Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah cnm dun gece agrılarımdan uyuyamadım benım adetıme 9 gun var acaba test yapsam cıkarmı?

Şimdi yapma canım. Çok sabredemiyosan bir gün kala yap. Ama bu kadar erken yapma. Bu sefer olmasa bile stres oluyosun. Ne testte pozitif görüyosun ne adet oluyosun. Stres bütün dengeni bozar. Test yapma

hoşgeldin canım.. ben de ölçüyodum ama karışık gidince bıraktım. bi de çok üstünde durmadım ama şimdi merak ettim. ölçümlerimi yazsam yardımcı olabilir misin

Şimdi yapma canım. Çok sabredemiyosan bir gün kala yap. Ama bu kadar erken yapma. Bu sefer olmasa bile stres oluyosun. Ne testte pozitif görüyosun ne adet oluyosun. Stres bütün dengeni bozar. Test yapma

kan testınde cıkar dıyorlar ama en ıyısı beklemek dedıgın gıbı hayırlısı olsun ınsallah ıyı haberler verırım sıze

ay sağol ya en sonunda öğrendim şu ısı olayını acayipde rahatladım anlicannn

kan testınde cıkar dıyorlar ama en ıyısı beklemek dedıgın gıbı hayırlısı olsun ınsallah ıyı haberler verırım sıze

canım ben 2,5 haftalık hamiştim işte öğrendiğimde ama daha kötü oldu. Bu sefer değer çok düşük diyolar. Dış gebelik falan olabilir diyolar.15 gün sonra gel diyolar. O zaman o 15 günde kendi kendini yiyip bitiriyosun. Acaba bebekmi, dış gebelikmi? Sağlıklımı? Kendini üzme sen hiç boşuna. Bekle azıcık daha

inşallah cnm dun gece agrılarımdan uyuyamadım benım adetıme 9 gun var acaba test yapsam cıkarmı?

hevesini kırmak istemem ama test için daha çok erken. ewdeki yaptığımız idrar testleri hamileliğinin 20. günü gibi doğru sonuç verrir. hatta bazen 20 günü geçince çıkar. kan testi içinde erken hormonlarına bakıyorlarlar hamilemisin diye. bu kadar erken çıkmaz yani adet olalı 1 ay olunca testini yap yada kan testine git.

canım ben kampanyayla almıştım 2012ye kadar zamanım var 2 seans gitmiştim. Bebiş var diye bıraktım. Giderken memmundum aslında.ayın 9una randevu almıştım ama inş. Adet olmamda giderim.
canm makinası çok önemli benim ilk gittiğimde hiç bi faydası yoktu ama şimdi gittiğim makina hakiki lazer piyasada yalancı lazer makinaları var ona dikkat et canm

canm makinası çok önemli benim ilk gittiğimde hiç bi faydası yoktu ama şimdi gittiğim makina hakiki lazer piyasada yalancı lazer makinaları var ona dikkat et canm

İstanbulun en büyük lazer merkezlerinden biri canım gittiğim yer. Yani 3-5 makinası olan kıytırık bi yer değil. 2 seansa gittim yine bayağı bi faydasını görmüştüm ama. Ya bebişim olsunda ben herşeye razıyım. LAzer yaptırmasamda olur yani:26:

dogru soyluosunuz bu kadar bekleyen bı on gun daha bekler demı:)

o zaman süper işte git canm çünkü büyük rahatlık ben 6 aydır 2 ay aralıklrla gidiyorum çarşamba gidicem ondan sonra 4 ay sonra gidicem çıkmıyo çünkü ondan sonraki seanalr 6 8 ve 1 yıl sonra

arkadaşlar ben 7 aylık evliydim ve ilk kez bu ay adetim gecikmişti dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı eşim 1 hafta bekleyelim öyle gideriz hastaneye dedi ben dayanamadım sabah erkenden hastaneye gittim çok şükür ki
HAMİLEYİM

darısı tüm isteyenlerin başına :)

tebrikler canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla gelsin meleklerimiz

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
*niserdarhan 03.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10

gözün aydın canmmmm Hemen bize belirtilerini anlat testi adetin kaç gün geçmişti yaptınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…