Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayyyyy heyecanlandım şimdi ne yapsam ki.. hiş tes yapmadım daha önce ne marka almak lazım?hangisi iyi ki?eczaneler açık mı bugün?yaaaaaa üzülmek de istemiyorum

yapalım yapalımm o cesaret gelmısken ıkımız :) herhangı bırı olur sanırım canım marka olarak ınan bılmıyorum ama bugun cmt acık olması lazım yarın kapalıdır geneli

kızlar benm bthcg 74.8 di sizce düşük bi değermi içime kurt düştü şimdi ya kötü bi durum varmıdır gecikmenin 3. günüde yaptrmıştım

yapalım yapalımm o cesaret gelmısken ıkımız :) herhangı bırı olur sanırım canım marka olarak ınan bılmıyorum ama bugun cmt acık olması lazım yarın kapalıdır geneli

ayyyyyy yapcam galiba kocişkom birazdan dışarı çıkacak alırım dedi:)bu arada marka ve fiyat bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba

canımm benimm inşallah beni anlayabıldıgını gormem o kadar rahatlattı kı benı tesekkur ederım bugun yapayım da aksam nolup bıttıgını soylerım artık kıslarr

tabıkı canım cok ıyı anlıyorum ıcın rahatlasın gıt test yaptırtttt bekliyporuz güzel haberlerinii

yap canım için rahatlasınn sıkma kendını rekaxx

Canım Allah tamamına erdırsın Sağ salim bebişini kucagına almayı nasip etsın canımm kısıden kısıye degısıyor ama senın de dedıgın gıbı cogunlukla adet olucakmıs gıbı bır hıs olurmus Darısı bızlerın basına hayrlı ve tez zamanda inşallah aminn

kızlar benm bthcg 74.8 di sizce düşük bi değermi içime kurt düştü şimdi ya kötü bi durum varmıdır gecikmenin 3. günüde yaptrmıştım

canım sakın aklına kötü şeyler düşünme Allahın iznyle maşşalah cok ıyı..sen beslenmene ve kendıne cok dıkkat et yorma

yapcam galiba minar bakalım fikir değiştirmezsek kocişkoyla

hayırlı olsun canm ALLAH sağlıklı güzel bebiş nasip eder inşallahh

canım sakın aklına kötü şeyler düşünme Allahın iznyle maşşalah cok ıyı..sen beslenmene ve kendıne cok dıkkat et yorma [/QUOTE]

şimdi okuyorum bunun takibini yapan arkadaşlar var bi kaç gün arayla kan veren benmde mi öyle yapmam gerekiyor die çelişkide kaldım 74.8 nasıl bi değer takip gerektiriyormu. bebeğim hep benmle olur inş

ben akşamüstü yapmıstım pozitif cıktı..ama testlerde sabah yapılmasını onerıyor..3 gun ust uste yaptım 3 ude ogleden sonraya denk geldı..pozitifdi

hangi testi kullanmıştın canım?bir de çok su içip beklemek falan gerekiyomu 1-2 saaat?valla kızlar hiç yapmadığım için komik sorular soruyor olabilirim

bugun berbat haberi aldım kızlar.testin sonucu negatif:-((1 aydır boşu boşuna tüp bebek macerasının peşinden koştum artık nasıl toparlanırım bilmiyorum.belirtilere filanda kimse inanmasın bence.bende erken hamilelik belirtilerinin tümü vardı,kanamamda hiç olmadı ama sonuç hüsran....

Bu arada arkadaşlar ben tam ovulasyon tarihimde sarımsak kürü diye bişeyi uygulayan ve hamile kalan birinin hikayesini okudum çok düşündüm yapsammı yapmasammı ve nasıl olduysa bi anda kalkıp 1 kg sarımsağı haşlayıp buharına oturdum ev, ben, yatak, yorgan herşey sarımsak kokuyodu eşim dediki hayırdır canım vampirlerimi kovuyosun bunları yaptıktan sonra bi de adama nasıl işve yapıcam falan neyse onu da halletim bi çırpıda o gece belimin altınla yastıkla uyudum ve ertesi gün sol kasığıma resmen hayatımda ilk kez bi enterasan ağrı girdi o günden sonra bi gaz yani iğrençlik devam ediyo adam benden neyseki soğumadı yada öyle gözüküyor. 4 yada 5 gün sonra tam ders anlatıyorum okulda çocuklara bi batma biraz dar giymiştim o gün ondan diye düşündüm lavaboda peçeteye bir damlacık bi leke gibi kan geldi dünde üç kez akşam yemeği yememe rağmen gece açlıktan uyuyamadım. baş dönmeleri bulantılar onları saymıyorum çünkü her ay yaşıodum yani göğüs acıları falan hiç bişey yok ama ilk kez bu kadarını bi arada yaşadım 27 yaşındayım hiç bu kadar yiyip açlıktan uyuyamadığımı hatırlamıyorum neyse az kaldı 5 günüm . 5 aydır da deniyoduk
:89:

ayyy melekcım ya guldurdun benı ben bunu daha once duymamıstım bak eger sende olursa sganın yanında bır de sarmısagı deneyelım artık :)

evet onu yazmayı unutmusum..bende yenı ogrendım sayılır hamıle oldugumu..ogrenmeden once senınde dedıgın gıbı doymak bılmıyordum..yıyordum yarım saat gecmeden mıdem sankı bomboş olıyodu..sureklı bıseyler yemek ıstıyordum...insallah senınkı de belırtıdır ve sevınçlı haberlerını alırsın

canım çok hoşsun ya ne komik anlatmışsın:)inşallah olmuştur bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…