CANIM ÇOK SEVİNDİM .. ALLAH TAMAMINI NASİP EYLESİN...
BENİMDE KAN TESTİ SONUCUM DÜN AKŞAM.. 11.47 ÇIKTI KIZLAR.. BEBİŞİM YOLDA.. İNŞŞ BİR AKSİLİK OLMAZ...
canımm benimm yaaa... hislerim doğrudur inşallah; yazıyı yazarken şöyle tombik, penbe beyaz bi bebek geldi gözümün önüne.. kel tabiki
sende onun doğduğunu hayal et, mercimeğin hisseder bunu sıkı sıkı tutunur inşallah.. ona da söyle arada sıkı sıkı tutunsun
tamam kuzum olmamı.. seninki esmer bi bebiş sanırım. yanaklar kırmızı kırmızı esmer, biraz saçımızda var sankii.. ayy kız olmasın yoksa oo gözler yumuk yumuk, kapalı tabi yeni doğduğu için ama kıpkırmızı dudaklarını bi sağa bi sola oynatıyo, arada gülümsüyo inşallah ya rabbim
canım sen adetten önce kanda yaptırdın çıkmamıştı demi ayyyyyy süper ya bana bi umut daha
canım önemli değil ben önceki gebeliğimi daha adetim gecikmeden öğrendim tabi takipler sıktı ilk önce rahim kalınlaşması sonra keseyi gördük bebek yok dendi 10 gün bekledik bebeğimi gördük şimdilik yolunda yolk sac oluşmuş ama kalp atışı yok dendi bi 10 gün daha derken 10.haftaya kadar devam etti bu arada geç döllenmiş 2 hafta geriden geliyorda dendi 10. haftada kalp atışlarının olmadığı kesinleşti ve kürtaj oldum hiç kanama bile yaşamadım sadece sağ bacağıma ağrıdan basamıyordum meğer 7 haftalıkken gelişimi durmuş ve farketmemişler sata göre 12 haftalık onlara görede 10 haftalıktı herşey bu şekilde birden bitti karnımdan hiç göstermedi birde kendini hep vajinal ultrasonda bakılmıştı canım bu yüzden artık erken gitmeme kararı aldım
canım çok tşk ederiz. bak dileğin oldu. aynı zamanlarda hamilelik süreci yaşıycaz inşş.. yeterki bizimle kalsın bebişlerimiz..
sana da sorayım.. kimyasal gebelik riski keseyi görünce sona erer diye duydum.. doğrumu.. keseyi ne zaman görebilirim??
Canım benim sakın üzme kendini. O biraz doktorun hatasıymış sanırım. 7. haftadan 10.haftaya kadar farketmesi gerekirdi. Ben de geçen sene bir düşük yaşadım. Bak şimdi her ikimiz de hamileyiz. Gebelik kesesinin görülebilmesi hamileliğin normal seyrinde ilerlediğinin anlaşılabilmesi için en azından 10 gün sonra doktora muayene olman lazım. Aklına kötü şeyler getirme. Bundan sonra herşey çok güzel olacak. Sen ben hande hep beraber çok güzel bir hamilelik geçireceğiz sonra da bebişlerimizin fotoğraflarını burada birbirimizle paylaşacağız.
adetten 1 hafta önce çıkmadı.. adet günü çıkmadı.. adet geçti 2 gün sonra çıkmadı... dün tenezüül etti en sonunda.. sanırım geç döllenme... ama dr un senin kadar erken kese görmesi beni halen kurcalıo canım.. daha benimkinin bile kesesi olduğundan emin değilim.. en en güzeli bekle iyice ve bir daha o dr a gitme ...
Canım benim sakın üzme kendini. O biraz doktorun hatasıymış sanırım. 7. haftadan 10.haftaya kadar farketmesi gerekirdi. Ben de geçen sene bir düşük yaşadım. Bak şimdi her ikimiz de hamileyiz. Gebelik kesesinin görülebilmesi hamileliğin normal seyrinde ilerlediğinin anlaşılabilmesi için en azından 10 gün sonra doktora muayene olman lazım. Aklına kötü şeyler getirme. Bundan sonra herşey çok güzel olacak. Sen ben hande hep beraber çok güzel bir hamilelik geçireceğiz sonra da bebişlerimizin fotoğraflarını burada birbirimizle paylaşacağız.
adetten 1 hafta önce çıkmadı.. adet günü çıkmadı.. adet geçti 2 gün sonra çıkmadı... dün tenezüül etti en sonunda.. sanırım geç döllenme... ama dr un senin kadar erken kese görmesi beni halen kurcalıo canım.. daha benimkinin bile kesesi olduğundan emin değilim.. en en güzeli bekle iyice ve bir daha o dr a gitme ...
şeker kese degilmiş o başlangıçmış yerleşmeye başlamış tam belli degilmiş dün hemşire komşumla konuştum senini gibi çok hastamız oldu dedi kana hemen karışmamıştır daha erken nette kendini göstermedi erken olduğu için dedi ayyyy iyice umutlandım yaaa çünkü doktor resmen başlangıcı belli demişti
dediki resmen başladığı belli dedi bişeyler görünüo orda dedi seninki bile kana karışmadıysa benim varsa bile karışmaz
canım doktorun yanlış tahmin etmediysem kalınlaşmayı görmüş bu yüzden de başladığını söylemiş olabilir ki bu şekilde başlıyor zaten umarım gönlünün istediği gibi olur
cnm inş gönlüne göre olur.. ama ne olur eğer olmazsa üzülme.. mesela ben hamileyim ama halen tam mutlu olamıyorum.. korkmaya başladım bu seferde.. böyle 9 ay nasıl geçer bakalım...
Bat ne canım? Sat 1 önceki ay, Bat ta bu ay mı oluyor? Sanırım gelcek.Canım inş hayal kırklığı yaşamazsın yabugün BATın mı.. ayy gelmesin şu kırmızılar
ben fos çıkmaktan korkmaya başladım sanırım.. çünkü kocişimde inanmaya başladı, yaa diilse diye korku sardı şimdi.. ayy neyse ağlamak yok bugün... bugün harika haberlerimiz var.. bol bol sevincez bugün
inş canım hayırlısı inş.canım sende vericeksin bu haberi bize biraz daha toparlanmak istiyor rahim bu yüzden 8 ay bekledim bende seninde bekliyoruz pozitif haberlerini ben inanıyorum ki en kısa sürede burası müjdelerle dolup taşıcak inşallah...
şeker kese degilmiş o başlangıçmış yerleşmeye başlamış tam belli degilmiş dün hemşire komşumla konuştum senini gibi çok hastamız oldu dedi kana hemen karışmamıştır daha erken nette kendini göstermedi erken olduğu için dedi ayyyy iyice umutlandım yaaa çünkü doktor resmen başlangıcı belli demişti
cnm inş gönlüne göre olur.. ama ne olur eğer olmazsa üzülme.. mesela ben hamileyim ama halen tam mutlu olamıyorum.. korkmaya başladım bu seferde.. böyle 9 ay nasıl geçer bakalım...
peki tatlım bu çıkmayanlar kan testimi idrar testimi
Sabah aklıma bişey takıldı şimdi bu hamile arkadaşların wc ,htiyaçları durumunda değişiklik yok muydu? Benim ilkinde 6. Haftadan sonra artma olmuştu ama öncesinde anlamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?