Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayyy melekcım ya guldurdun benı ben bunu daha once duymamıstım bak eger sende olursa sganın yanında bır de sarmısagı deneyelım artık :)

valla olursa deneyin derim yani bütün bunlara değebilir o güzel haberi almak benim için ama 2 gün çıkmıyor evden o koku. kesinlikle sonucu burda paylaşacağım:86:

benimde bir günüm kaldı olmazsa sarımsak kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak iyyyyyyy o sarımsak nasıl ayıklanır ya:)

inşallah öyle olur ama her ay yeni bir belirti başlıyo keşfediyosun yine bişey yok o yüzden ben bu ay pek ümitlenemiyorum hayırlısı diyeyim seninde hayırlı olsun inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sağlıklı bi şekilde büyütürsün bebişini

benimde bir günüm kaldı olmazsa sarımsak kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak iyyyyyyy o sarımsak nasıl ayıklanır ya:)

ayıklamıyosun kabuğuyla birlikte ezip tencereye atıyosun 1lt suyla sonra battaniyeye sarılı bi şekilde buharına oturuyosun

ayıklamıyosun kabuğuyla birlikte ezip tencereye atıyosun 1lt suyla sonra battaniyeye sarılı bi şekilde buharına oturuyosun

hehehehehe bakalım neler gösterecek allah bize aman ne zormuş beklemek allah hayırlısını nasip etsinde ama karnım çok ağrıyo kırmızıları görcem sanırım yarın sabah

hehehehehe bakalım neler gösterecek allah bize aman ne zormuş beklemek allah hayırlısını nasip etsinde ama karnım çok ağrıyo kırmızıları görcem sanırım yarın sabah

karın ağrılarıyla umutszuluğa düşmeyin kızlar hamile olmama rağmen ara ara benmde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor

kızlar gebelik testini aldı kocişim ama hala yapıp yapmamakta kararsızım..5 gün var adetime.bir de acaba sabah mı yapsam .testte her saat yapılabilir ama sabah yapsanız daha iyi olur diyo..siz ne dersiniz?

şimdi okuyorum bunun takibini yapan arkadaşlar var bi kaç gün arayla kan veren benmde mi öyle yapmam gerekiyor die çelişkide kaldım 74.8 nasıl bi değer takip gerektiriyormu. bebeğim hep benmle olur inş[/QUOTE]

tabıkıde bende ole duydum ama herkes bınbır turlu seyler yazıyor o yuzden sen 74.8 testını ne zaman yaptırdıysan canım ondan bır hafta sonra gıt ama ıstersen sole yap ıyı bır dr bul devamlı onba gıt kontrollere dr zaten sanba ne zamnlar gelıcegını gelmen gerektıgını solıyecek takıbını beraber yapınnn

canım ya bişey sorcam bende birden hararetlenme oluyor daralıyorum kasık ağrım şiş ve agrılı göğüsler zaten var hemde adete 15 gün kala başlamıştı sendede o sıcak basması böyle oluyormu ??????????

kızlar gebelik testini aldı kocişim ama hala yapıp yapmamakta kararsızım..5 gün var adetime.bir de acaba sabah mı yapsam .testte her saat yapılabilir ama sabah yapsanız daha iyi olur diyo..siz ne dersiniz?

canım yapma derim ben beklenmeyen adet gününde yap bence birde sabah yapman daha iyi olur tatlım inşallah günlünün istediği gibi olur herşey

bir güzel haber daha tebrikler canım Allah tamamını erdirsin inşallah..

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
*niserdarhan 03.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07

Son düzenleme:
evet 10 unda. şimdi yaptım testi 5 dakika oldu ama 2. çizgi yok henüz..çıkmayacakta biliyorum ama olsun.. daha vakit var adetime

ayyyyyyyyyyy offffffffff canım ya nie yaptınki benimkide 10 unda bekle diycaktim henüz çıkmasına imkan yok biliosun dimi kan testinde bile görünmeyebilir senle bi anlaşma yapakmı ??????????

:26:Arkadaşlar benim iki gün önce 2-3 damla pembe leke geldi.. adet tarihim 7 şubat yani daha 2 gün var. hiç böyle leke gelmezdi.. leke gelmeden 2 gün önce de soğuk algınlığından serum bi de ateş düşürücü iğneler yedim. acaba ilaçlardan mı kanamam oldu yoksa hamile miyim diye şüphedeyim.kasıklarım da ağrıyo batma oluyo ama ben her ay hamile kalmak istediğimden psikolojik olduğunu düşünüyorum.bi de tabi antibiyotik kullanıyordum leke gelince daha kullanmadım acaba hamile miyim diye.. bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mii çok şaşkınım..

Ha bir de şimdi idrar testi yapsam çıkar mı 2 gün var adet olmama

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.. inşallah lekelenmedir...aklın takılmasın ilaç kullanmış olmana hamileliğini öğrenesiye kadar yani adet gecikesiye kadar sorun olmadığını söylüyor doktorlar...

test içinde bekle derim regl geçesiye kadar umutsuzluğa kapılma erken yapıpta ama tabi ki senin kararın bu canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…