hayırlısı canım inşallah.. canım inşallah 9 ay sonra bebeğini sıkıştıra sıkıştıra, ısıra ısıra seveceksin canım, inşallah
bu 2 haber süper :))) tebrikler ya :)) allah tamamını getirsin devamı nasip olsun inş :) meleklere iyi bakın ikinizde :))
bendde :)) hayırdır canım neden sııkkın canın?
bende bikaç saat sonra hastalancam galiba
inşallah daim olur canımbenim kendimden umudum kalmadı.. aslında fazla kaptırdım galiba kendimi korkuyorum şimdi.. senin dünkü halini daha iyi anlıyorum şimdi.. bende bişey yokmuş gibi hissetmeye çalışıyorum.. bütün o belirtiler boşuna, kandırmaca diyorum kendi kendime iyi dimi
Melis ve handecim çok sevindim, hayırlı olsun size sıkıca tutunsun bebişleriniz inşallah
Şekerim sen doktor arıyordun kendine, bulabildin mi?
işte buna da ağlarım kimse bana bu zamana kadar sonunu söylememişti sanki hiç kucağıma almak nasip olmayacakmış gibi geliyordu sayende canım benim hayal etmek bile güzelmiş inşallah nasip olur o günler hepimize inşallah...
kızlar bu arada akşam test aldım sabah yaparım diye. Dayanamadım yine akşam yaptım. Çok ince belli belirsiz gibi çizgi çıkıyo. Ama hani böyle çok net değil silik çizgi bile diyemiyorum. Yiğenimi çağırdım bak bakıyım burda çizgi varmı diyorum, yoksa benmi artık istediğim için görüyorum diyorum. Var abla dedi ama o kadar az silikki. Hani dün burda pozitif ama silik resimler paylaştım ya. Ovulasyon 9. günü falan yapılan testlerdeki gibi yok denecek gibi az. :26:
biliyorum o bekleyişi çok zor canım ama inşallah görüceksin minicik atan kalbini
canımm benimm yaaa... hislerim doğrudur inşallah; yazıyı yazarken şöyle tombik, penbe beyaz bi bebek geldi gözümün önüne.. kel tabiki
sende onun doğduğunu hayal et, mercimeğin hisseder bunu sıkı sıkı tutunur inşallah.. ona da söyle arada sıkı sıkı tutunsun
cnm şimdilik aklımda medicana dan tülay hanım. var.. çok methini duydum nette.. ama bakcaz yine.. bide herkese söylemiyruz o yüzden etraftan yardım da isteyemiycez snırım. dr dan sonra söyleyelim dedik...
bakcaz canım yine.. seninde önerebileceğin varmı?
Şekerim İstanbulda bir sürü var da Ankarada hiç bilmiyorum inan ki.
olursa süpriz olsun cnm benim öle oldu.. halen inanmakta zorlanıyorum.. dilerim daim olur.. olmasaydı da çok ah tüh vah demicektim... ama oldu.. seninde olcak inşş.. sadece hazır ol.. iki durumada..
canım var benim adetime daha ama kasıklarım belim sırtım çok agrıyodu gittim bende sol yumurtada bişey var ama net söyleyemem dedi bilmiyorum yani kistte olabilirmiş kafam karıştı kan testinede şimdilik gerek yok dedi beklicez hayırlısı bakalım
hrkese iyi geceler kızlar konu actm ama tanınmadıgımdan pek ilgilenen olmamıs sanırım son adettet 20 gün sonra kan testi yaptırsam bsey varsa cıkarmı sizce buna göre gidicem doktora????????
benimkinide canlandır bakayım:)bende istiyorum hayellerden..
cnm senin bana yazdığın muayene yazısını aradım bulamadım.. iyi geçmiş snırım.. dilerim bende tez vakitte giderim ve biraz olsun rahatlarım... kalp atışları 7 veya 8 . haftada duyuluo sanırım.. değilmi??
Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla düşük yaşamışsın sen. Seni üzmeyecekse -cevap vermek zorunda hissetme kendini lütfen- kaç haftalıkken nasıl oldu?
adetinizin ilk gününden ortalama 14 gün sonra yumurtluyorsunuz ve bu dönemde gebe kaldıysanız bu 14. günden en az on gün sonra kanda gebelik varsa doğru düzgün bir sonuç veriyor dolayısıyla adetinizin ilk gününden itibaren 24. günden önce teste gitmenizi tavsiye etmem.yoksa kafanız dahada çok karışabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?