ayyyyy heyecanlandım şimdi ne yapsam ki.. hiş tes yapmadım daha önce ne marka almak lazım?hangisi iyi ki?eczaneler açık mı bugün?yaaaaaa üzülmek de istemiyorum
yapalım yapalımm o cesaret gelmısken ıkımız :) herhangı bırı olur sanırım canım marka olarak ınan bılmıyorum ama bugun cmt acık olması lazım yarın kapalıdır geneli
canımm benimm inşallah beni anlayabıldıgını gormem o kadar rahatlattı kı benı tesekkur ederımbugun yapayım da aksam nolup bıttıgını soylerım artık kıslarr
Selam kızlar hamiş olanları tebrik ederim çok sevindim onlar adına..Belirtilerinizi okuyorum benim de adetime 5 gün var ama adet belirtileri dışında bir belirtim yok malesef..çok canım sıkılıyorhiç idrar testi yapmadım şimdiye kadar şeytan diyor git al bi tane.. yapsam mı acaba kızlar? bi mucize olur çıkar belki ne dersiniz? moralim çok bozukkk
slm kızlar..bende sitenin takipçilerindenim..ama bişeyler yazmak bugune kısmetmiş..1,5 yıldır bebek istiyorduk..ve sevınçli haberi 1 şubat tarıhınde kesın olsrak aldık :))
bır yıl boyunca doktorum hıcbır tedavı onermedı..zaten ıkımızdede bı sorun gorunmedi..sonra da yumurtlama testi aldık yumurtlama oldugu gunlerde özellıkle ilişkiye gırdık ama 5 ay yıne bısey olmadı..son ay artık hiç düşünmedim,ne zaman yumurtlamam dıye takıbını yapmadım hatta dıger aylara gore daha az ılışkıye gırdım..aklımda bebek fıkrını cıkardım..psıkolojık olarak cok rahattım...
adetım yaklastıkca yıne karın agrım ve göğüste şişkinlik vardı..bu seferde olmayacak demiştim ama oldu..yani adeti yaklaştıkca karnı agrıyan,göğüslerı acıyan arkadaslar umutsuzluga kapılmayın 28 ocak adet olmam gereken tarıhtı ama olmadım..aynı gun gebelık testı yaptım pozıtıfdi...ve 3-4 gun aynı adetlıymısım gıbı agrılarım sürdü,tek fark sag kasıgımda ara ara ıgne gıbı batlamar oluyordu..kan tahlılını 1 şubatta yaptırdım o da olumlu cıktı..benım hıc bır belırtım olmadı aksıne adet belırtılerı vardı..psıkolojınız cok onemlı,her zaman rahat olmaya calışın..
allah herkese bu duyguyu nasıp etsın..
kızlar benm bthcg 74.8 di sizce düşük bi değermi içime kurt düştü şimdi ya kötü bi durum varmıdır gecikmenin 3. günüde yaptrmıştım
kızlar idrar testleri sabah idrarıyla mı yapılıyor yoksa her saat yapılabilir mi?[/QUO
yapabılırsın istediğin saatte canımmm bende ecz sordugumda ole demıstııı
tabıkı canım cok ıyı anlıyorum ıcın rahatlasın gıt test yaptırtttt bekliyporuz güzel haberlerinii
yap canım için rahatlasınn sıkma kendını rekaxx
Canım Allah tamamına erdırsın Sağ salim bebişini kucagına almayı nasip etsın canımm kısıden kısıye degısıyor ama senın de dedıgın gıbı cogunlukla adet olucakmıs gıbı bır hıs olurmus Darısı bızlerın basına hayrlı ve tez zamanda inşallah aminn
canım sakın aklına kötü şeyler düşünme Allahın iznyle maşşalah cok ıyı..sen beslenmene ve kendıne cok dıkkat et yorma
kızlar idrar testleri sabah idrarıyla mı yapılıyor yoksa her saat yapılabilir mi?
ayyyyyy yapcam galiba kocişkom birazdan dışarı çıkacak alırım dedi:)bu arada marka ve fiyat bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba
hayırlı olsun canm ALLAH sağlıklı güzel bebiş nasip eder inşallahhslm kızlar..bende sitenin takipçilerindenim..ama bişeyler yazmak bugune kısmetmiş..1,5 yıldır bebek istiyorduk..ve sevınçli haberi 1 şubat tarıhınde kesın olsrak aldık :))
bır yıl boyunca doktorum hıcbır tedavı onermedı..zaten ıkımızdede bı sorun gorunmedi..sonra da yumurtlama testi aldık yumurtlama oldugu gunlerde özellıkle ilişkiye gırdık ama 5 ay yıne bısey olmadı..son ay artık hiç düşünmedim,ne zaman yumurtlamam dıye takıbını yapmadım hatta dıger aylara gore daha az ılışkıye gırdım..aklımda bebek fıkrını cıkardım..psıkolojık olarak cok rahattım...
adetım yaklastıkca yıne karın agrım ve göğüste şişkinlik vardı..bu seferde olmayacak demiştim ama oldu..yani adeti yaklaştıkca karnı agrıyan,göğüslerı acıyan arkadaslar umutsuzluga kapılmayın 28 ocak adet olmam gereken tarıhtı ama olmadım..aynı gun gebelık testı yaptım pozıtıfdi...ve 3-4 gun aynı adetlıymısım gıbı agrılarım sürdü,tek fark sag kasıgımda ara ara ıgne gıbı batlamar oluyordu..kan tahlılını 1 şubatta yaptırdım o da olumlu cıktı..benım hıc bır belırtım olmadı aksıne adet belırtılerı vardı..psıkolojınız cok onemlı,her zaman rahat olmaya calışın..
allah herkese bu duyguyu nasıp etsın..
ben akşamüstü yapmıstım pozitif cıktı..ama testlerde sabah yapılmasını onerıyor..3 gun ust uste yaptım 3 ude ogleden sonraya denk geldı..pozitifdi
hangi testi kullanmıştın canım?bir de çok su içip beklemek falan gerekiyomu 1-2 saaat?valla kızlar hiç yapmadığım için komik sorular soruyor olabilirim
hangi testi kullanmıştın canım?bir de çok su içip beklemek falan gerekiyomu 1-2 saaat?valla kızlar hiç yapmadığım için komik sorular soruyor olabilirim
hayırlı olsun canm ALLAH sağlıklı güzel bebiş nasip eder inşallahh
Bu arada arkadaşlar ben tam ovulasyon tarihimde sarımsak kürü diye bişeyi uygulayan ve hamile kalan birinin hikayesini okudum çok düşündüm yapsammı yapmasammı ve nasıl olduysa bi anda kalkıp 1 kg sarımsağı haşlayıp buharına oturdumev, ben, yatak, yorgan herşey sarımsak kokuyodu eşim dediki hayırdır canım vampirlerimi kovuyosun bunları yaptıktan sonra bi de adama nasıl işve yapıcam falan neyse onu da halletim bi çırpıda o gece belimin altınla yastıkla uyudum ve ertesi gün sol kasığıma resmen hayatımda ilk kez bi enterasan ağrı girdi o günden sonra bi gaz yani iğrençlik devam ediyo adam benden neyseki soğumadı yada öyle gözüküyor. 4 yada 5 gün sonra tam ders anlatıyorum okulda çocuklara bi batma biraz dar giymiştim o gün ondan diye düşündüm lavaboda peçeteye bir damlacık bi leke gibi kan geldi dünde üç kez akşam yemeği yememe rağmen gece açlıktan uyuyamadım. baş dönmeleri bulantılar onları saymıyorum çünkü her ay yaşıodum yani göğüs acıları falan hiç bişey yok ama ilk kez bu kadarını bi arada yaşadım 27 yaşındayım hiç bu kadar yiyip açlıktan uyuyamadığımı hatırlamıyorum neyse az kaldı 5 günüm . 5 aydır da deniyoduk
:89:
Bu arada arkadaşlar ben tam ovulasyon tarihimde sarımsak kürü diye bişeyi uygulayan ve hamile kalan birinin hikayesini okudum çok düşündüm yapsammı yapmasammı ve nasıl olduysa bi anda kalkıp 1 kg sarımsağı haşlayıp buharına oturdumev, ben, yatak, yorgan herşey sarımsak kokuyodu eşim dediki hayırdır canım vampirlerimi kovuyosun bunları yaptıktan sonra bi de adama nasıl işve yapıcam falan neyse onu da halletim bi çırpıda o gece belimin altınla yastıkla uyudum ve ertesi gün sol kasığıma resmen hayatımda ilk kez bi enterasan ağrı girdi o günden sonra bi gaz yani iğrençlik devam ediyo adam benden neyseki soğumadı yada öyle gözüküyor. 4 yada 5 gün sonra tam ders anlatıyorum okulda çocuklara bi batma biraz dar giymiştim o gün ondan diye düşündüm lavaboda peçeteye bir damlacık bi leke gibi kan geldi dünde üç kez akşam yemeği yememe rağmen gece açlıktan uyuyamadım. baş dönmeleri bulantılar onları saymıyorum çünkü her ay yaşıodum yani göğüs acıları falan hiç bişey yok ama ilk kez bu kadarını bi arada yaşadım 27 yaşındayım hiç bu kadar yiyip açlıktan uyuyamadığımı hatırlamıyorum neyse az kaldı 5 günüm . 5 aydır da deniyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?