inşallah öyledir canım. bence de yarın bi daha bi test daha yap.. iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorm byyy:79::79:
herkeze ıyıaksamlar ıcımı bı nebze rahatlattınız sagolun kızlar
sendedemi oldu böyle neden pembemsi olması şüpheli onu anlamadım
handecim bişi sorcam.. senin belirtiler ne zaman başlamıştı.. kaç gün sonra öğrendin yani onu merak ettim.. :18:
WALLA CANIM BEN HEP HİSSETTİM AMA TESTLER ÇIKMADI BİLİOSUN.. BEN ADET GEÇTİKTEN SONRAKİ 6.GÜN İDRARDA SİLİK GÖRDÜM. 7. GÜN BİR DAHA YAPTIM YİNE SİLİKTİ. DÜN YANİ.. AKŞAMDA KAN VERDİM CNM. YARIN BİR DAHA VERECEM DEĞERLERİM YÜKSELİOMU DİYE..
YANİ ADET GEÇTİ 7. GÜN DİYEBİLİRİM...
EN BÜYÜK BELİRTİM SON GÜNLERDEKİ VAJİNADAKİ BATMA VE İÇİNDE BİŞİ VARMIŞ HİSSİ OLDU. BİDE 6.VE 7.GÜN GÖBEK DELİĞİM GERİLDİ SANKİ.. İÇİ KAŞINDI.. GÖĞÜSLERİM SIZIM SIZIM DAMARLARIKMIN HERBİRİ AYRI AYRI SIZLIODU.. ŞİMDİDE ÖLE..
yok canm yapmadım korkuyorum negatf çıkarsa diye bu ay adetim geçikirse yapmayı düşünüyorummm :18::18:ocak 8den beri bu belirtiler varsa ve normalden kısa sürdüyse adetin belki üstüne görmüşsündür. eğer öyleyse şuan idrarda ve kanda garanti çıkması lazım bence.. test yaptın mı
benim geçen çarşambadan beri belirtiler var yaa, eğer döllenme o zaman olduysa yarın 10. gün olacak. acaba idrarda çıkar mı diyorum. ayy bilmiyorum.. karnımın içinde batmalar devam ediyo. artık çatlıcam galiba
Kızlar 2 defa bekledikten sonra çok belirgin olmayan çizgi görmüştüm. Ocak 4de düşük yaptım. Ve hiç korunmadım. Ayın 7 sinden bu yana gün aşırı çalışmalara devam ettik. Göğüslerim çok şiş değil ama aşırı acıyo, sık sık idrara çıkıyorum, ara ara kasıklarıma sancı giriyo ama kısa hemen geçiyo. Normalinde adet olcağımda sivilcelerim olurdu onlarda olmadı. Bugün sabah test yaptım o negatifti. Kafam allak bullak 3,5 yıl oldu neredeyse artık çok istiyoruz. Bu ay adet olursam soğan kürüne başlıycam.Dua edin kızlar bende anne olıyım artık
inşallah canım ya belitilerimiz aynı bende bugün sık idrara çıkmaya başladım hakkımızda hayırlısı inşallah şubat ayı hayırlı haberler verrzzzKızlar 2 defa bekledikten sonra çok belirgin olmayan çizgi görmüştüm. Ocak 4de düşük yaptım. Ve hiç korunmadım. Ayın 7 sinden bu yana gün aşırı çalışmalara devam ettik. Göğüslerim çok şiş değil ama aşırı acıyo, sık sık idrara çıkıyorum, ara ara kasıklarıma sancı giriyo ama kısa hemen geçiyo. Normalinde adet olcağımda sivilcelerim olurdu onlarda olmadı. Bugün sabah test yaptım o negatifti. Kafam allak bullak 3,5 yıl oldu neredeyse artık çok istiyoruz. Bu ay adet olursam soğan kürüne başlıycam.Dua edin kızlar bende anne olıyım artık
iyi akşamlar canmmmiyi akşamlar kızlar...
aynı ben... adet geçtimi senin..
inşallah canım ya belitilerimiz aynı bende bugün sık idrara çıkmaya başladım hakkımızda hayırlısı inşallah şubat ayı hayırlı haberler verrzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?