.. değilmi??

olursa süpriz olsun cnm benim öle oldu.. halen inanmakta zorlanıyorum.. dilerim daim olur.. olmasaydı da çok ah tüh vah demicektim... ama oldu.. seninde olcak inşş.. sadece hazır ol.. iki durumada..

inşallah daim olur canım.. ben bebişini kucağına alacağına inanıyorum, inşallah.. sen de başka türlüsünü düşünme boşver.. melis söylediğimi sana da diyim.. arada bi söyle mercimeğine sıkı sıkı tutunsun, sonra bozuşuruz ona göre

hııııımmm anlatım tatlım banada resmen gebelik başlangıcı görünüyor dedi bende ümitlendim ama kana karışmamışki galiba çıkmamış senini kaç gün var tam olarak:26:

hrkese iyi geceler kızlar konu actm ama tanınmadıgımdan pek ilgilenen olmamıs sanırım son adettet 20 gün sonra kan testi yaptırsam bsey varsa cıkarmı sizce buna göre gidicem doktora????????

canım sakın gitme ben dün gittim ulturasonda gözüktü kanda gözükmedi boşa üzülme benim gibi

benimkinide canlandır bakayım:)bende istiyorum hayellerden..

tamam kuzum olmamı.. seninki esmer bi bebiş sanırım. yanaklar kırmızı kırmızı esmer, biraz saçımızda var sankii.. ayy kız olmasın yoksa oo gözler yumuk yumuk, kapalı tabi yeni doğduğu için ama kıpkırmızı dudaklarını bi sağa bi sola oynatıyo, arada gülümsüyo inşallah ya rabbim

İyi geçti canım benimki şu an 5 haftalık. Haftaya gittiğimde kalp atışlarını dinleyeceğiz. Yani 6. haftada görülüyor sanırım kalp atışları

Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla düşük yaşamışsın sen. Seni üzmeyecekse -cevap vermek zorunda hissetme kendini lütfen- kaç haftalıkken nasıl oldu?

canım önemli değil ben önceki gebeliğimi daha adetim gecikmeden öğrendim tabi takipler sıktı ilk önce rahim kalınlaşması sonra keseyi gördük bebek yok dendi 10 gün bekledik bebeğimi gördük şimdilik yolunda yolk sac oluşmuş ama kalp atışı yok dendi bi 10 gün daha derken 10.haftaya kadar devam etti bu arada geç döllenmiş 2 hafta geriden geliyorda dendi 10. haftada kalp atışlarının olmadığı kesinleşti ve kürtaj oldum hiç kanama bile yaşamadım sadece sağ bacağıma ağrıdan basamıyordum meğer 7 haftalıkken gelişimi durmuş ve farketmemişler sata göre 12 haftalık onlara görede 10 haftalıktı herşey bu şekilde birden bitti karnımdan hiç göstermedi birde kendini hep vajinal ultrasonda bakılmıştı canım bu yüzden artık erken gitmeme kararı aldım

canım slmmm ben dün gittim doktora ulturasonda resmen gebeliğin başlamış ama tam belli degil dedi ama kanda çıkmadı adetede daha 8 gün vardı sence ben hamilemiyimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…