Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sabah aklıma bişey takıldı şimdi bu hamile arkadaşların wc ,htiyaçları durumunda değişiklik yok muydu? Benim ilkinde 6. Haftadan sonra artma olmuştu ama öncesinde anlamamıştım.

benim oldu cnm.. hep ucunda sanki.. zor yetişiyorum afedersin.. su içiyorum içerken anında wc ihtiyacım gelio:)))

Saçmalayın kızlar korkacak ne var ya, çokta sevinmemek lazım tabiki ama sevinememekte olmaz şimdi :) normalleşin lütfen :)

benim oldu cnm.. Hep ucunda sanki.. Zor yetişiyorum afedersin.. Su içiyorum içerken anında wc ihtiyacım gelio:)))

benim şüpheli ilişkiden 4 gün sonra sık idrara çıkma ve şiddetli kasık ağrılarım olmuştu hala da devam ediyor gerçi canım...

hmmm anladım, ben normalde de çok su içerim wc ye çok giderim anlamamıştım.gerçi benim bu ay öyle bi durumum olmaz da merak ettim.

hmmm anladım, ben normalde de çok su içerim wc ye çok giderim anlamamıştım.gerçi benim bu ay öyle bi durumum olmaz da merak ettim.

melis ve mine bişi soracam.. Benim karnımın içinde karıncalanmalar ve karnımda belimde bir gerginlik hissediyorum.. Karnımın içinde sanki baloncuklar var ufak ufak patlıo... Sizde böle bir his varmı... Bide vajinaya baskı var..

AY NE BİLİM GARİP.. YANİ... ELİMİ KOYDUM DÜN EŞİMİNKİNİDE.. HOŞGELDİN MELEĞİM DEDİK. BİZİMLE KAL DEDİK...

İNŞŞ HAYIRLISI İLE ÇABUCAK GEÇER VAKİT CNM..

korkma canım, allahın izniyle devamı gelecek inş.inş sizinle kalacak.Umutsuz bakma sadece.içindeki melek sen mutlu ve huzurlu oldukça daha iyi olacak unutma.

Handecim vajinaya baskı haricinde diğerlerinin hepsi var hissediyorum bende ama ben gergin duramıyorum karnım hiç gerilmek istemiyor hep serbest kalıcak bahsetmiştik ya hani seninle sırtüstü dümdüz yatarken çok şiddetli kasılmalarımda devam ediyor:44:

kızlar dün akşam testte 2. çizgiyi sili gördümmmmmm hemen kan testine gittim 2 saate kadar sonucum gelicek inş doğrudur yaptığım test doğruysaa hamileyimmmmmm

korkma canım, allahın izniyle devamı gelecek inş.inş sizinle kalacak.umutsuz bakma sadece.içindeki melek sen mutlu ve huzurlu oldukça daha iyi olacak unutma.

doğru diosun cnmm..inşallah sizlerle daha ii olcak..çünkü gerçekten bu yeni nesil cümleleri yok kese gözükmesi yok kimyasal gebelik falan ne annem ( çok moderndir) ne ablam ( iki çocuğpu var 37 yaşında) anlamıyorlar.. Ablam diyoki ben sadece 1 kere idrar testi yaptım senin gibi herün yapmadım diyor..

Sanki siz daha çok sevindiniz.. Siz daha destek oldunuz.. Iyi ki varsınız walla.. Sanki beni suçladılar gibi ( öylede değilde ne bilim, tabiki sevindier ama durgun olarak ).. Annem diyo ki.. Sanki senelerdir çocuğun olmuo gibi telaşlandın.. Test yapıp durdun biz hepimiz bekledik diyor anlatıyorum bunları ben uydurmuorum dr.sitelerinde yazıo diye.. Artık tıp ilerledi diye.. Yok .. Ben büyütüo oluoum onlar tecrübeli oluo...

Belkide açıkcası biraz bu yüzden çok sevinemedim. Kayınvalidem ise havalarda ilk torunu tabi... Hayırlısı kızım diyor..

yok ben gergin değilim şekerim karnım gergin gibi hissediyorum...:)ben de öle tam düz yatamıorum mesela.. Eğilip kalkerken mutlaka bacaklarımı açıyorum.. öleeğiliyorum.. Yoksa baskı oluo karnıma..

kızlar dün akşam testte 2. çizgiyi sili gördümmmmmm hemen kan testine gittim 2 saate kadar sonucum gelicek inş doğrudur yaptığım test doğruysaa hamileyimmmmmm

hadi bi güzel haber daha :)) maşallah :) allah artırsın :))

Tam olarak öyle değil de arada vajinaya baskı ve kasıklarımda ağrı oluyor. Benim yumurtalıklarımda hafif gerginlik var.

.. HADİ CANIM HAYIRLISI SABIRSIZLIKLA HABEİNİ BEKLİYORUM..

BUGÜN SNIRIM 3. HAMİLE HABERİ OLACAK.. HADİ BAKALIM..

yok ben gergin değilim şekerim karnım gergin gibi hissediyorum...:)ben de öle tam düz yatamıorum mesela.. Eğilip kalkerken mutlaka bacaklarımı açıyorum.. öleeğiliyorum.. Yoksa baskı oluo karnıma..

anladım canım benim bende omuzlarımı şöyle geri atıp dimdik yürürken acı hissediyorum :) yalnız şimdiden böyle sonradan yerde yatarak yürücem galiba :)

bende merakla bekliyorum sonucun gelmesini idrara testi umarım doğrudurrr

DÜN BANA BURDKİ HERKES SİLİKTE OLSA (BEN RESMİNİ KOYDUM TESTİN) VAR DEDİLER.. İDRARA DÜŞTÜYE KANDA ÇIKAR DEDİLER..

AKŞAM ISRARLAR ÜZERİNE SABREDEMEDİM KAN VERDİM.. 11.47 ÇIKTI.. YARIN BİR DAHA VERCEM.. DEĞERLERİM YÜKSELDİMİ DİYE...

hakımızda hayrlısı olsun 2. çizgiyi gördüğümde ellerim titredi resmen çok heycanlı bi durumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…