aminnnnnnnnnnnn Allah razı olsun çok heyecanlıyım bi o kdr da rahatsız çünkü sürekli uyuyorum son 1 haftadır
canım sen kaç yaşındasın? Galiba senin eşin istiyodu dimi :26:
gözün aydın canmmmmHemen bize belirtilerini anlat testi adetin kaç gün geçmişti yaptınnn
tebrıkler cnm ALLAH tamamına erdırsın ınsallah darısı basımıza belırtılerıni anlatmanı beklıoruz
yani adet gününden önce hiç belirti yaşamadın peki kasıklarında şişlik varmıydıben adet olacağım gün çok sancılandım adet olcam sandım ama olmadı ondan sonraki gün ve geceler aşırı sıcaklamalarım oldu kasıklarıma kramp şeklinde kısa ağrılar giriyordu ve birde göğüs uçlarım inanılmaz acıyor sürekli yorgunum uykum geliyor canım hiç bişey yemek istemiyor
yani adet gününden önce hiç belirti yaşamadın peki kasıklarında şişlik varmıydı
arkadaşlar ben 7 aylık evliydim ve ilk kez bu ay adetim gecikmişti dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı eşim 1 hafta bekleyelim öyle gideriz hastaneye dedi ben dayanamadım sabah erkenden hastaneye gittim çok şükür ki
HAMİLEYİM
darısı tüm isteyenlerin başına :)
Canımmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsincok sevındım inan seninlee heycanlandımmm iyi dileğin için çok teşekkür ediyorummmm ve aminnnnnn diyorummmmmmmmmmmmmmm
çok sağol canm ya özellikle şu kasıkta şişlik bende yok ama biraz belirtiler var gibi şişlik olayı rahatlattı beniarkadaşlar bence en çok dikkat etmeniz gereken kesinlikle kendinizi yormamak siz normal bi adet kanaması sanıyorsunuz ama tutunamayan bebeğimizi kaybediyoruz her seferinde... Benim şu ana kdr başıma 2 sefer ağır kaldırmakla aslında çokta ağır değildi temizlik yaparken koltukları çekmiştim 1 seferde düştükten sonra adetim başladı bu ay çok dikkat ettim hiçbir yeri çekmedim kardeşimi çagırdım o yaptı kendimi hiç zorlamadım bi de yumurtlama günlerinde birlikte olmaya özen gösterdik ve birden benim ağzımın tadı değişti herşey bozukmuş gibi gelmeye başladı kaynanam kesin hamilesin dedi çünkü bu kez göğüslerim değilde sadece uçları acıyordu ama heveslenmek istemedim derken gününde adet olmadım arada sancılarım oldu iğne batıyormuş gibi bendeki en büyük değişiklikler göğüslerimde mavi ve pembe damarlar çıkması oldu ve birde aşırı sıcaklama bunalma herşeye fazla tepki gösterme... Kasıklarımda şişlik yok
çok sağol canm ya özellikle şu kasıkta şişlik bende yok ama biraz belirtiler var gibi şişlik olayı rahatlattı beniTekrar hayırlı olsun canımm
bende teşekkür ederim hamile kalmak isteyen arkadaşlara şunu söylemek isterim oldu mu olacak mı acaba hamile miyim diye kesinlikle düşünmeyin inanın ben şimdiye kadar hep bu şekilde hareket ettim ve hiç olmadı bu ay umudumu yitirmiştim hiç heveslenmedim vücudumdaki hiçbir tepkiye önem vermedim ama göğsümde damarlar çıkınca acaba dedim sonra kendime kızdım unut çabuk nazar değiyor olmuyor diyeoluruna bırakın kafanız hamilelikte olmayınca daha kolay hamile kalabilirsiniz bol bol dua edin ben çok dua ettim sizin içinde edicem
canım benim evet cok haklısın artık bende takmıyacam kafaya Allahın taktırı zaten kısmet artık adına cok ama cok sevındımmmm evet bende cok dua ederım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
off maalesef 13 var daha canm yaaaa nasıl sabredicem bilmiyorum günler geçmek bilmiyoo benimde göğüslerim acıyo ama şiş değil 1 hafta önce çok fena bi kasık ağrısı geçirdim şimdide ara ara adet sancısı gelip gidiyo belimde ağrıyo of bir an önce 18 şubat gelseee bide sürekli uyumak istiyorumm:):):):) rabbim gönlüne göre verir inşallah herkeste aynı belirtiler olmayabilir test yapmak için adet günün geçtikten 1 hafta sonrası en doğru sonucu verir ne kadar zamanın kaldı?
off maalesef 13 var daha canm yaaaa nasıl sabredicem bilmiyorum günler geçmek bilmiyoo benimde göğüslerim acıyo ama şiş değil 1 hafta önce çok fena bi kasık ağrısı geçirdim şimdide ara ara adet sancısı gelip gidiyo belimde ağrıyo of bir an önce 18 şubat gelseee bide sürekli uyumak istiyorumm bide sık sık wc yw çıkıyorum 3 gündür:):):):) rabbim gönlüne göre verir inşallah herkeste aynı belirtiler olmayabilir test yapmak için adet günün geçtikten 1 hafta sonrası en doğru sonucu verir ne kadar zamanın kaldı?
off maalesef 13 var daha canm yaaaa nasıl sabredicem bilmiyorum günler geçmek bilmiyoo benimde göğüslerim acıyo ama şiş değil 1 hafta önce çok fena bi kasık ağrısı geçirdim şimdide ara ara adet sancısı gelip gidiyo belimde ağrıyo of bir an önce 18 şubat gelseee bide sürekli uyumak istiyorumm
geçmiş olsun canım ya
ay inşallah canm ağzından bal damlıyo bakalım müjde verebilcekmiyim hakkımızdahayırlısı umarım sende sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsinnnnaa bak benimde belim çok ağrımıştı gögüslerim hiç şişmedi ama ara ara damarlar çıktı kayboldu sonra tekrar çıktı böle devam ediyor inşaallah hamilesindir:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?