- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Sabah aklıma bişey takıldı şimdi bu hamile arkadaşların wc ,htiyaçları durumunda değişiklik yok muydu? Benim ilkinde 6. Haftadan sonra artma olmuştu ama öncesinde anlamamıştım.
olurmu canım benim allah izin verdiya inşallah 9 ay hemen geçer bi bakmışın minik kuzu kucağındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Saçmalayın kızlar korkacak ne var ya, çokta sevinmemek lazım tabiki ama sevinememekte olmaz şimdi :) normalleşin lütfen :)[/QUOTE
AY NE BİLİM GARİP.. YANİ... ELİMİ KOYDUM DÜN EŞİMİNKİNİDE.. HOŞGELDİN MELEĞİM DEDİK. BİZİMLE KAL DEDİK...
İNŞŞ HAYIRLISI İLE ÇABUCAK GEÇER VAKİT CNM..
benim oldu cnm.. Hep ucunda sanki.. Zor yetişiyorum afedersin.. Su içiyorum içerken anında wc ihtiyacım gelio:)))
benim şüpheli ilişkiden 4 gün sonra sık idrara çıkma ve şiddetli kasık ağrılarım olmuştu hala da devam ediyor gerçi canım...
hmmm anladım, ben normalde de çok su içerim wc ye çok giderim anlamamıştım.gerçi benim bu ay öyle bi durumum olmaz da merak ettim.
AY NE BİLİM GARİP.. YANİ... ELİMİ KOYDUM DÜN EŞİMİNKİNİDE.. HOŞGELDİN MELEĞİM DEDİK. BİZİMLE KAL DEDİK...
İNŞŞ HAYIRLISI İLE ÇABUCAK GEÇER VAKİT CNM..
melis ve mine bişi soracam.. Benim karnımın içinde karıncalanmalar ve karnımda belimde bir gerginlik hissediyorum.. Karnımın içinde sanki baloncuklar var ufak ufak patlıo... Sizde böle bir his varmı... Bide vajinaya baskı var..
korkma canım, allahın izniyle devamı gelecek inş.inş sizinle kalacak.umutsuz bakma sadece.içindeki melek sen mutlu ve huzurlu oldukça daha iyi olacak unutma.
kızlar dün akşam testte 2. çizgiyi sili gördümmmmmmhemen kan testine gittim 2 saate kadar sonucum gelicek inş doğrudur yaptığım test doğruysaa hamileyimmmmmm
handecim vajinaya baskı haricinde diğerlerinin hepsi var hissediyorum bende ama ben gergin duramıyorum karnım hiç gerilmek istemiyor hep serbest kalıcak bahsetmiştik ya hani seninle sırtüstü dümdüz yatarken çok şiddetli kasılmalarımda devam ediyor:44:
kızlar dün akşam testte 2. çizgiyi sili gördümmmmmmhemen kan testine gittim 2 saate kadar sonucum gelicek inş doğrudur yaptığım test doğruysaa hamileyimmmmmm
melis ve mine bişi soracam.. Benim karnımın içinde karıncalanmalar ve karnımda belimde bir gerginlik hissediyorum.. Karnımın içinde sanki baloncuklar var ufak ufak patlıo... Sizde böle bir his varmı... Bide vajinaya baskı var..
ama bugün gerçekten güzel bir günnnn tebrikler canım
yok ben gergin değilim şekerim karnım gergin gibi hissediyorum...:)ben de öle tam düz yatamıorum mesela.. Eğilip kalkerken mutlaka bacaklarımı açıyorum.. öleeğiliyorum.. Yoksa baskı oluo karnıma..
.. HADİ CANIM HAYIRLISI SABIRSIZLIKLA HABEİNİ BEKLİYORUM..
BUGÜN SNIRIM 3. HAMİLE HABERİ OLACAK.. HADİ BAKALIM..
bende merakla bekliyorum sonucun gelmesini idrara testi umarım doğrudurrr
DÜN BANA BURDKİ HERKES SİLİKTE OLSA (BEN RESMİNİ KOYDUM TESTİN) VAR DEDİLER.. İDRARA DÜŞTÜYE KANDA ÇIKAR DEDİLER..
AKŞAM ISRARLAR ÜZERİNE SABREDEMEDİM KAN VERDİM.. 11.47 ÇIKTI.. YARIN BİR DAHA VERCEM.. DEĞERLERİM YÜKSELDİMİ DİYE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?