Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

CANIM ÇOK SEVİNDİM .. ALLAH TAMAMINI NASİP EYLESİN...

BENİMDE KAN TESTİ SONUCUM DÜN AKŞAM.. 11.47 ÇIKTI KIZLAR.. BEBİŞİM YOLDA.. İNŞŞ BİR AKSİLİK OLMAZ...

canım sen adetten önce kanda yaptırdın çıkmamıştı demi ayyyyyy süper ya bana bi umut daha

oyyy yerim ben onu canım ya inşallah yaşarım o günleri ne sevimli bi bebek oldu ama demek ki eşimin bebekliğine benzicek sende çok iyisin canım Allah bekletmeden daha fazla bu duyguları yaşatsın sana güzel sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

ay bir tuhaf oldum.. inşş canım.. ogünleri görür resimlerini buraya koyar paylaşırız..

canım sen adetten önce kanda yaptırdın çıkmamıştı demi ayyyyyy süper ya bana bi umut daha

adetten 1 hafta önce çıkmadı.. adet günü çıkmadı.. adet geçti 2 gün sonra çıkmadı... dün tenezüül etti en sonunda.. sanırım geç döllenme... ama dr un senin kadar erken kese görmesi beni halen kurcalıo canım.. daha benimkinin bile kesesi olduğundan emin değilim.. en en güzeli bekle iyice ve bir daha o dr a gitme ...

Canım benim sakın üzme kendini. O biraz doktorun hatasıymış sanırım. 7. haftadan 10.haftaya kadar farketmesi gerekirdi. Ben de geçen sene bir düşük yaşadım. Bak şimdi her ikimiz de hamileyiz. Gebelik kesesinin görülebilmesi hamileliğin normal seyrinde ilerlediğinin anlaşılabilmesi için en azından 10 gün sonra doktora muayene olman lazım. Aklına kötü şeyler getirme. Bundan sonra herşey çok güzel olacak. Sen ben hande hep beraber çok güzel bir hamilelik geçireceğiz sonra da bebişlerimizin fotoğraflarını burada birbirimizle paylaşacağız.

caım gözünüz aynınnnn bebişler geleyor ha darısı tüm olmayanlara inşallah

ay canım walla tüylerim diken diken oldu herşey inşş olacak...

şeker kese degilmiş o başlangıçmış yerleşmeye başlamış tam belli degilmiş dün hemşire komşumla konuştum senini gibi çok hastamız oldu dedi kana hemen karışmamıştır daha erken nette kendini göstermedi erken olduğu için dedi ayyyy iyice umutlandım yaaa çünkü doktor resmen başlangıcı belli demişti

inşallah canım iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum artık umarım herşey yolunda gider sata göre 5 haftalık ama muhakkak ultrasonda bizim hesaplardan farklı çıkıyor bunu da baza alarak önümüzdeki pazartesi değil ondan sonraki pazartesiye yani 10 gün sonra oluyor sanırsam randevu aldım bu süre zarfında sorun çıkmazsa ilk kontrolüm o gün olucak hayırlısı hepimiz için inşallah..

dediki resmen başladığı belli dedi bişeyler görünüo orda dedi seninki bile kana karışmadıysa benim varsa bile karışmaz

cnm inş gönlüne göre olur.. ama ne olur eğer olmazsa üzülme.. mesela ben hamileyim ama halen tam mutlu olamıyorum.. korkmaya başladım bu seferde.. böyle 9 ay nasıl geçer bakalım...

dediki resmen başladığı belli dedi bişeyler görünüo orda dedi seninki bile kana karışmadıysa benim varsa bile karışmaz

canım doktorun yanlış tahmin etmediysem kalınlaşmayı görmüş bu yüzden de başladığını söylemiş olabilir ki bu şekilde başlıyor zaten umarım gönlünün istediği gibi olur

peki tatlım bu çıkmayanlar kan testimi idrar testimi

canım doktorun yanlış tahmin etmediysem kalınlaşmayı görmüş bu yüzden de başladığını söylemiş olabilir ki bu şekilde başlıyor zaten umarım gönlünün istediği gibi olur

inşallah tatlım yaaa senin bebişte uğur getirsin inşallah gözünüz aydın fıstıklarrr

cnm inş gönlüne göre olur.. ama ne olur eğer olmazsa üzülme.. mesela ben hamileyim ama halen tam mutlu olamıyorum.. korkmaya başladım bu seferde.. böyle 9 ay nasıl geçer bakalım...

olurmu canım benim allah izin verdiya inşallah 9 ay hemen geçer bi bakmışın minik kuzu kucağındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bat ne canım? Sat 1 önceki ay, Bat ta bu ay mı oluyor? Sanırım gelcek.Canım inş hayal kırklığı yaşamazsın ya Bende ümitsizim ama kırmızıları görmem üzecek, dün canımı sıkacak bi olay yaşadım normalde bu ay olsun isteğim pek yoktu ama dünden beri olsada keşke kurtulsam diyorum.Allah hepimizn gönlünce versin inş.
canım sende vericeksin bu haberi bize biraz daha toparlanmak istiyor rahim bu yüzden 8 ay bekledim bende seninde bekliyoruz pozitif haberlerini ben inanıyorum ki en kısa sürede burası müjdelerle dolup taşıcak inşallah...
inş canım hayırlısı inş.

inş devamı olur canım ama sen yiede pek kimseye bahsteme çok yeni çünkü vede mink.hayırlı olsun bu arada.

Sabah aklıma bişey takıldı şimdi bu hamile arkadaşların wc ,htiyaçları durumunda değişiklik yok muydu? Benim ilkinde 6. Haftadan sonra artma olmuştu ama öncesinde anlamamıştım.

bende tam mutlu olamıyorum ama böyle yapmamız lazım Handecim pozitif düşünüceğiz..

Sabah aklıma bişey takıldı şimdi bu hamile arkadaşların wc ,htiyaçları durumunda değişiklik yok muydu? Benim ilkinde 6. Haftadan sonra artma olmuştu ama öncesinde anlamamıştım.

benim şüpheli ilişkiden 4 gün sonra sık idrara çıkma ve şiddetli kasık ağrılarım olmuştu hala da devam ediyor gerçi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…