Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah öyledir canım. bence de yarın bi daha bi test daha yap.. iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla

bunun olma düşüncesi bile bukadar heyecanlandırıyosa hamile olmak havalara uçurur heralde allah hamie olmayı isteyen herkese vesin bu güzül duyguyu bizlerede yaşatır inşallah haber veririm tabi bakınca umarım olumlu olur

handecim bişi sorcam.. senin belirtiler ne zaman başlamıştı.. kaç gün sonra öğrendin yani onu merak ettim.. :18:

sendedemi oldu böyle neden pembemsi olması şüpheli onu anlamadım

bende 8 gün geciktim ama sonra oldum.hiç sekmezdi.testim de negatif çıkmıştı.
ama pembemsi leke hamilelik belirtisi olabiliyor.Yalnız sen yinede çok kaptırma, sonra üzülüyoruz.

Sabahta bende kahve lekenlenme oldu.3 gün geciktim.bu dönemde gebelikten kanama olabiliyomuş pembemsi ya da kahvemsi.Ben ona yormadım iyi kide yormamışım, adet oldum.İnş senin ki gebelikten olur canım.

handecim bişi sorcam.. senin belirtiler ne zaman başlamıştı.. kaç gün sonra öğrendin yani onu merak ettim.. :18:

WALLA CANIM BEN HEP HİSSETTİM AMA TESTLER ÇIKMADI BİLİOSUN.. BEN ADET GEÇTİKTEN SONRAKİ 6.GÜN İDRARDA SİLİK GÖRDÜM. 7. GÜN BİR DAHA YAPTIM YİNE SİLİKTİ. DÜN YANİ.. AKŞAMDA KAN VERDİM CNM. YARIN BİR DAHA VERECEM DEĞERLERİM YÜKSELİOMU DİYE..

YANİ ADET GEÇTİ 7. GÜN DİYEBİLİRİM...

EN BÜYÜK BELİRTİM SON GÜNLERDEKİ VAJİNADAKİ BATMA VE İÇİNDE BİŞİ VARMIŞ HİSSİ OLDU. BİDE 6.VE 7.GÜN GÖBEK DELİĞİM GERİLDİ SANKİ.. İÇİ KAŞINDI.. GÖĞÜSLERİM SIZIM SIZIM DAMARLARIKMIN HERBİRİ AYRI AYRI SIZLIODU.. ŞİMDİDE ÖLE..

benim geçen çarşambadan beri belirtiler var yaa, eğer döllenme o zaman olduysa yarın 10. gün olacak. acaba idrarda çıkar mı diyorum. ayy bilmiyorum.. karnımın içinde batmalar devam ediyo. artık çatlıcam galiba

ocak 8den beri bu belirtiler varsa ve normalden kısa sürdüyse adetin belki üstüne görmüşsündür. eğer öyleyse şuan idrarda ve kanda garanti çıkması lazım bence.. test yaptın mı
yok canm yapmadım korkuyorum negatf çıkarsa diye bu ay adetim geçikirse yapmayı düşünüyorummm :18::18:

aynı ben... adet geçtimi senin..

Kızlar 2 defa bekledikten sonra çok belirgin olmayan çizgi görmüştüm. Ocak 4de düşük yaptım. Ve hiç korunmadım. Ayın 7 sinden bu yana gün aşırı çalışmalara devam ettik. Göğüslerim çok şiş değil ama aşırı acıyo, sık sık idrara çıkıyorum, ara ara kasıklarıma sancı giriyo ama kısa hemen geçiyo. Normalinde adet olcağımda sivilcelerim olurdu onlarda olmadı. Bugün sabah test yaptım o negatifti. Kafam allak bullak 3,5 yıl oldu neredeyse artık çok istiyoruz. Bu ay adet olursam soğan kürüne başlıycam.Dua edin kızlar bende anne olıyım artık

canım inşallah gönlünün istediği herşey olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

inşallah canım ya belitilerimiz aynı bende bugün sık idrara çıkmaya başladım hakkımızda hayırlısı inşallah şubat ayı hayırlı haberler verrzzz

inşallah canım ya belitilerimiz aynı bende bugün sık idrara çıkmaya başladım hakkımızda hayırlısı inşallah şubat ayı hayırlı haberler verrzzz

İnşallah artık o kadar yoruldumki. İlk düşüğümü yaptıktan sonra 1 ay korumduk, sonra bi daha korunmadık. Geçen aya kadar geçen 3 senede bebeğimiz olmadı. Hep istemiyomuşum gibi davranıp olumsuz özelliklerini düşünüp kendimi avuttum. Ama bebeğim gelip karnıma konunca o duyguları bastıramadım, düştü bu sefer daha çok kahroldum. Şimdi istediğime çok eminim. Onun için sigarayı bıraktım,ve hayatta ağzıma sürmediğim sağlıklı yiyeceklerin hepsini tüketiyorum. Bu arada iştahımda acayip açık, yediğim yemeğin hesabı yok. Ve doymuyorum:44:

kızlar test yaptım negatıf cıktı ama adetım gecıkelı 5 gun olmustu ondan olabılırmı 5 gun daha bekleyip oylemı yapıyım testı yoksa?

hamıle gıbı hıssedıyorum aslında kendımı kasıklarımda sancı var göğüslerim büyüdü ama niye negatif idrar testı yaptıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…