inşallah cnm dun gece agrılarımdan uyuyamadım benım adetıme 9 gun var acaba test yapsam cıkarmı?
merhaba kısslar şu BBT ısı takibini bi açıklama getireyim kafası karışan arkadaşlar için;
öncelikle sabah 07.00 ve 08.30 gibi yataktan kalkmadan dil altından ya da koltuk altından ölçüyosun benim normal ölçüm 35.8 yumurtlama ve sonrasında 36.3 çıkıyor genellikle regli olacağım gün 0.80 - 1 derece kadar düşüyor. yani herkesin vücut ısısı farklı sende bi kaç ay sabak hiç bir aktivite yapmadan ölç ortalama ısını öğren yumurlama döneminde otomatik artış oluyor böylece öğrenmiş olursun yumurtlama sonrasında kalan ısı ( adet günü geçmiş olmasına rağmen ) düşmediyse gebelik şüphelenebilir.
Şimdi yapma canım. Çok sabredemiyosan bir gün kala yap. Ama bu kadar erken yapma. Bu sefer olmasa bile stres oluyosun. Ne testte pozitif görüyosun ne adet oluyosun. Stres bütün dengeni bozar. Test yapma
ay sağol ya en sonunda öğrendim şu ısı olayını acayipde rahatladım anlicannnmerhaba kısslar şu bbt ısı takibini bi açıklama getireyim kafası karışan arkadaşlar için;
öncelikle sabah 07.00 ve 08.30 gibi yataktan kalkmadan dil altından ya da koltuk altından ölçüyosun benim normal ölçüm 35.8 yumurtlama ve sonrasında 36.3 çıkıyor genellikle regli olacağım gün 0.80 - 1 derece kadar düşüyor. Yani herkesin vücut ısısı farklı sende bi kaç ay sabak hiç bir aktivite yapmadan ölç ortalama ısını öğren yumurlama döneminde otomatik artış oluyor böylece öğrenmiş olursun yumurtlama sonrasında kalan ısı ( adet günü geçmiş olmasına rağmen ) düşmediyse gebelik şüphelenebilir.
kan testınde cıkar dıyorlar ama en ıyısı beklemek dedıgın gıbı hayırlısı olsun ınsallah ıyı haberler verırım sıze
inşallah cnm dun gece agrılarımdan uyuyamadım benım adetıme 9 gun var acaba test yapsam cıkarmı?
canm makinası çok önemli benim ilk gittiğimde hiç bi faydası yoktu ama şimdi gittiğim makina hakiki lazer piyasada yalancı lazer makinaları var ona dikkat et canmcanım ben kampanyayla almıştım 2012ye kadar zamanım var 2 seans gitmiştim. Bebiş var diye bıraktım. Giderken memmundum aslında.ayın 9una randevu almıştım ama inş. Adet olmamda giderim.
canm makinası çok önemli benim ilk gittiğimde hiç bi faydası yoktu ama şimdi gittiğim makina hakiki lazer piyasada yalancı lazer makinaları var ona dikkat et canm
hevesini kırmak istemem ama test için daha çok erken. ewdeki yaptığımız idrar testleri hamileliğinin 20. günü gibi doğru sonuç verrir. hatta bazen 20 günü geçince çıkar. kan testi içinde erken hormonlarına bakıyorlarlar hamilemisin diye. bu kadar erken çıkmaz yani adet olalı 1 ay olunca testini yap yada kan testine git.
dogru soyluosunuz bu kadar bekleyen bı on gun daha bekler demı:)
o zaman süper işte git canm çünkü büyük rahatlık ben 6 aydır 2 ay aralıklrla gidiyorum çarşamba gidicem ondan sonra 4 ay sonra gidicem çıkmıyo çünkü ondan sonraki seanalr 6 8 ve 1 yıl sonraistanbulun en büyük lazer merkezlerinden biri canım gittiğim yer. Yani 3-5 makinası olan kıytırık bi yer değil. 2 seansa gittim yine bayağı bi faydasını görmüştüm ama. Ya bebişim olsunda ben herşeye razıyım. Lazer yaptırmasamda olur yani:26:
o zaman süper işte git canm çünkü büyük rahatlık ben 6 aydır 2 ay aralıklrla gidiyorum çarşamba gidicem ondan sonra 4 ay sonra gidicem çıkmıyo çünkü ondan sonraki seanalr 6 8 ve 1 yıl sonra
bu hafta 3. Seansa gidicem canmtoplam kaçıncı seansı bu senin?
amin canm hepimiz inşallah hayırlı haberlerle dönerizzzzzhepinize iyi hafta sonları. Bol bol çalışın kızlar. Yeni bebişlerıimiz olsun.
arkadaşlar ben 7 aylık evliydim ve ilk kez bu ay adetim gecikmişti dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı eşim 1 hafta bekleyelim öyle gideriz hastaneye dedi ben dayanamadım sabah erkenden hastaneye gittim çok şükür ki
HAMİLEYİM
darısı tüm isteyenlerin başına :)
tebrikler canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla gelsin meleklerimiz
gözün aydın canmmmmarkadaşlar ben 7 aylık evliydim ve ilk kez bu ay adetim gecikmişti dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı eşim 1 hafta bekleyelim öyle gideriz hastaneye dedi ben dayanamadım sabah erkenden hastaneye gittim çok şükür ki
[sıze=3]hamileyim[/sıze]
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?