ayyy melekcım ya guldurdun benıben bunu daha once duymamıstım bak eger sende olursa sganın yanında bır de sarmısagı deneyelım artık :)
evet onu yazmayı unutmusum..bende yenı ogrendım sayılır hamıle oldugumu..ogrenmeden once senınde dedıgın gıbı doymak bılmıyordum..yıyordum yarım saat gecmeden mıdem sankı bomboş olıyodu..sureklı bıseyler yemek ıstıyordum...insallah senınkı de belırtıdır ve sevınçlı haberlerını alırsın
benimde bir günüm kaldı olmazsa sarımsak kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak iyyyyyyy o sarımsak nasıl ayıklanır ya:)
canım çok hoşsun ya ne komik anlatmışsın:)inşallah olmuştur bebiş
saol canm inş sarımsak kokan bi çocuk olursa şaşırmam yani. sende haberlerini yaz inş hayırlı bi bebişin olur[/QUO
sağol canım inşallah..
ayıklamıyosun kabuğuyla birlikte ezip tencereye atıyosun 1lt suyla sonra battaniyeye sarılı bi şekilde buharına oturuyosun
hehehehehe bakalım neler gösterecek allah bize aman ne zormuş beklemek allah hayırlısını nasip etsinde ama karnım çok ağrıyo kırmızıları görcem sanırım yarın sabah
arkadaşlar bence en çok dikkat etmeniz gereken kesinlikle kendinizi yormamak siz normal bi adet kanaması sanıyorsunuz ama tutunamayan bebeğimizi kaybediyoruz her seferinde... benim şu ana kdr başıma 2 sefer ağır kaldırmakla aslında çokta ağır değildi temizlik yaparken koltukları çekmiştim 1 seferde düştükten sonra adetim başladı bu ay çok dikkat ettim hiçbir yeri çekmedim kardeşimi çagırdım o yaptı kendimi hiç zorlamadım bi de yumurtlama günlerinde birlikte olmaya özen gösterdik ve birden benim ağzımın tadı değişti herşey bozukmuş gibi gelmeye başladı kaynanam kesin hamilesin dedi çünkü bu kez göğüslerim değilde sadece uçları acıyordu ama heveslenmek istemedim derken gününde adet olmadım arada sancılarım oldu iğne batıyormuş gibi bendeki en büyük değişiklikler göğüslerimde mavi ve pembe damarlar çıkması oldu ve birde aşırı sıcaklama bunalma herşeye fazla tepki gösterme... kasıklarımda şişlik yok
KIZLARRRR test yapayım mııı? çok kararsız kaldımm..
canım adetin ayın 10 undamı
kızlar gebelik testini aldı kocişim ama hala yapıp yapmamakta kararsızım..5 gün var adetime.bir de acaba sabah mı yapsam .testte her saat yapılabilir ama sabah yapsanız daha iyi olur diyo..siz ne dersiniz?
slm kızlar..bende sitenin takipçilerindenim..ama bişeyler yazmak bugune kısmetmiş..1,5 yıldır bebek istiyorduk..ve sevınçli haberi 1 şubat tarıhınde kesın olsrak aldık :))
bır yıl boyunca doktorum hıcbır tedavı onermedı..zaten ıkımızdede bı sorun gorunmedi..sonra da yumurtlama testi aldık yumurtlama oldugu gunlerde özellıkle ilişkiye gırdık ama 5 ay yıne bısey olmadı..son ay artık hiç düşünmedim,ne zaman yumurtlamam dıye takıbını yapmadım hatta dıger aylara gore daha az ılışkıye gırdım..aklımda bebek fıkrını cıkardım..psıkolojık olarak cok rahattım...
adetım yaklastıkca yıne karın agrım ve göğüste şişkinlik vardı..bu seferde olmayacak demiştim ama oldu..yani adeti yaklaştıkca karnı agrıyan,göğüslerı acıyan arkadaslar umutsuzluga kapılmayın 28 ocak adet olmam gereken tarıhtı ama olmadım..aynı gun gebelık testı yaptım pozıtıfdi...ve 3-4 gun aynı adetlıymısım gıbı agrılarım sürdü,tek fark sag kasıgımda ara ara ıgne gıbı batlamar oluyordu..kan tahlılını 1 şubatta yaptırdım o da olumlu cıktı..benım hıc bır belırtım olmadı aksıne adet belırtılerı vardı..psıkolojınız cok onemlı,her zaman rahat olmaya calışın..
allah herkese bu duyguyu nasıp etsın..
evet 10 unda. şimdi yaptım testi 5 dakika oldu ama 2. çizgi yok henüz..çıkmayacakta biliyorum ama olsun.. daha vakit var adetime
:26:Arkadaşlar benim iki gün önce 2-3 damla pembe leke geldi.. adet tarihim 7 şubat yani daha 2 gün var. hiç böyle leke gelmezdi.. leke gelmeden 2 gün önce de soğuk algınlığından serum bi de ateş düşürücü iğneler yedim. acaba ilaçlardan mı kanamam oldu yoksa hamile miyim diye şüphedeyim.kasıklarım da ağrıyo batma oluyo ama ben her ay hamile kalmak istediğimden psikolojik olduğunu düşünüyorum.bi de tabi antibiyotik kullanıyordum leke gelince daha kullanmadım acaba hamile miyim diye.. bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilir mii çok şaşkınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?